τι τραβαμε και εμεις...

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
τι τραβαμε και εμεις λοιπον για τα σκυλια μας? η απαντηση? αναγκαστηκα για τον βρωμιαρη μου να φτιαξω 90 μετρα μαντρα 1.15 υψος σιδερωμα καλουπομα τσιμεντα ολα κομπλε και απο πανω 2 μετρα πλεγμα...μου εφυγε ο κ***ς κανα μηνα τωρα αλλα μολις τελειωσα:cool: και ο σιχαμενος μπορει να τρεχει οπου γουσταρει χωρις να εχω το φοβο οτι θα σκαψει και θα φυγει!!:eek::eek: 20 χρονια ηταν με το πλεγμα και το εφτιαξα για αυτον..αντε να δουμε τι αλλο θα κανω!!

ΥΓ αναλαμβανω εργολαβιες ΔΕΝ!!:D:D

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
ειναι ημιμαλινουας αλλα αυτο δεν τον κανει λιγοτερο βλαμμενο:) οντως ειναι 3+ η μαντρα πλεον και επισεις δν τρελενεται να φευγει κιολας αλλα σε περιπτωση που θα θελησει θα σκαψει δεν εχει θεμα!!τωρα ομως τερμα αυτα!!

πωωω αντε γεια..αντε να τα κλεισεις καπου αυτα τα σκυλια..κοιτα το αλλο τι κανει..πηδαει φραχτι 2,10 ελεος!!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
το σπίτι σου απ'έξω θα μοιάζει με στρατόπεδο :p
χχααχχχαχχαχαχα!
πηδηχτούλικο σκυλάκι και το δικό σου ε;

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
λοιπον γριφε..κοιμαμαι σημερα ξυπναω πεμπτη φευγω και στο φωτογραφιζω απο σεπτεμβρη που γυρναω:Ρ

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
λοιπον γριφε..κοιμαμαι σημερα ξυπναω πεμπτη φευγω και στο φωτογραφιζω απο σεπτεμβρη που γυρναω:Ρ
αν κοιμηθείς σήμερα και ξυπνήσεις την πέμπτη εκτός από φωτογραφίες θέλω και τη συνταγή για να κοιμάμαι κι εγώ τόσο πολύ :piercing:

σπαμ οφ αλλά δε μπόρεσα να συγκρατηθώ :D

καλά να περάσεις :):)

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
Τα ίδια προβλήματα είχα κι εγώ, τα αντιμετώπισα με τον ίδιο τρόπο και επιπλέον ηλεκτρικό φράκτη που είναι φθινός, ακίνδυνος και αποτελεσματικός.
Μου έχει μείνει όμως ένα ακόμη να αντιμετωπίσω,
Εχω βαρεθεί να βλέπω προκλητικούς βλάκες περαστικούς , έξω από περιφράξεις με μεγαλόσωμα σκυλιά να κάνουν ότι μπορούν να τα εκνευρίσουν.
Τους λες να προσέχουν κτλ. κτλ. και απαντούν ενώ έχουν σπάσει πρώτα τα νεύρα του σκύλου και του ιδιοκτήτη,
Αν βγει έξω ο σκύλος και με φάει θα καλέσω αστυνομία και θα πληρώνεις μια ζωή.
Φταίει ο σκύλος;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
Βρες έναν τρόπο, να μην έχουν οπτική επαφή με τον σκύλο σου.
Αν δεν τον βλέπουν, θα δυσκολεύονται να τον εκνευρίσουν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk