τι να κανω που ζηλευει?

emi^^

Active Member
25 Ιουλίου 2008
30
0
cyprus
βρε παιδια, η σκυλιτσα μου ζηλευει οταν εγω αγκαλιαζω μικρα παιδια που δεν τα εχει ξαναδει...πχ τα παιδια καποιων συγγενικων προσωπων.οταν γινεται αυτο-που τωρα τελευταια αρχισε να το εκδηλωνει-στρεσαρεται και μετα ορμαει στο παιδακι και του αγριευει...πιστευω πως προσπαθησε να δαγκωσει κιολας την τελευταια φορα που εγινε κατι τετοιο.τι μπορω να κανω γι αυτο?ολοι οι φιλοι και οι συγγενεις που την γνωριζουν,γιατι ειναι πολυ κοινωνικη και κοινωνικοποιημενη, εχουν να πουν ποσο γλυκια ευγενικη και χαδιαρα ειναι.μηπως τοχει στο αιμα της να ζηλευει?ας σημειωσω πως η σκυλιτσα μου ειναι μιγας-τζακ ρασσελ και γαλλικο μπουλντογκ και ειναι ενος ετους.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εάν δαγκώσει κάποιο παιδάκι, θα έχεις άσκημα ξεμπερδέματα…

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι ζήλια είναι κτητικοτητα και είναι μια μη αποδεκτή συμπεριφορά, η οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θεμα: ζηλευει!!τι να κανω?
:)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
την στιγμη που ορμαει και αγριευει στο παιδι, εσυ τι κανεις?

emi^^

Active Member
25 Ιουλίου 2008
30
0
cyprus
θυμωνω βεβαια.δεν εχει δαγκωσει ακομη αλλα αντιλαμβανομαι την προθεση της.και μια απορια ακομη...ξερω σας εχω ζαλισει και απολογουμαι. αν μπει καποιος στο κηπο(εχω τεραστιο κηπο και 3 καγκελοπορτες που ειναι παντα κλειστες οχι ομως και κειδωμενες για να μπαινοβγαινω ευκολα) και η σκυλα μου τον δαγκωσει-διοτι εχει μαθει να αγριευει σ οσους μπαινουν μεσα οταν εγω λειπω- εχω εγω επιπτωσειςαπο το νομο???υπαρχει σχετικη νομοθεσια?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Οταν λες εχει μαθει να δαγκωνει οποιον μπει ..,εννοεις την εκπεδευσες να το κανει ετσι?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
αν μπει καποιος στο κηπο(εχω τεραστιο κηπο και 3 καγκελοπορτες που ειναι παντα κλειστες οχι ομως και κειδωμενες για να μπαινοβγαινω ευκολα) και η σκυλα μου τον δαγκωσει-διοτι εχει μαθει να αγριευει σ οσους μπαινουν μεσα οταν εγω λειπω- εχω εγω επιπτωσειςαπο το νομο???υπαρχει σχετικη νομοθεσια?
Σύμφωνα με την σε ισχύ νομοθεσία (Ν. 3170/2003 ) ορίζεται (άρθ. 2.5 ) ότι ο ιδιοκτήτης ή ο συνοδός του σκύλου ευθύνεται για βλάβη ή ζημιά που προκαλείται από το σκύλο σε ανθρώπους ή ζώα, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του άρθ. 924 του Αστικού Κώδικα.

- Το άρθρο 924 του Αστικού κώδικα είναι το εξής:

"Εύθηνη του κατόχου ζώου
Ο κάτοχος ζώου ευθύνεται για την ζημιά που προξενήθηκε απ’ αυτό σε τρίτον.
Αν η ζημιά έγινε από κατοικίδιο ζώο που χρησιμοποιείται για το επάγγελμα, τη φύλαξη της κατοικίας ή τη διατροφή του κατόχου αυτού, αυτός δεν ευθύνεται, αν αποδείξει ότι δεν τον βαρύνει κανένα πταίσμα ως προς την φύλαξη ή την εποπτεία του ζώου."

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1281

emi^^

Active Member
25 Ιουλίου 2008
30
0
cyprus
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.galazio...αυτο που εννοουσα ειναι οτι της θυμωνω καλε!kango...μονη της αγριευει,οταν αγνωστος εισελθει στον κηπο χωρις την παρουσια μου.ειναι λαθος?
rottie σ ευχαριστω:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog