την πιάνει κάτι κ γίνεται μουρλό

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
που λέμε έχω ενα θυληκό λάμπ 6 μηνών..για την ράτσα του είναι πολύ ύσηχο κ ειδικα στο σπίτι δεν πειράζει τίποτα λέμε ούτε δαγκώνει εκτός αν βρεί δικές μ παντόφλες:p,που λέμε για να μπώ κ στο θέμα πιό μικρό καμιά φορά το έπιανε κάτι εκεί που παίζαμε έξω κ θύμωνε,έτρεχε σαν παλαβό κ έκανε βουτιές πάνω μ για να πιάσει το σορτσάκι η τα παπούτσια.στην πορεία κ για μέρες δεν το έκανε αυτό,χθές το ξανά έκανε εκεί που παίζαμε την στιγμή που τρέχαμε...χωρίς λόγο τα ίδια πάλι.πάει αυτό θα της περάσει είπα αλλά σήμερα το βράδυ 3 φορές παρακαλώ κ στο άσχετο όταν την πήγαινα για την ανάγκη της.είναι λογικό να το κάνει αυτό ρωτάω?μπορεί επειδή τις έχω κόψει τις βόλτες εδώ κ έναν μήνα αν εξαιρέσουμε ότι την παίρνω τα απογεύματα για φαί η για κανά καφέ μαζί μας στο νησί κ δεν εκτονώνεται σωστά να γίνεται όλο αυτό?δεν με σέβεται το σκασμένο..εδώ το μπαλάκι δεν δίνει η εγωίστρια εκτός αν κρατάω λιχουδιές το αφήνει.:mad:

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Κράτα την σε ήρεμη κατάσταση!

Σταμάτα την σταθερά, ήρεμα και κοφτά χωρίς πολλά πολλά!
Είναι της ηλικίας αλλά δεν είναι και για να της δίνεις τροφή να συνεχίζει να το κάνει!

Βάζε την ήρεμα και ήσυχα κάπου να καθίσει ή απομόνωσε την για να επανέλθει σε ήρεμη κατάσταση!

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο!Θα της φύγει με τον καιρό και ο τρόπος αυτός δείχνει ότι δεν την παίρνεις στα σοβαρά και μέσω της ηρεμίας που της μεταφέρεις της δίνεις την εντύπωση ότι δεν περνάει αυτή η συμπεριφορά της!
Σαν αρχηγός κόβεις ήρεμα και κοφτά τέτοιες συμπεριφορές!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
που λέμε τελευταία φορά το έπιασα ήρεμα χωρίς να μπορεί να κουνηθεί για να ηρεμήσει κ έπιασε ενώ πρίν απο αυτό της φώναζα μή κ όχι.την πρώτη φορά αφού πανικοβλήθηκα της έβγαλα κ παντόφλά χωρίς να κάνω κάτι μήπως την δεί κ τα κάνει πάνω της,που να καταλάβει αυτό όμως αφού δεν το μαλώνω με τέτοιους τρόπους.αυτό φοβάμαι ότι μέ έχει για φιλαράκι της κ γενικά όλους στην οικογένεια.βέβαια της δείχνω ποιός κάνει κουμάντο με εντολές πρίν το φαί,την βόλτα κ γενικά τι δεν πρέπει να κάνει(δεν έχω κ ακίτα ρε παιδί μ).είναι μουρλό σας λέω όταν το πιάνει αυτό...μέχρι κ τα σκυλιά της γειτονιάς σηκώνονται στο πόδι.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Λογικότατο. Να ξέρεις ότι τα λάμπ έχουν πολύ ενέργεια κι επειδή δεν την εκτονώνει στο σπίτι το κάνει έξω. Ο δικός μου είναι 18 μηνών και πάλι είναι θεόμουρλος.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Λογικό για την ηλικία της...και ο δικός μου 8 μηνών σεληνιάζεται που και που και τρέχει σαν παλαβός. Τον σταματάω, του βάζω λουρί και τον βάζω να κάτσει μ'εχρι να ηρεμήσει. Αλλά θέλουν και εκτόνωση. Εφόσον είσαι σε νησί να τη πηγαίνεις για μπανιο...θα της κάνει και καλό...

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
δεν φωναζεις δεν τσιριζεις μιλας κοφτα και αυστηρα και κυριως δεν την κυνηγας...εγω της ελεγα ηρεμα...και τωρα οταν τρελαινετει και το κανει(σπανια) οταν της λεω ηρεμα με αυστηρο τροπο καθεται και το κοβει αμεσως αν και βλεπω οτι ειναι σε υπερενταση...οποτε μετα απο κανενα 10λεπτο που ειναι ηρεμη αρχιζουμε το παιχνιδι με το μπαλακι...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Επρεπε να δείτε χτες τη Σελιν και στη μέση ενα λαμπ-ποιμενικό κουταβάκι. Η Σελ να χτυπιέται στο τρέξιμο γύρω του και αυτό απλά να κάθεται στη μέση και να γυρνάει (να παρακολουθεί από πού θα του ερθει το σιχαμένο μου)
Εκτόνωση θέλουν γιατι αλλιώς το βγάζουν σε εκνευρισμό και κάνουν σαν παλαβά. (Όταν ήταν 3 μηνων η Σελιν, εβλεπες μια μαύρη σκιά να τρέχει στο σπιτι στη 1 πμ -τότε την επιανε- και ακουγες μετά και ενα γκντουπ όπως δεν προλάβαινε να πιασει το ΑΒS της και εσκαγε στη ντουλάπα)
Όσο για το μπαλάκι... ασε τη λιχουδια. Παρε δύο μπαλάκια air kong και ρίχνε τα εναλλάξ. Όταν σου φερνει λοιπόν το ένα, πάτα το άλλο να σκούξει η σφυριχτρα μέσα και να δεις πως θα αφήσει το πρωτο για να πιάσει το δεύτερο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97