την βοηθεια σας παρακαλω !

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
καλημερα σας!
εδω και λίγο καιρο εχω αναλάβει την φροντίδα ενος σκυλάκου.
οπως εχω αναφέρει σε προηγούμενο post το σκυλάκι ειναι ημίαιμο κανισακι και ειναι 4χρονων .Ηταν παραμελημένο και ολη του τη ζωη ηταν δεμένο!Δεν ειναι επιθετικο ούτε γαυγίζει.Αυτα που κάνει ειναι να τραβάει πλεον πολυ στην βόλτα και αυτο που με ενοχλει πολυ ειναι οτι πηδάει πάνω σε όλους, γδέρνει με τα νυχια του και μας γλύφει παντου.Εμένα δεν με ενοχλει να με γλύφει αλλα όσοι ειναι γύρω ενοχλούνται πολυ!!Τι θα μπορούσα να κάνω για τα παραπάνω!Το σκυλι ακόμα δεν μένει σπίτι μου αλλα το πέρνω το απόγευμα και το γυρίζω το βράδυ στον ιδιοκτήτη του και δυστυχως το δένω!
Αλλο ενα θέμα που με απασχολει ωστε να μπορέσω να το πάρω το σκυλι σπίτι μου ειναι να το μάθω να τα κάνει πάνω σε εφημερίδα σε ενα συγκεκριμένο σημείο!Αυτο πως θα γίνει?Κάποιος μου ειπε οτι το σκυλι δεν προκειται να μάθει γιατι ειναι μεγαλο σε ηλικια.
Εχετε να μου προτείνετε κάτι?:)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
u need a trainer! για να παρεις μια ιδεα τι πρεπει να κανεις κοιτα στην εκπαιδευση αναφερονται ολα αυτα που ρωτας!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Noμίζω είσαι μαθήτρια? Πού να βρει χρήματα για εκπαιδευτή?
Τέλος πάντων πρέπει να το μάθεις να περπατάει δίπλα σου και να κάθεται όταν του το ζητάς. Έχε μεζεδάκια μαζί σου στη βόλτα για να τον επιβραβεύεις όποτε φέρεται καλά και ποτέ άλλοτε.
Όταν τραβάει τράβα λίγο το λουρί προς το μέρος σου (κράτα το αρκετά κοντά στο σώμα σου).
Όταν πηδάει πάνω σου πες του κοφτά "ΟΧΙ" και όταν έχει και τα 4 πόδια κάτω, δώσε μεζέ και σπρώξε τον πολύ ελαφρά λέγοντας "ΚΑΤΣΕ". Αν το κάνει σωστά δώσε μεζέ, πολλά χάδια και λοιπά.
Ένας εκπαιδευτής του φόρουμ μπορεί να σε βοηθήσει πολύ περισσότερο εννοείται, αλλά δοκίμασε να του φέρεσαι σύμφωνα με τη λογική "καλό σκυλί-χάδια και μεζές, άτακτο σκυλί-δεν προχωράμε, δεν κάνουμε αυτό που θέλει".

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
Αυτο που λες chloe πανω κάτω τα κάνω!Το μεγαλο προβλημα ειναι οταν πάει σε άλλους και τους γλύφει ή πηδάει πάνω τους σηκώνουν τα πόδια τους και τα κουνανε περαδώθε για να φύγει ο σκύλος.Γελίο θέαμα.Και τους εχω πει τι πρεπει να κάνουν...αλλα δεν ακούει κανένας!ποιο ευκολο ειναι να μάθεις το σκύλο να κάνει κάτι παρα τους ανθρώπους!
Ευχαριστω για τις απαντήσεις!!!!!!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλα πως κανουν ετσι..
Δεν εχουν δει ποτε σκυλι..

αλλα δεν ακούει κανένας!ποιο ευκολο ειναι να μάθεις το σκύλο να κάνει κάτι παρα τους ανθρώπους!
Ξεκίνησε την εκπαίδευση από τους ανθρωπους..
και στην τελική δεν ξέρω για ποιους μιλάς αλλα ανθρωπους που δεν θέλουν σκυλιά μην τους φέρνεις σε επαφή με το σκυλί γιατί χαλάνε την κοινωνικοποίηση του.:)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
.
Και τους εχω πει τι πρεπει να κάνουν...αλλα δεν ακούει κανένας!ποιο ευκολο ειναι να μάθεις το σκύλο να κάνει κάτι παρα τους ανθρώπους
!
Δεν θελει, να ακουσει κανενας απο αυτους.Μαν χαλας την ζαχαρενια σου, οταν βγαζεις τον σκυλακο σου βολτα να τους αποφευγεις εσυ πρωτη.;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul