τελευταία την έχω πιάσει να βάζει στο στόμα της...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
που λέμε τις τελευταίες μέρες παρατήρησα πώς σε ένα μέρος που την αφήνω ελεύθερη με ένα άλλο σκυλί έβαζε την μουσούδα κάτω στο έδαφος και πήγαινα να δώ μήπως φάι καμιά βλακεία και έβάζε κακά στο στόμα της.μίκρη δεν μου έκανε τέτοια παρόλο που λένε πώς τα λαμπραντόρ έχουν τέτοιες συνήθειες(τό σίγουρο πώς τα δικά της δεν τα πειράζει),πώς να της το κόψω και γενικά μιάς που το φέρνει το θέμα με ποιόν τρόπο να την μάθω απο κάτω να μην τρώει τίποτα γιατί αν βάλει κάτι μετά άντε να της το βγάλεις.

Last edited:

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Αυτο το κανουν και τα δικα μου σκυλια!! Ωφειλεται κυριως στο γεγονος οτι "προπονειται" για οταν γινει μητερα που οπως ξερεις θα "καθαριζει τα μικρα της αλλα, λογω ελλειψης βιταμινης Κ η απλα λογω βαρεμαρας!. Δεν μπορεις να κανεις κατι να σταματησει και το κυριοτερο ειναι να μη το μαλωνεις! Οσο το μαλωνεις αντιδρα και θα τρωει στα κρυφα! Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι κατα τη διαρκεια της βολτας πρωτον να την παρακολουθεις και να την αποτρεπεις απο τετοια συμπεριφορα και δευτερον να την κρατας απασχολημενη ειτε με παιχνιδια ειτε με οτιδηποτε αλλο!! Και μην ανησυχεις αυτα που τρωει τα αποβαλει δεν βλαπτουν των οργανισμο της! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97