τα λαθη πληρωνονται

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλησπέρα.Εχω πρόβλημα.Ο σκύλος δαγκώνει.Φταίω.Όχι ακριβώς εγώ, αλλά δεν έχει σημασία.Ο άντρας μου(γυναίκα είμαι,για όσους νόμιζαν ότι είμαι άντρας),όταν έπαιζε το σκυλακι, εκείνο τον δάγκωνε με τα μικρά του δοντάκια και ενω συνέχεια του εξηγούσα ότι θα μάθει στο δάγκωμα και θα το κάνει μεγάλος και ότι δείχνει την κυριαρχία του, κτλ, ο άντρας μου το έβρισκε χαριτωμένο.Τωρα που μεγάλωσε και τα δοντάκια δυνάμωσαν,το δάγκωμα δεν είναι ευχάριστο.Εννοείται!Χαίρομαι όμως που δαγκώνει κι εκείνον κι έτσι το συνειδητοποίησε.Συνεχίζω την ίδια τακτική που έκανα.Όταν δαγκώνει,σταματώ το παιχνίδι και απομακρύνομαι.Το θέμα είναι ότι έχει συνδέσει το δάγκωμα με παιχνίδι και με το που πάμε να παίξουμε, δαγκώνει ,τον αφήνω και έτσι δε μπορούμε να παίζουμε καθόλου.Έξω δε κάνει να βγει ακόμη και η μόνη του δραστηριότητα ήταν το παιχνίδι μαζί μου.Έχει κανείς κάποια λύση, εκτός να πάει ο άντρας μου να τον εκπαιδεύσουν;Ευχαριστώ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ενημέρωσε τον άντρα σου και τα αλλά μέλη της οικογένειας να μην ενθαρρύνουν το κουτάβι να δαγκώνει τα χέρια σας.
Ένα δυνατό "ΟΧΙ" είναι πολλές φορές αρκετό για να σταματήσει το κουτάβι να δαγκώνει. Στη συνέχεια προέτρεψε το να δαγκώσει ένα από τα παιχνίδια που έχει για δάγκωμα (kong, ειδικά κοκάλα από το pet shop κτλ).

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω θεμα: Δαγκώνει δαγκώνει....

:)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Τα έχω κάνει αυτά rottie, αλλά προφανώς θέλει όσο χρόνο έκανε να μάθει την κακή συνήθεια, άλλο τόσο να την ξεμάθει.Ευχαριστώ.:)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
μην ξεχνάς ότι είναι και η ηλικία που αλλάζει δόντια???? θα είναι περισσότερο ανήσυχοσ τώρα... υπομονή και επιμονή όπως πάντα...:D:D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Την έχω.Ειδικά που τον βλέπω και μεγαλώνει.Είναι 3 μηνών και 10 ημερών και είναι 43 πόντους.Πολύ χαίρομαι που αναπτύσσεται κανονικά.Απλά,ρωτώ συνέχεια για να προλάβω ότι είναι στην αρχή.:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλέ μικρούλι είναι ακόμα!!!
άν συντονιστείτε με τον άντρα σου όποτε δαγκώνει να τον διορθώνετε θα το μάθει στο πίτς φυτίλι

και δώστου κοκκαλάκια να μασάει
απ ότι έχω καταλάβει είναι στιγμές που η πίεση στα δόντια τα ανακουφίζει

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αχ,kokoni,είναι μικρούλι ηλικιακά, αλλά το δάγκωμα, πίστεψε με πονάει.Και παντόφλες του έχω και κάλτσες και μπάλες και κόκαλα (όχι κοκαλάκια).Είπαμε όμως υπομονή και οινόπνευμα στα γδαρσίματα στα χέρια...;)

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
παντοφλες????και καλτσες?.....:D
Να πας να κανεις κανενα συμβολαιο με κανενα παντοφλα και κανενα μαγαζι με καλτσες....γιατι σε λιγο καιρο...θα μαθει και θα τρωει οτι πατοφλοειδες υπαρχει στο σπιτι:D:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog