τα κανει παντου..ενω διπλα του έχει το χωμα!!!

Eben

New Member
16 Νοεμβρίου 2010
1
0
Έχω ένα σκυλάκι 7 μηνων, ημιαιμο, που το βρηκα οταν ηταν 5 μηνων σε αθλια κατασταση και το μαζεψα..ειναι πολυ καλο σκυλακι. το εχω στην αυλη μου που εχει καποια σημεια με χωμα αλλα εκεινο επιμενει να κανει την αναγκη του στο τσιμεντο, αν και το βγαζω βολτα συχνά, μερικες φορες και δυο φορες την ημερα..το μαλωνω, του τα λεω με ηρεμια, του δείχνω το χωμα, τιποτααα.εχω λιωσει με την χλωρινη και το λαστιχο..ειναι αργα για να μαθει η αντίθετα ειναι ακομα μικρο και θα μαθει με οτν καιρο, οπως μου λενε καποιοι φιλοι..κουραση..

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Καταρχην, καλως ορισες και συγχαρητηρια για την πραξη σου.:)

Στο δια ταυτα .... Το "συχνα" και το "μερικες φορες και δυο φορες την ημερα" , δεν ταιριαζουν μεταξυ τους.:cool:

Ειναι λιγες οι φορες για 7 μηνων κουταβι. Οταν το βγαζεις εξω , κανει την αναγκη του ,η περιμενει να γυρισετε πισω?
Οσο για το "κουραση" αυτο που περνας δεν ειναι τιποτα... για φαντασου να το ειχες μεσα και να στα εκανε στο χαλι....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εεεε
έχεις πολλά να μάθεις...

Βασικά καλωσήρθες στο σωστό μέρος όπου αν έχεις τον χρόνο,την όρεξη και το ανοιχτό μυαλό θα μάθεις!!!

ας προσπαθήσω να σου δώσω μερικούς θεμέλιους λίθους
ο σκύλος μία με μάλωμα και μία με ηρεμία για το ίδιο πράγμα δεν καταλαβαίνει.μόνο μπερδευεται
βόλτα συχνά δεν είναι "μερικές φορές και δύο φορές την μέρα"
βόλτα συχνά είναι 3-4 φορές απο 15-20 λεπτά και μία φορά 1 με 1,5 ώρα
του δείχνεις το χώμα=τίποτα
Αργά για να μάθει ο σκύλος δεν είναι ποτέ
όμως με τον λάθος τρόπο-ο σκύλος μαθαίνει λάθος πράγματα

τι να κάνεις όμως τώρα με αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα που έχεις.............

γενικολογώντας
όταν διαφωνείς με την πράξη που βλέπεις να κάνει ο σκύλος εκείνη την στιγμή εμπρός σου οφείλεις να πείς ένα ΜΗ έντονο απότομο καθόλου χαδιάρικο και καθόλου ήρεμο-αν σταματήσει το λάθος του οφείλεις να πείς με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο "Μπράβο"
έτσι κάνεις μιά καλή αρχή
μόνο όμως όταν γίνεται μπροστά σου και εκείνη ακριβώς την στιγμή-όχι εκ των υστέρων.....
επίσης
η χλωρίνη δεν κάνει τίποτα-αν δεν βάλεις ξυδι και να το αφήσεις και λίγο να δράσει δεν νομίζω ότι η μυρωδιά απομακρύνεται και έτσι ο σκύλος όταν έχει την ανάγκη του πολύ απλά ξαναλερώνει το μέρος που στο μυαλό του έχει οριστεί ώς τουαλέτα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97