συμπεριφορα εκτος προτυπου σκυλων?

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
με το αγορι μου σημερα ειχαμε μια συζητηση για τον hooκ. πιστευει οτι δεν αντιδραει στα ερεθισματα οπως θα επρεπε να αντιδρασει ενας κανονικος σκυλος. παραδειγμα παμε βολτα και στα 3 μετρα υπαρχει σκυλος , ο οποιος μας εχει δει και στεκεται αγαλμα μεχρι να φτασουμε . ο δικος μου απλα αδιαφορει μολις φτασουμε θα μυρισει και μετα απο λιγο θα αρχισει να αδιαφορει και να μυριζει το πεζοδρομιο! ενα αλλο παραδειγμα ειναι οτι οταν κοιμαται και περναω απο διπλα του δεν χαλαει τον υπνο του , ενω ο σκυλος που εχει το αγορι μου στο σπιτι του πεταγεται κατευθειαν να δει τι συμβαινει. επισης ο σκυλος μου δεν εχει μαθει να πηδαει σε καναπεδες και κρεβατια, ουτε να ανεβαινει ουτε να κατεβαινει, σε αντιθεση με τον δικο του. η αποψη μου ειναι οτι ο καθε σκυλος εχει μια διαφορετικη συμπεριφορα και για αυτο διαφερει. αλλα η δικη του αποψη ειναι οτι δεν αντιλαμβανεται συγκεκριμενα πραγματα. εσεις τι πιστευετε οτι αποτελει προβληματικη συμπεριφορα?

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
χαχαχα! νομιζω οτι απλα ειναι πολυ ηρεμος και αδιοφορος για αρκετα πραγματα! και οσο για το ανεβασμα στο κρεβατι ο εκπαιδευτης που μιλαω γιατι εκπαιδευση θα αρχισουμε απο το φθινοπωρο μου, ειπε οτι θα το κανει και οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι. απλα η συζητηση αυτη με προβληματισε, μηπως υπαρχουν πραγματα τα οποια δεν τα βλεπω εγω

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εκτώς προτύπου φυλής να το δεχτώ αν και στη συμπεριφορά,όλα σχετικά είναι..εκτώς προτύπου σκύλου τώρα ...μεχ..δεν παίζει και τόσο :p
Eμένα κάθε φορά που υπάρχει ένα άλλο σκυλάκι,αμέσως βρίσκεται σε υπερένταση και θέλει να πάει να μυρίσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.Είναι προβληματική συμπεριφορά?Άν είχαμε μια κλίμακα προβληματικής συμπεριφοράς από το 1-10 θα έβαζα 1.Συναντάμε κ άλλα σκυλάκια που είναι αδιάφορα στις βόλτες μας,ο ιδιοκτήτης τέτοιων σκύλων αν μη τι άλλο φαίνεται να ευχαριστίεται τη βόλτα περισσότερο από εμάς που τραβάμε για να πάμε να μυρίσουμε.Οπότε αν ήμουνα στη θέση σου δε θα ανησυχούσα κ τόσο :)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
προτυπο φυλης δεν εχουμε :p. η συζητηση εγινε για το προτυπου σκυλου . συγκρινοντας δυο συμπεριφορες σκυλων!πιστευω οτι κανενας σκυλος δεν ειναι ιδιος μ εναν αλλο! ας πουμε ο δικος μου καθε βραδυ περνει την κουβερτα απο το κρατε την βαζει στο στομα περιφερεται σε ολα το σπιτι και κλαψουριζει ταυτοχρονα. δεν ξερω αν δηλωνει κατι αλλα δεν ξερω πολλους σκυλους να το κανουν!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ειναι το αντιπροσωπευτικο δειγμα του τεμπελη! εναν χρονο τωρα αυτο καταλαβα!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Μια χαρα είναι ο σκυλάκος σου και μακάρι να μείνει έτσι σε αυτά τα θέματα.
Ο δικός μου αντιδράει κάπως έτσι με τα άλλα σκυλία, ελάχιστα του κινούν το ενδιαφέρον και αυτά μόνο μεγαλόσωμα.
Στο κρεβάτι ανεβαίνει για λίγο και φεύγει δεν του αρέσει πολύ, το ίδιο και ο καναπές κάθετε 5 λεπτά και φεύγει.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
δεν ειναι οτι δεν του αρεσει απλα δεν εχει μαθει ακομα οτι μπορει να ανεβει! να σας πω την αληθεια δεν με ενοχλει καθολου γτ κοιμαται μαζι μου και ελεγχω και το θεμα τουαλετας ατυχηματος το βραδυ! αλλα τον αγαπαω ετσι οπως ειναι! και δεν τον αλλαζα με κανεναν σκυλο! οσο κοντα και αν ηταν στα προτυπα που λειι το αγορι μου!τον προτιμω ετσι ηρεμο και αδιαφορω. και ξερω οτι οταν γαυγιζει το κανει γτ κατι τον ενοχλει η του φαινεται περιεργο! αληθεια και σε σας γαυγιζει αν δει κανενα αντικειμενο που δεν ηταν σε εκεινη την θεση πριν?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Ούτε η δικιά μου ανεβαίνει σε καναπέδες και κρεβάτια αν δεν την ανεβάσω ( αλλά κατεβαίνει )
Όταν κοιμάται και περάσω άντε να σηκώσει το κεφάλι της ...

Της λέω οτι είναι γάτα και όχι σκύλος !!
Γιατί μόλις βλέπει γατα θέλει να παίξει χαχαχα
Γάτος είναι και ο δικός σου :p
Νομίζω οτι είμαστε τυχερές !
Αν και αυτο με τα σκυλάκια που ξυπνάνε με το παραμικρό έχω διαβάσει οτι έχουν ζήσει στο δρόμο ως αδέσποτα και τους έχει μείνει , τα δικά μας είναι τυχερά .

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εμείς έχουμε 4 σκυλιά και κάθε σκύλος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες! Δεν υπάρχει πατέντα συγκεκριμένη! Η Κιάρα και ο Πατού πηδάνε στον καναπέ χωρίς άδεια ως επί το πλείστον, ενώ ο Ρούμπη "ρωτάει". Η Φαίδρα, η Κιάρα και ο Πατού πάιζουν μαζί και κουβαλάνε πέτρες και ό,τι τους πετάξεις ενώ ο Ρούμπη κάθεται ήσυχος στη γωνιά του και γαβγίζει πάντα τα μηχανάκια, ενώ ο Πατού και η Κιάρα γαβγίζουν στα διόδια κυρίως. Το παιδί σου και το σκυλί σου όπως τα μάθεις! Και όπως είπαν κάποιοι, απλά το σκυλάκι σου είναι πολύ ήσυχο (ίσως και σνομπ :) χεχεχε ). Απόλαυσέ το!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97