συγχαρητηρια σε ολους σας!!!

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
είμαι νέο μέλος στην παρέα σας αλλά πραγματικά νιώθω την ανάγκη να πω συγχαρητήρια σε όλους εσάς που συμμετέχετε σε αυτο το φορουμ.υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με ευαισθησιες κ που ενδιαφέρονται για τα ζώα κ αυτό φαίνεται από όλα αυτά που συζητάτε.μετά το χαμό από το πρώτο σκυλάκι που ειχαμε κ με την απόκτηση τωρα του σρεκ μας έχω γίνει πολυ πιο ευαισθητη στο θεμα αυτο κ εκνευριζομαι απο την ελλειψη σεβασμου προς αυτα, με ολα αυτα που βλεπω στο δρομο.

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
ελπίζω να αποκτήσουμε λίγο παιδεία απέναντι στα ζώα.βλέπω κάποιες εκπομπές στο ανιμαλ πλανετ κ υπάρχουν νομοι που προστατευουν τα ζωα κ τιμωρουν αυτους που τα κακοποιουν.αραγε στη χωρα μας θα υπαρξουν ολα αυτα?πριν ενα χρονο εσωσα κυριολεκτικα ενα αδεσποτο απο καποιον ανεγκεφαλο που το κυνηγουσε με ενα καδρονι.ο λογος?επειδη ακολουθουσε ενα παιδι που εβγαζε βολτα το σκυλι του.ειναι λυπηρα ολα αυτα.μονο αγαπη μας δινουν.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Shrekn, αν μένεις Αθήνα, έλα στο πικνίκ του Σαββάτου να γνωριστούμε :)
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πρόσκληση :D

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
μενουμε λιβαδεια.εγω πηγαινοερχομαι αθηνα αλλα το σρεκακι δε το παιρνω μαζι.οι γονεις μου δε θελουν ζωα στο σπιτι.μου αρεσει πολυ που κανονιζετε τετοιες εκδηλωσεις.ισως καποια στιγμη μπορεσω να παρω το σρεκ κ να ερθουμε.πρεπει να περνατε τελεια ε?που πηγαινετε συνηθως?εφτιαξα ενα αλμπουμ με το σρεκ,μπες να δεις ποσο μικρουλι ηταν.(το μισο πλακακι που λεγαμε!!!)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Κυριολεκτικά μισό πλακάκι !!!
Κουκλί όμως, ειδικά εκεί επάνω στα μαξιλάρια...

Λοιπόν θα πάρεις το Σρεκ να έρθετε, εσύ θα μείνεις στους γονείς σου και ο Σρεκ θα φιλοξενηθεί εδώ παρέα με τον Σπούκυ :)

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
οταν νυσταζει παει κ χωνεται αναμεσα στα μαξιλαρια,θελει να μας νιωθει.ποτε γερνει το κεφαλι στον εναν κ ποτε στον αλλον.ειναι πολυ τρυφερουλης .αλλα δε καθεται για φωτογραφιες ολο μου κουνιεται!!!!