στρες???????

τακις

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
47
2
καλησπερα σας, εχω μια σκυλιτσα γερμανικο ποιμενικο 10 μηνων.τον τελευταιο καιρο στην διαρκεια της βολτας εχει μια περιεργη συμπεριφορα κατι σαν στρεςςκατι δηλαδη σταματαει, ξαπλωνει στο δρομο μπρουμητα και αρνειται να συνεχισει.στην αρχη νομιζα οτι φοβοταν κατι αλλα τωρα το κανει ακομη και μεσα στο σπιτι η' στην πυλωτη της πολυκατοικιας. ειναι πραγματι στρεςς η μηπως συμβαινει τιποτα χειροτερο οπως οτι ποναει . καθε απαντηση δεκτη ευχαριστω.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Εμένα μου έκανε το ίδιο(μόνο στην βόλτα) όταν καταλάβαινε ότι παίρναμε τον δρόμο της επιστροφής. Με αυτό μου έδειχνε ότι ήθελε να συνεχίσουμε. Το έκανε στην ίδια ηλικία περίπου με την δικιά σου.

τακις

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
47
2
εμενα πολλες φορες θελει να γυρισει πισω στο σπιτι ενω αλλες δεν παει πουθενα.

D

Deleted member 14614

Guest
Επειδή είδα ότι είχες ανοίξει κι ένα άλλο θέμα, τη συμπεριφορά αυτή την απέκτησε από όταν γύρισε από την εκπαίδευση ή πιο μετά? Ρώτα και τον εκπαιδευτή όμως...

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Μηπως εχει καταλαβει οτι αν κανει αυτο θα περασει το δικο της?

Επειδη δεν ειχα διαβασει το αλλο θεμα...ειχες αφησει την σκυλα μονη της καπου για εκπαιδευση????

Προσωπικα θα της εκανα γενικες εξετασεις να δω οτι ολα ειναι οκ και θα ελεγα στον γιατρο να την εξετασει μηπως ποναει καπου κλπ.
Αν μετα ηξερα οτι δεν ειναι προβλημα υγειας αλλα απλα μια εφηβικη συμπεριφορα ωστε να με δοκιμασει (δηλαδη να δει τα ορια μου) θα προσπαθουσα να το διορθωσω σιγα σιγα με τον σκυλο μου.

τακις

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
47
2
οχι την συμπεριφορα αυτη την απεκτησε πολυ μετα αφοτου ειχε γυρισει απο την εκπαιδευση

τακις

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
47
2
εκανε αιματολογικες εξετασεις γενικες αλλα και για παθησεις που προκαλουν καρδια δυροφυλαρια κλπ και βγηκαν αρνητικες

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Γιατι δεν συμβουλευεσαι τον εκπαιδευτη σου?
Να του πεις οτι ξαφνικα εμφανισε αυτη την συμπεριφορα για να σε βοηθησει ή εστω να σου πει τον λογο που το κανει.

D

Deleted member 14614

Guest
Μηπως εχει καταλαβει οτι αν κανει αυτο θα περασει το δικο της?

Επειδη δεν ειχα διαβασει το αλλο θεμα...ειχες αφησει την σκυλα μονη της καπου για εκπαιδευση????

Προσωπικα θα της εκανα γενικες εξετασεις να δω οτι ολα ειναι οκ και θα ελεγα στον γιατρο να την εξετασει μηπως ποναει καπου κλπ.
Αν μετα ηξερα οτι δεν ειναι προβλημα υγειας αλλα απλα μια εφηβικη συμπεριφορα ωστε να με δοκιμασει (δηλαδη να δει τα ορια μου) θα προσπαθουσα να το διορθωσω σιγα σιγα με τον σκυλο μου.
Ναι, ilectra_ilie.
οχι την συμπεριφορα αυτη την απεκτησε πολυ μετα αφοτου ειχε γυρισει απο την εκπαιδευση
Πολλά παίζουν, μπορεί να σας τεστάρει, να είναι αγχωμένη, κλπ. Καλύτερα να μιλήσεις με τον εκπαιδευτή, αφού την ξέρει τη σκυλίτσα.

τακις

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
47
2
μιλησα με τον εκπαιδευτη και μου ειπε οτι επειδη ο συγκεκριμενος σκυλος εχει ευαισθητα νευρα μπορει κατι να φοβηθηκε που εγω δεν αντιληφθηκα καν η' ισως εχει ψευδοκυηση.παντως οι θηλες της ειναι οντως πρησμενες