σκύλος του γείτονα τρώει τη τροφή για τα αδέσποτα

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
:mad: Δεν ξέρω αν έχει τυχει σε άλλον, δεν έχω ιδέα αν μπορει να γινει κάτι. Ο γείτονας οταν ταιζω τα αδεσποτα της περιοχής με παίρνει από πίσω με το σκυλο του και αδειάζει την τροφή από όλα τα στεκια μου! :eek: οταν κατάλαβα τί γινεται και του μίλησα, η απάντηση ήταν "μα γι αυτό το βάζεις , για να φαγωθεί" και 'δηλαδη τα αδεσποτα εχουν παραπάνω αξία από το δικό μου σκύλο?"
Μετα από φωνές είπε "δεν έχω να το ταισω, τι θέλεις να το πετάξω έξω? και πάλι θα το ταιζεις"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Όντως δεν έχει να ταίσει τον σκύλο του ή είναι καρατσιγγούναρος και βρήκε τσαμπέ φαγητό;

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
Η αλήθεια είναι ότι τον εχω προσβάλλει με αυτά που του είπα. Μπορώ να πω ότι εχω και τυψεις. Σκεφτομαι ότι ίσως όντως να μην εχει να ταισει το σκυλο αλλά από την άλλη με πιανει ο θυμός όταν σκεφτομαι ότι θα μπορουσε να πάρει μια τροφή από το λιντλ με 15-20 ευρω και να την βγαζουν έτσι. Μια άλλη πιθανότητα είναι απλά να μου το κάνει για σπάσιμο. :mad: Ασε που εγω βάζω γατοτροφή , διοτι κυριως γάτες και 1κοκονι ερχονται για φαγητο. Το λαμπραντοροειδες σκυλί του που να χορτασει!?

athkos

Member
6 Μαϊου 2013
21
0
Φυλή
www.hondaclub.gr
Προτείνω να του τον βγάζεις και βόλτα, να μην κουράζεται καθόλου!! ;)

Πέρα από το αστείο του θέματος, είναι πρόβλημα. Και έτσι όπως το έθεσε, σε αποστόμωσε!

Η γνώμη μου είναι για λίγο καιρό να σταματήσεις να ταΐζεις τα αδέσποτα ή να αλλάξεις την ώρα που το κάνεις ή τα σημεία που την αφήνεις.

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
Προτείνω να του τον βγάζεις και βόλτα, να μην κουράζεται καθόλου!! ;)

Πέρα από το αστείο του θέματος, είναι πρόβλημα. Και έτσι όπως το έθεσε, σε αποστόμωσε!

Η γνώμη μου είναι για λίγο καιρό να σταματήσεις να ταΐζεις τα αδέσποτα ή να αλλάξεις την ώρα που το κάνεις ή τα σημεία που την αφήνεις.
Μάλλον αυτο θα κάνω... τα αδεσποτα θα την πληρωσουν πάλι. Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορω να του κάνω και τίποτα. Το σκυλί δεν το εχει σε ασχημη κατασταση. Ειναι ενας μεγάλος φαταουλας ο σκυλος. Ουτε κακοποιημένος είναι ουτε κακοζωισμένος.
Υ.γ. Και το σκυλί παρεπιπτόντως φοραει και σκαλιμπορ! Αλλος ενας λόγος που με κανει να πιστευω ότι απλά θελει να κάνει σπάσιμο!

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
Η πεντιγκρι δεν ειχε κάποτε ενα προγραμμα που εδινε τροφες για ενα 6μηνο? αμα είναι να τιυ το πω ετσι και τον βρω ξανα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Για σπάσιμο το κάνει .. Είναι μεγάλος καραγκιόζης. Άλλαξε ώρες ταίσματος. Κι εγώ αν αφήσω τον δικό μου φαταούλα να κλέψει τροφές από τα αδέσποτα θα νομίζεις ότι έχει να φάει έναν μήνα.

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
Για σπάσιμο το κάνει .. Είναι μεγάλος καραγκιόζης. Άλλαξε ώρες ταίσματος. Κι εγώ αν αφήσω τον δικό μου φαταούλα να κλέψει τροφές από τα αδέσποτα θα νομίζεις ότι έχει να φάει έναν μήνα.
Μου μιλουσε και με υφος! :mad: Ελπιζω τα αδεσποτακια μου να μην αργησουν να συνηθισουν τις καινουργιες ωρες φαγητου. Μαλλον θα αλλάξω θέση και στα μπολ. Το τραγικό θα είναι να βαζει το σκυλί του να πινει και το νερο των αδεσποτων. Εκει θα τον παρει και θα τον σηκωσει

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Να βρίσκεσαι και εσύ η(να αλλάξεις)σημείο όταν τρώνε και μην αφήνεις τον σκυλο του.Κρίμα να μην έχει να του δίνει όμως δεν μπορεί να γίνεται αυτό το πράγμα,ακούγεται αστείο να έχεις σκυλί και να κλέβεις φαγητό απο τα αδέσποτα.

Last edited:

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
να βρίσκεσαι και εσύ η(να αλλάξεις)σημείο όταν τρώνε και μην αφήνεις τον σκυλο του να τρώει εκτός αν παίρνεις και σε αυτούς καμία τροφή.:p
Αυτό ομολογω ότι με τα νευρα που εχω δεν μου περασε καν από το μυαλό! :)Ευχαριστω! Ελπιζω να μην εχει το θρασσος να το ξανακάνει μπροστα μου, γιατι και στο γεγονός που περιγραφω ημουν λίγο πιο πέρα και ειδα ότι περασαν (αφεντικο και σκυλος) και εφαγαν-αδειασαν και τα 2 σημεια που ειχα βάλει...

Λες να πάρω καμια μαγκουρα να κυνηγησω και αφεντικό και σκυλο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να φάνε τα αδέσποτα; Και όταν πλησιάζει ο σκύλος του [λυτό τον έχει;] να τον φοβερίζεις για να φύγει.

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να φάνε τα αδέσποτα; Και όταν πλησιάζει ο σκύλος του [λυτό τον έχει;] να τον φοβερίζεις για να φύγει.
Χθες το βραδυ, τον ειχε δεμένο. Αλλά δν εχει διαφορα αφου ο ιδιοκτητης απλα ακολουθει το σκυλο, ο οποιος τον οδηγουσε από μπολ σε μπολ:rolleyes:

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
Και να τονισω οτι πρεπει να το εχουν ξανακάνει διοτι το σκυλι ηξερε ακριβως με ποια σειρα ειναι τα μπολ και που βρισκονται ακριβως. Ο σκυλος γνωριζε την διαδικασια και ήταν και χαρουμενος για τα ευρηματα του μεχρι που τους διεκοψα με τις αγριοφωναρες μου

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
Τραγικό! Εγώ στην θεσή σου θα τον εκραζα!
Αυτό εκανα και μου απάντησε ότι δεν έχει να το ταισει! Και στο τελος μου βγηκε από πάνω γιατι δεν μπορω να ξερω την οικονομικη κατασταση του καθενός.

3 Μαϊου 2013
129
0
Αυτό εκανα και μου απάντησε ότι δεν έχει να το ταισει! Και στο τελος μου βγηκε από πάνω γιατι δεν μπορω να ξερω την οικονομικη κατασταση του καθενός.
εμένα δεν θα με ενδιέφερε γιατί στο κάτω κάτω αυτός τον μάζεψε τον σκύλο άρα υποτίθεται οτι έχει την ευθύνει, εξάλλου ο δικός του είναι ενας ενώ τα αδέσποτα πολλά!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Τώρα για να μην τρελλαθούμε και τελείως, δεν υπάρχει δικαιολογία στο ότι σαμποτάρει και την καλή σου θέληση και την τσέπη σου [γιατί κι εκείνος δεν σε ρώτησε αν σου περισσεύουν να ταίζεις τα αδέσποτα], αν σου το ξανακάνει, απείλησέ τον με κάθε τρόπο. Πες του αν δεν έχει να τον ταίζει, να τον δώσει. Και αν συνεχίσει να σε ενοχλεί, θα επικοινωνήσεις με φιλοζωική, να του γίνει καταγγελία, για παραμέληση του σκύλου του. Και ότι άλλο σκεφτείς τέλος πάντων. Αντε...με τον κάθε γύφτο πια...

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
:( Ελπιζω να μην επαναληφθεί. Κυρίως δεν εχω όρεξη να μου χαλάει η ηρεμία. Διαφορετικά θα προσπαθησω να τον απειλήσω όπως ειπες mareco....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn