σκυλοσυνάντηση στον Καρέα 16-2-2014

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Επιτέλους ετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη κατά σειρά φωτογραφική εξόρμηση με τα σκυλιά μας στο βουνό του Καρέα αυτή τη φορά!!! Απαραίτητος εξοπλισμός: αθλητικά και πολυυύ νερό:)

Μία γευση απο την προηγούμενή μας συνάντηση!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Σημείο Συνάντησης Τέρμα της Λεωφόρου Αγίου Ιωάννου Καρέα όπου είναι και η είσοδος για το βουνό - ΩΡΑ 11:30π.μ
Υπάρκει αρκετός χώρος για πάρκινγκ.

https://www.facebook.com/events/358295064285716/?ref_dashboard_filter=upcoming
Στις παρκάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε οδηγίες του πως να μας βρείτε!!!

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Μακάρι να είχα ελεύθερο χρόνο την Κυριακή.... Ανεβαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα εκεί... Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά λίγο πριν το παρκιγκ έχουν βρει καταφύγιο αρκετά αδεσποτάκια...

1ον. Λίγο προσοχή γιατί έχουν κάνει αγέλη. Αν δεν τα προκαλέσουν τα σκυλιά σας κανένα πρόβλημα, αλλιώς προστατεύουν το χώρο τους.

2ον, Αφού θα πάτε εκεί πηγαίνετε τους λίγες κροκετούλες.... Θα το εκτιμήσουν πολύ...

Καλά να περάσετε...

Υ.Γ. ότι πλήροφορία θέλετε για διαδρομές κ μονοπάτια εδώ....

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Μακάρι να είχα ελεύθερο χρόνο την Κυριακή.... Ανεβαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα εκεί... Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά λίγο πριν το παρκιγκ έχουν βρει καταφύγιο αρκετά αδεσποτάκια...

1ον. Λίγο προσοχή γιατί έχουν κάνει αγέλη. Αν δεν τα προκαλέσουν τα σκυλιά σας κανένα πρόβλημα, αλλιώς προστατεύουν το χώρο τους.

2ον, Αφού θα πάτε εκεί πηγαίνετε τους λίγες κροκετούλες.... Θα το εκτιμήσουν πολύ...

Καλά να περάσετε...

Υ.Γ. ότι πλήροφορία θέλετε για διαδρομές κ μονοπάτια εδώ....
Πολύ καλή ιδέα!!! :D Ξέρω το καταφύγιο και τα σκυλάκια αν και γαυγίζουν είναι πολύ καλά!!
Θα κάνουμε σύγουρα και άλλες συναντήσεις!! Είναι πολύ όμορφος ο Καρέας!!! Οπότε θα σας περιμένουμε σε επόμενη!!! ^_^

χμμμμ μιας και ξέρετε τα μονοπάτια.. ξέρετε κάποιο ωραίο δρομάκι να το επισκευτούμε??

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Χαχαχα λές ε? Δεν το λες και κοντά το Βόλο όμως!! :smurf:
Καλά να περάσετε και στείλτε και καμιά φωτό να δούμε!!
αχαχαχ τόσο κοντά εεε??? Ευχαριστούμεεε πολύυυυ!!!! Σύγουρα θα βάλουμε φωτογραφίεςςς!!!

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Πολύ καλή ιδέα!!! :D Ξέρω το καταφύγιο και τα σκυλάκια αν και γαυγίζουν είναι πολύ καλά!!
Θα κάνουμε σύγουρα και άλλες συναντήσεις!! Είναι πολύ όμορφος ο Καρέας!!! Οπότε θα σας περιμένουμε σε επόμενη!!! ^_^

χμμμμ μιας και ξέρετε τα μονοπάτια.. ξέρετε κάποιο ωραίο δρομάκι να το επισκευτούμε??
Μια μικρή διόρθωση δεν είναι καταφύγιο, αδεσποτάκια είναι που οι κάτοικοι τους έχουν βάλει κάποια σπιτάκια και τα ταίζουν....

Δυστυχώς δεν ξέρω σε ποιο πρόγραμμα να σας δείξω τη διαδρομή μιας και το ploigos και google maps δεν με αφήνουν να σχεδιάσω σε μονοπάτια. Αν ξέρει κάποιος άλλο πρόγραμμα μου το λέει... Πριν τα πυροσβεστικά όμως έχει προς τα πάνω ένα μεγάλο μονοπάτι που βγάζει στον πάνω δρόμο.... φαίνεται καθαρά...