σκυλοκαβγας

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Βγαζει σημερα το μεσημερι ο αντρας μου το σκυλο και μολις βγηκαμε απο το χωρο της πολυκατοικιας μας ,να σου το ενα από τα απεναντι σκυλια(το γερικο) λυτο.Να θυμισω οτι η απεναντι γειτονισσα εχει πολλα σκυλια που ενοχλουν ολη τη γειτονια και με τα γαβγισματα και επειδη πηδουν το συρματοπλεγμα τους.Εχει ερθει η υγιονομικη και η δημοτικη αστυνομια,τιης πηραν καποια,αλλα να 'ναι καλα οι σκυλεςτης,γεννηθηκαν κι αλλα.Αυτο το σκυλι μολις βλεπει τον Εκτωρα,θελει τουλαχιστον να τον τεμαχισει.
Σημερα λοιπον ηταν λυτο,βλεπει τον Εκτωρα και τον πλησιαζει γριλιζοντας παααρα πολυ κοντα.Ο αντρας μου τον κραταει ,αλλα με το που βλεπει οτι το αλλο ορμαει,αφησε τον Εκτωρα.Ο δικος μας ως πιο ψηλος τον σβερκωσε τον τιναζε να τον σκοτωσει(του ειχε μεγαλο αχτι τοσους μηνες)μεχρι που τους χωρισε ο αντρας μου.Αυτο πηγε απεναντι και ενω τα αλλα που ηταν περιφραγμενα γαβγιζαν ως συνηθως,αυτο μουγκα...Τα κοιτουσε σαν να τους ελεγε:σκαστε μαλ.....,δε βλεπετε τι επαθα;
Απο τη μια λεω:δε πειραζει!μας τα εχουν πρηξει και αφου αυτη δεν καταλαβαινει να τα μαζεψει παρα τις παρακλησεις μας,ας βρει καποιο τραυματισμενο να καταλαβει.Και απο την αλλη με ανησυχησε η λυσσα του δικου μου.Σαν να βρηκε την δικαιολογημενη ευκαιρια να τον βαλει στη θεση του.Αναμεικτα συναισθηματα.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Η ιδιοκτήτης του σκύλου, έδωσε σημάδια ζωής ή κρύφτηκε κάτω απο τα σεντόνια της...? Έτυχε να ποστάρεις το θέμα αυτό την στιγμή που κάτι αντίστοιχο μου συνέβει απόψε, οπότε δεν θα πω τίποτα μη φανώ κακός :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Η ιδιοκτητρια εννοειται δε βγαινει γενικα να συνετισει τα σκυλια της.Θα εβγαινε τωρα;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ε... ας μαζεύψει μερικά ακόμα να τα έχει για ντεκόρ
Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξει τα κάγκελα να μη βγαίνουν...?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μαλλον...:mad:Εδω πεταγονται στο δρομο,ακους φρεναρισματα και δεν κανει τιποτα.Ουτε βγαινει να δει τι συμβαινει!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Οχι,οχι,απλα με τη λυσσα που του το εκανε.Πραγματικα θα τον σκοτωνε αν δεν τους χωριζαμε.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
εδώ έρχομαι να πω ....
σε όσους πιστευουν ότι ο μολοσσός είναι βουτυρομπεμπες....
λαθος....
τους λενε αγαθους γιγαντες.... ήρεμη δύναμη.....
αυτό δεν σημαινει (και πρεπει όλοι να το προσεξουν αυτό) ότι το σκυλί δεν αντιδρα... και μαλιστα εκρηκτικά...
είναι να μην τα παρει... αλλά αν τα παρει.... είναι από τα πιο επικίνδυνα και δυνατα σκυλιά.... 85 εκατοστα ύψος με 60 - 64 περιπου κιλα....
δεν ελέγχονται εύκολα....
ευτυχως αυτό συμβαινει σπανια και μονο σε σοβαρό και πραγματικό κίνδυνο....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ακριβως αυτο.Κι εγω το συνειδητοποιω καθως μεγαλωνει.Πολλοι πλησιαζουν εντονα προς τα πανω του απλωνοντας τις χερουκλες τους λεγοντας οτι ειναι χαζα και δεν κανει τιποτα.2 απο αυτους τους εβαλε στη θεση τους με ενα μουγκρισμα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
εδώ έρχομαι να πω ....
σε όσους πιστευουν ότι ο μολοσσός είναι βουτυρομπεμπες....
λαθος....
τους λενε αγαθους γιγαντες.... ήρεμη δύναμη.....
Γι' αυτό υπάρχει και το γνωστό ρητό ότι "μπορείς ίσως να μπεις - απρόσκλητος - στο σπίτι ενός μολοσσού, αλλά δεν θα μπορέσεις ποτέ να βγεις!".

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Καλα του το κανε μωρε!!!!
Τον εβαλε στη θεση του (σαν την Ουδα χαχαχαχα),,,,
το θεμα ειναι εσυ τι θα εκανες ή εγω πχ σε μια τετοια περιπτωση?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κοιτα...εσυ για την ωρα τιποτα;), αλλα εγω και σε αγελη μπροστα εχω μπει και ολα καλα.Αυτο ομως μας ηξερε απο απεναντι και πιστευε οτι μας εχει.Εγινε σε δευτερολεπτα.Αν δεν μπορουσα να τα χωρισω οπως εκανε ο αντρας μου,αυτο ηταν νεκρο και οχι ο δικος μου σκυλος.

Τωρα που το λες μηπως να φερεις τη κουκλα σου να ξεκαθαρισει λιγο τα πραγματα στη γειτονια;Ξερει η γρια...:D

bill

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
79
0
Αυτο ομως μας ηξερε απο απεναντι και πιστευε οτι μας εχει.Εγινε σε δευτερολεπτα.Αν δεν μπορουσα να τα χωρισω οπως εκανε ο αντρας μου,αυτο ηταν νεκρο και οχι ο δικος μου σκυλος.:D
Μπορει ο μολοσοs να ειναι μια ηρεμη δυναμη οπωs λεει και ο πετροs(και για να το λεει θα το γνωριζει πολυ καλα) αλλα δεν παυει απο την φυση να ειναι ενα πολυ δυνατο σκυλι.
Και οταν μεγαλωσει και καταλαβει την δυναμη που εχει,και τσακωθει 2-3 φορεs ακομα και νικησει.
Τοτε κατα την γνωμη μου μπορει να εχειs και προβλημα κυριαρχικοτηταs

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εχεις απολυτο δικιο.Καιρο τωρα τον προσεχω πολυ σε συναναστροφες του με αλλα σκυλια.Σε μας κυριαρχικοτητα δεν εχει βγαλει.Σε αλλα σκυλια,ναι.Και να σου πω;Δεν πειραζει!Δε γινεται συνεχεια να τον δαγκωνουν!Ειναι καλος,καλος,αλλα το εκμεταλλευονται τα αλλα.Ας δωσει κι αυτος ενα μαθημα...

panosbourg

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2010
103
1
zakynthos,greece
Πραγματισ ε τετοιες περιπτωσεις τι γινεται??γκαπου ειχα διαβασει οτι πρεπει αν λυνουμε τον σκυλο για να αποφασισει αυτος τι θα κανει, ισχυει?? προσωπικα πολλες φορες τα αλαλ σκυλαι πανε να δημιουργησουν τσαμπουκα αλλα αδιαφορω γι αυτα και γυριζω απο την αλλη αυτο το κανω επειδη αν τα πιασει στο στομα του το ροττακι μου θα ειναι σιγουρα τεζα....μου την σπαει αυτο το πραγμα απο καποιους ανευθυνους που αφηνουν λυτα τα σκυλαι τους και το παιζουν φιλοζωοι και οτι νιαζονται...προσωπικα εχω παψει να πηγαινω σ εκαποια μερη επειδη γνςριζω οτι εκει υπαρχουν λυτα σκυλια... πως τους χωρισε ο αντρας σου (αν επιτρεπεται... ??)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εχω βρεθει αρκετες φορες σε αγελες μπροστα.Τα σκυλια θελουν να πειραξουν το σκυλο μου και οχι εμενα.Οποτε βαζω το σκυλο στο πλαι και λιγο πισω κρατωντας τον γερα και βγαζω κοφτες αυστηρες φωνες προς την αγελη.το σωμα μου ειναι τεντωμενο,ποτε σκυμμενο.Δε δειχνω φοβο.Συνεχιζω να περπατω,παντα κρατωντας γερα το σκυλο και ελεγχω τι γινεται.Δεν παω κατα πανω τους αλλα δε γυρνω και την πλατη.Παω απεναντι,προχωρω κυκλικα.Μη δειξεις οτι φοβασαι.Ολες τις φορες εχουν φυγει(ελπιζω να μην αλλαξει τωρα αυτο).Μπορει να χρειαστει καποια ωρα, αλλα πετυχαινει.Η περιπτωση να αφησω το σκυλο ειναι να του επιτεθουν.Να τον φτασουν.Μονο τοτε,για να αμυνθει.

Ο αντρας μου αγκαλιασε το σκυλο μας απο το λαιμο.Δεν ξερω αν ειναι σωστο.Δεν ξερω αν μπορουσε να κανει κατι αλλο.Απλα μονο ετσι αφησε τον αλλο σκυλο.Οταν θυμωνει ενα τοσο μεγαλο σκυλι,δε νομιζω να υπαρχουν και πολλοι τροποι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97