σκυλι πρωτης γεννας??

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
το κανισακι που περιμενω εν καταλαβα κ θυμαμαι καλα ειναι η πρωτη γεννα της σκυλας,υπαρχει προβλημα σαυτο,μπωρι να ρωταω βλακειες αλλα το θυμαμαι αυτο απο τα πιο παλια χρονια της γιγιας μου οτι οταν μια σκυλα εμενε για πρωτη φορα εγκυος,τα κουταβια βγαιναν καπως κ συνηθως τα πετουσαν αμεσως μολις γενιοντοθσαν(θεος φυλακσειιιιιι..)γιατι τα περισσοτερα σχεδον ολα δηλαδη βγαιναν με προβληματα..αλλα τυφλα αλλα κουφα ,,αλλα με προβληματα υγειας αργοτερα...υσχυει αυτο βρε παιδια,,νταξει δεν λεω οτι θα μου δωσει η γυναικα κουφο σκυλι πρωτα τα εξεταζουν..αλλα αργοτερα αν θα βγαλει κανενα προβλημα...?:confused:

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
αν το παρεις απο ΣΩΣΤΟ εκτροφεα δεν εχεις να φοβασαι κατι αν και δεν στεκει αυτο που λες.εξαρταται απο τους γονεις των κουταβιων και οχι απο την σειρα της γεννας

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
amalthea ...μου ηρθε γιατι δεν ξερω..κ γι αυτο το ρωτησα ετσι μου ειπαν ετσι λεω,αν ειναι δυνατον που να ξερω αν υσχυει ή οχι ,απλα τρομαξα οταν μου το ειπαν κ γι αυτο ηθελα να μαθω..ευχαριστω μιχαελα,berna δεν καταλαβα τι ενοεις?δεν γνωριζω τι ειναι οιστρος,εγω ενοω μια οποιαδηποτε σκυλα με εναν οποιονδηποτε αρσενικο που κανει την πρωτη της γεννα,γι αυτο μου φανηκε κ σε μενα βλακεια,κ ηθελα να δω αν υσχυει ευχαριστω!!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Μια οποιαδηποτε σκυλα μ' έναν οποιονδήποτε αρσενικό μπορεί γενικότερα να δώσουν προβληματικά κουτάβια (όχι απαραίτητα κουτσά, στραβά και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά και με προβλήματα συμπεριφοράς) και δεν θα φταίει για αυτό η πρώτη γέννα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν κάνει να ζευγαρωνουν οποιαδήποτε σκυλιά, αν διαβάσεις λίγο στο forum θα βρεις αρκετους από αυτούς.

Ξεκίνα από δω: γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
berna δεν καταλαβα τι ενοεις?δεν γνωριζω τι ειναι οιστρος
οίστρος είναι όταν η σκύλα ψάχνει να ζευγαρώσει (όταν είναι γόνιμη) και συμβαίνει περίπου 2 φορές το χρόνο.

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
οκ σας ευχαριστω πολυ!!δεν θα ζευγαρωνα ποτε το σκυλακι μου για πολους λογους..απλα ηθελα να μαθω αν υσχυε αυτη η κοτσανα που μου ειπανε..ευχαριστω!!