σας καλωσοριζουμε!!!!!!!

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
καλημερα σε ολους!εδω και δυο εβδομαδες εχουμε στην οικογενεια μας επιτελους το παιδακι μας!ενα ροτβαιλερ 3 μηνων!μεχρι στιγμης ειναι απιστευτος!ακουει κ συμορφωνεται αμεσως οταν τον διορθωνουμε!εχει μαθει να κανει τις αναγκες του εξω στο μπαλκονι κ στον περιπατο κ ολως περιεργως δεν εχει κανει ουτε γρατζουνια μεσα στο σπιτι!μας εχει αφησει μ@@@@ες!!!!!προσεχως θα ανεβασω κ φωτο του να τον δειτε κ να μου πειτε και τα σχολια σας!!!!

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
και το ονομα αυτου Ααρον!(απο τον τραγουδιστη των my dying bride k οχι απο τον αδερφο του Μωυση οπως μου λενε μερικοι!) :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
και το ονομα αυτου Ααρον!(απο τον τραγουδιστη των my dying bride k οχι απο τον αδερφο του Μωυση οπως μου λενε μερικοι!) :)
Ναι αλλα εχει το ιδιο ονομα με τον αδελφο του Μωυση! :p
Kαλως ηλθες και να τον χαιρεσαι! :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να τον χαίρεστε!

Έλα μωρέ και μένα που τον σκύλο μου τον λένε Αδάμ τι να πω...συνέχεια μου λένε "η Εύα που είναι"!:D

Κοροϊδεύουν κοροϊδεύουν αλλά μετά όταν με ρωτάνε γιατί τον έβγαλα Αδάμ και τους λέω ότι είναι το κανονικό μου επίθετο τότε κοκκινίζουν από την ντροπή τους και φεύγουν...χαχαχαχα:D:D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Να σας ζήσει..

Άντε με τα ροτάκια σας όλοι, μας τρέχουν τα σάλια...
Μου φαίνεται θα αυτο-μπαναριστώ για να μην ζηλεύω τόσο, γιατί θα τις φάω τις κοτσίδες μου στο τέλος σας το λέω!!! :D

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
Να σας ζήσει..

Άντε με τα ροτάκια σας όλοι, μας τρέχουν τα σάλια...
Μου φαίνεται θα αυτο-μπαναριστώ για να μην ζηλεύω τόσο, γιατί θα τις φάω τις κοτσίδες μου στο τέλος σας το λέω!!! :D

ευχαριστουμε,ευχαριστουμε!!χαχαχα,να μην φας καμια κοτσιδα βρε,αστες ησυχες!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros