πως να "θυμησω" στον σκυλο μου αυτα που ειχε μαθει??

PaNoS 19

New Member
5 Σεπτεμβρίου 2009
3
0
γεια σε ολους. εχω ενα labrador 3 χρονων το οποιο τουσ τελευταιους 6 μηνες αναγκαστηκα λογο μετακομησης να το παω στο χωριο οπου και τις περισσοτερες μερεσ ηταν εκτως σπιτιου. οταν τον εφερα στο νεο σπιτι στιν αρχη πηγεναι απο τοιχο σε τοιχο και τα εκανε παντου.ακομα και μετα απο πολυ ηπομονη και ατελιωτες βολτεσ καθως και αλλες τεχνικες(οπως οταν αντιλαμβανομαι οτι παει να λερωσει τον βουταω και τον βγαζω εξω)ματεα.τωρα τελευταια εχει αρχιζει να γαυγιζει και το βραδυ πραγμα που δεν εκανε ουτε οταν ηταν κουταβι.

μπορει να μου δωσει κανεις καμια συμβουλη???

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πολυ απλα ξεσυνηθισε και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορει να επανελθει!!!

Τον πηγες στο χωριο σου και τον αφησες εκει?Μονο του χωρις εσενα?Χωρις το καθημερινο του προγραμμα που του ειχες μαθει 3 χρονια τωρα απο το κουταβι?Χωρις εσενα να του βαζεις φαγητο να τον πηγαινεις βολτα,να του δινεις τα ΠΟΛΥΤΙΜΑ χαδια κτλ κτλ...δεν θελει πολυ για να ξεφυγει η κατασταση...!!!

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
μαλλον πρεπει να αρχισεις την εκπαιδευση απο το μηδεν. Σαν να ειναι κουταβι παλι. Ειδαλλως χρειαζεσαι εκπαιδευτη.

PaNoS 19

New Member
5 Σεπτεμβρίου 2009
3
0
υπαρχει ομως ελπιδα να επανελθει??? η ματεα καθως δε ειναι και κουταβει πλεον.

η μεγαλητερη βλακεια ηταν που τον αφησα μονο του αλλα ειχα την εντιπωση οτι δεν θα στρεσαριζοταν τοσο.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Προσπαθεια απο μερους σου θελει και υποστηριξη απο καποιον εκπαιδευτη!Ψυχολογισε τον σκυλο σου σε τι κατασταση ειναι,προσπαθησε να ''συμμαζεψεις'' λιγο την κατασταση και συμβουλεψου ειδικο!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
υπαρχει ομως ελπιδα να επανελθει??? η ματεα καθως δε ειναι και κουταβει πλεον.

η μεγαλητερη βλακεια ηταν που τον αφησα μονο του αλλα ειχα την εντιπωση οτι δεν θα στρεσαριζοταν τοσο.
Εγώ το δικό μου λαμπραντορ όταν έγινε τριών χρονών άρχισα να τον μαθαίνω να μην τραβάει το λουρί και έμαθε πάρα πολύ γρήγορα!
Γι'αυτό νομίζω πως ποτέ δεν είναι αργά και πως βεβαίως και θα επανέλθει.
Εξάλλου τα λαμπραντορ είναι έξυπνα σκυλιά και καλοί μαθητές.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul