πρόσθετη σάλτσα στις κροκέτες;

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
Καλημέρα σας
Τόσο καιρό μέχρι να βρω την τροφή που θα ταίριαζε στον σκυλί μου, έτρωγε μαγειρευτό φαγητό και απο καμια φορά του έπερνα και καμια κονσέρβα της pedigree αν δεν υπήρχε φαγητό.
Το αποτέλεσμα;;
Πλέον τις κροκέτες τις τρώει με μισή καρδιά, και μετά απο 2-3 μασήματα με κοιτάει με ένα βλέμμα σαν να μου λέει "δεν βάζεις βρε συ καμιά μπριζολίτσα στον φούρνο να την βρούμε όπως παλιά;"
σκέφτηκα λοιπόν να αρχίσω σιγά σιγά να αναμειγνύω λίγες κουταλιές σάλτσας μέσα στις κροκέτες μέχρι να τις συνηθίσει.

Οπότε και ρωτάω εγώ..
Υπάρχει κάποιος ειδικός γευστικός ζωμός για σκύλους και σχετικά καλής ποιότητας;

Υ.Γ. λέω καλής ποιότητας γιατί την πρώτη φορά έκανα το λάθος να το ανακατέψω με την σάλτσα που βάζουν μέσα στις κονσέρβες friskies (εγκληματίας είμαι, ξέρω) με αποτέλεσμα να κάνει εμετό ο καημένος.
ήθελα να ξερα, τι σκ@τ% βάζουν μέσα εκεί?

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
νωμιζω οτι οι κυβοι κνορ εχουν αρκετο αλατι. βρασε λιγο κοτοπουλο και κρατα τον ζωμο του και ριχνε λιγο απαο πανω!

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο καλύτερος μάγειρας είναι η πείνα .
Και εμένα τα ίδια μου έκανε μόλις πείνασε λίγο έκοψε τα νάζια.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Εντάξει είπαμε , αλλα οχι και σάλτσες ή μαγειρευτό ... Θα δώσεις στο σκύλο να φάει ... γεμιστά ?? :confused:

Η αποστροφή στην κροκέτα ωφείλεται στο οτι τα σκυλιά είναι μονότονα στην διατροφή τους , οτι μαθουν να τρώνε , αυτό θα τρώνε ( κυρίως ) , επομένως λογικό και επόμενο η αποστροφή στην κροκέτα .
Το ίδιο έπαθε και φίλος , παρά το κράξιμο που τρώει απο τον περίγυρό του και τον Κτηνίατρο , ο οποίος ταΐζει στην σκυλίτσα του μπιφτέκια , σουβλάκια , γύρο , πίτσες κλπ , με οτι αυτο συνεπάγεται απο αποψη υγειας , τριχώματος και μυρωδιάς . Με αποτέλεσμα να μην τρώει τις κροκέτες .

Λύση είναι η πείνα ...

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
θα συνεχίσω με τις κροκέτες και αν δω να μουλαρώνει πάλι, θα προχωρήσουμε στην πείνα.
απο σουβλάκια, πάριζα, πίτσες και τα συναφή, του δίνω και εγώ απο 2-3 κομματάκια κανα 2 φορές την βδομάδα αν τύχει να παραγγείλουμε ή να έχουμε, αλλα ποτέ σε καθημερινή βάση.

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
θα το κάνω γιατί έχει αρχίσει να παίρνει κάπως τα πάνω του απο τότε που ξεκίνησε σταθερή διατροφή και δεν θέλω να τα περιπλέκω πολύ..
με τις φέτες πάριζα ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. εγώ του τις δίνω σαν λιχουδιά κατα το απογευματάκι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog