πρόβλημα με το πιπί...

evi+savvas

Member
11 Δεκεμβρίου 2011
14
0
Athens
Καλησπέρα σας! Πριν 3 περίπου μήνες, αποκτήσαμε το Σάββα. Ένα yiorkshire terrier 5 ετών. Όλα καλά και όλα ωραία, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα συμπεριφοράς, ούτε λέρωνε μέσα στο σπίτι. Μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Και εγώ και ο καλός μου αρρωστήσαμε και βγάλαμε 3 μέρες στο κρεβάτι. Ο μικρός Σάββας φρίκαρε, αφού αλλάξαμε εντελώς το πρόγραμμά του (βόλτες, φαγητό, ύπνο, τα πάντα!). Θεώρησα πως είναι λογικό να αντιδράσει έτσι το σκυλί. Μόλις γίναμε καλά και μπήκαμε πάλι σε ρυθμούς, ο Σάββας ήταν και πάλι όπως πριν και δεν λέρωνε. Που και που όμως, θα του ξεφύγει και κάτι μέσα στο σπίτι, ενώ έχουμε βρει πάλι τους ρυθμούς μας... Τι φταίει;;;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ίσως το σκυλί να πιστεύει ακόμα οτι το να τα κάνει μέσα στο σπίτι δεν είναι κακό,τους αρέσει η ρουτίνα τους και αντιδρουν παράξενα όταν τη διαταράσουμε

evi+savvas

Member
11 Δεκεμβρίου 2011
14
0
Athens
για καλή μας τύχη, ο Σάββας δεν λέρωνε ποτέ μέσα στο σπίτι από τη στιγμή που τον πήραμε. Αν και όταν ήμασταν άρρωστοι έβλεπε κόσμο να μπαινοβγαίνει και να γίνεται χαμός. Τη μέρα που έγινα καλά και ξύπνησα το πρωί, τον βρήκα δίπλα στο κρεβάτι μου να κλαίει και σχεδόν να παρακαλάει για να τον πάω εγώ βόλτα. (πάντα εγώ τον βγάζω βόλτα αλλά τις άρρωστες μέρες ανέλαβαν οι γονείς μας).

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
μηπως έμεναν εκεί συγγενείς σας όταν είσασταν άρρωστοι; τα σκυλιά συνηθίζουν να μαρκάρουν την περιοχή τους όταν μπαινουν κι αλλοι στην οικογενεια

evi+savvas

Member
11 Δεκεμβρίου 2011
14
0
Athens
δεν έμεναν ακριβώς, απλά όλες τις μέρες ήταν εδώ και μέσα στα πόδια μας γιατί είχαμε χτυπησει 40ρι και δεν είχαμε και πολύ επαφή... το σκέφτηκα και αυτό, μιας και ο Σάββας γενικά θέλει την ηρεμία του. Παίζει μεν, αλλά δεν είναι και για πολλά πολλά... θα σε παρατήσει μόλις κουραστεί και θα ξαπλώσει στο κρεβάτι του.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το να του φευγουν λιγα οπως λες ισως και να ειναι μαρκαρισμα. Κλαει πριν κανει αυτα τα λιγα, ζηταει να βγει κι επειδη δεν ανταποκρινεστε του "φευγουν" ή απλα μυριζει σε καποια σημεια του σπιτιου και σηκωνει το ποδι του και πιτσιλαει λιγο?

evi+savvas

Member
11 Δεκεμβρίου 2011
14
0
Athens
μυρίζει κάποια σημεία του σπιτιού, σηκώνει το πόδι και... πλιτς!!! αν και σήμερα πάμε καλά, όλη μέρα δεν έχει κάνει κάτι κακό...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
μυρίζει κάποια σημεία του σπιτιού, σηκώνει το πόδι και... πλιτς!!! αν και σήμερα πάμε καλά, όλη μέρα δεν έχει κάνει κάτι κακό...
Αυτο μαλλον ειναι μαρκαρισμα κι οχι οτι δεν μπορει να κρατηθει. Ενας σκυλος που δεν κρατιεται και στην ουσια του φευγουν συνηθως αφηνει ποσοτητα, οχι ενα πλιτς. Εγινε μαλλον για τα καλα του σπιτιου και διεκδικει χωρο και αντικειμενα στο σκυλακι σας.

evi+savvas

Member
11 Δεκεμβρίου 2011
14
0
Athens
ο σκυλάκος μας έχει γίνει σίγουρα του σπιτιού, αν και από χθες έχει κόψει την κακή συμπεριφορά. Τι κάνουμε όμως για το μαρκάρισμα; Όσα σκυλιά είχα πριν, κανένα δεν μάρκαρε (αν και ήταν όλα κοριτσάκια και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97