πρωτη φορα διακοπες μαζι!!!

nadia

New Member
8 Αυγούστου 2008
1
0
καλησπερα σας,
εχω ενα μαλτεζακι θυληκο 2.5 χρονων.φετος πρωτη φορα θα την παρω μαζι μου στη Σιφνο.Η αληθεια ειναι οτι την εχω πολυ αγχος μην ταλαιπωρηθει αφου οι ωρες που θα ειμαστε στην παραλια ειναι αρκετες.Εχω ηδη φροντισει για ομπρελλα κα τεντουλα στην παραλια αλλα παρ'ολα αυτα φοβαμαι.Εν τω μεταξυ η θαλασσα δεν ειναι και το καλυτερο της.Οσες φορες εχω προσπαθησει να την βαλω θελει να βγει το συντομοτερο.
Καμμια ιδεα για να μην την ταλαιπωρησω πολυ εχετε?

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
μπόλικο νεράκι, μια ομπρελίτσα και σακουλίτσες..
προσεκτικά μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του σκύλου μας για να μην τσακωνώμαστε και στις διακοπές..ααα...πάρε και το βιβλιάριο υγείας του για παν ενδεχόμενο.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Και πετσετουλες αμα κρυωνει μετα το μπανι να σκουπιστει..
Οσο για το μπανιο.. ποιος ειναι η μεγαλη της αδυναμια? εσυ? αμα μπαινεις μεσα στη θαλασσα δλδ τι κανει? αμα τη φωναζεις? Γιατι εμας η μικρη παιζει να μπηκε στη θαλασσα απλα γιατι τα 2 μετρα μακρια απο τη μανα της ειναι τεραστιααα αποσταση.. αρα μπαινει η ζωη της η αναπνοη της για μπανιο?.. θα μπει και αυτη.. καπως ετσι.. παιζει να ισχυει κατι τετοιο και γιασενα?

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Καλά δε αρέσει σε όλα τα σκυλιά το μπάνιο. Τα ντόμπερμαν που είχαμε ποτέ δεν έμπαιναν μέσα. Προτιμούσαν να κυνηγάνε τα κύματα που σκάνε. Το πάγκ μια φορά το πήραμε αγκαλιά για να το βάλουμε στη θάλασσα και κόντεψε να μας μείνει στα χέρια από την τρομάρα της. Προτιμούσε να μείνει μόνη της έξω παρά να βραχεί. Ίσως είναι και στην φυλή:confused:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Γειά σου Νάντια, καλώς ήρθες!

Μπράβο που θα το πάρεις μαζί σου διακοπές! Εμείς γυρίσαμε πριν λίγες μέρες και περάσαμε υπέροχα!
Για το θέμα του μπάνιου, μην βάζεις το σκυλάκι σου με το "έτσι θέλω" στην θάλασσα να κολυμπήσει. Ίσως να μην του αρέσει το μπάνιο, ίσως να φοβάται,....
Προτείνω να το αφήσετε να κάνει την επιλογή του. Μπορείς να μπείς στην θάλασσα και να την φωνάξεις να δείς πως θα αντιδράσει. Άμα μπεί καλώς, αλλιώς άστη να δροσίσει απλά τις πατουσίτσες της στα ρηχά.

Σας εύχομαι καλές διακοπές και καλά μπάνια!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κάτω από την ομπρέλα οπωσδήποτε ..!!!Νεράκι πάντα μαζί..

Υπάρχουν και αλλα σχετικά θέματα αν θέλεις να ρήξεις μια ματια όσον αφορά την θάλασσα και το αν μπαινει μεσα.

Οσον αφορά τις διακοπές, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί το φαρμακείο των πρώτων βοηθειών και να ενημερωθεις για τους κτηνιάτρους που υπάρχουν στο μέρος που επέλεξες!!!

Αυτα :)καλα να περάσεις:)!!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μπαι δε γουει για σκοπελο ξερει κανεις τι παιζει με κτηνιατρους? Γιατι το ψαχνω και βρισκω μονο για βολο:(