προσαρμογη απο καλοκαιρι σε χειμωνα

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
καλησπερα εχω μια ερωτηση.επειδη το σκυλι μου κ εγω περνουσαμε πολλες ωρες μαζι το καλοκαιρι (επειδη εγω σπουδαζω και ειχα χρονο) και τωρα που ξαναρχισε η σχολη θα λειπω ακριβως 4-4.5 ωρες τη μερα μενω και κοντα στο πανεπιστημιο.μεχρι στιγμης εχει την βολτα του το πρωι και μετα το απογευματακι και μετα το βραδυ περιπου 1-1.5 ωρα με παιχνιδι με αλλο σκυλο.απλα μηπως επειδη ειχε συνηθισει τωρα του ειναι δυσκολο;εννοω οτι μερικες φορες καθεται ησυχος στον καναπε και μου φαινεται "θλιμμενος"...θα μπορεσει να προσαρμοστει σ αυτην την αλλαγη;

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
κανενα προβλημα.απλα προσπαθησε να βρεις ωρες που ετσι κ αλλιως θα ησουν κ θα εισαι εκει,οποτε να μην εχει πολλες αλλαγες.
θα προσπαθησω.συνηθως εγω τα πρωινα θα λειπω..που αυτος κοιμαται κιολας..

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
α επισης κατι αλλο που αφορα την αλλαγη καιρου.εμενα ο μικρος δεν εχει βιωσει βροχη αερα κλπ και προχθες εβρεχε καταρρακτωδως αλλα επρεπε να βγει.ειχε παθει σοκ η ουρα στα σκελια και οτι θορυβο ακουγε απο τον αερα τα παιζε.εγω πως πρεπει να το αντιμετωπισω;δηλαδη θα τον βγαζω οπως και να χει αλλα θα το συνηθισει η πρεπει να βγαινω πιο συχνα και πιο πολυ ωρα οταν βρεχει ας πουμε;απλα ο καημενος ουτε να περπατησει δεν θελει..γυρναει και με τραβαει πισω στην εισοδο..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
σα να μην τρεχει τιποτα.ανοιξε την πορτα της οικοδομης κ αστον αυτον μεσα,εσυ βγες εξω κ περιμενε.καποια στιγμη θα ερθει,εχε μαζι σου λιχουδιες.σιγα σιγα δεν θα τον νοιαζει,εκτος κ αν το σκυλι σου ειναι φοβικο κ θα πρεπει να βρεις καποιον ειδικο.απο το φορουμ δεν λυνονται αυτα.δεν ξερω σε τι επιπεδο ειναι ειναι ο φοβος του για ολα αυτα που αναφερεις...

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
εχω δει ηδη 2 εκπαιδευτες και μου εβγαλαν σκυλια για να δουμε τις αντιδρασεις του εκτορα και μου ειπαν και οι 2 οτι δεν ειναι φοβικος..ανασφαλης ειναι γιατι ειναι κουταβι..οχι ο φοβος ειναι του στυλ θελω να τα εξερευνησω αλλα κοιταω και πανω να δω απο που στο καλο ερχονται οι σταγονες..μετα κανει αυτο το τιναγμα το αστειο που κανουν τα σκυλια για να διωξει τα νερα και τρεχει απο δω κ απο κει σαν να προσπαθει να "καταλαβει" τι ειναι αυτο το πραγμα:p απλα η ουριτσα του ειναι μες στα σκελια..ενταξει και εγω καινουρια ειμαι και ψιλοφοβαμαι με ολα και ρωταω συνεχεια να μαθαινω:)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
καλα κανεις κ ρωτας.ετσι πρεπει να κανουμε για να μαθαινουμε!το στυλ που περιγραφεις δεν θελει ανησυχια.μονο προσπαθεια κ χρονο απο εσενα.δοκιμασε αυτο που σου ειπα κ δες.δωσε χρονο στο κουταβι.