προετοιμασία πολύπρωταθλητη

katroulis

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2011
75
0
Καλημέρα σας ,

Ενδιαφέρομαι να κατεβάσω τον σκύλο μου σε εκθέσεις .

Θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να μπορέσω να τον εκπαιδεύσω για αυτές . Θέλω να τον εκπαιδεύσω μόνος μου κ αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Γιαυτο λοιπόν θα ηθελα να μου υποδείξετε αν μπορείτε εσείς κάποιοες οδηγιες-συμβουλές .

Να τονίσω πως εχει εκπαιδευτει για βασικη υπακοη απο εμενα κ εκτελεί πιστά όλες τια εντολές.

περιμένω νέα σας με ανυπομονισία

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
άλλη εκπαίδευση κάνει ο πολυπρωταθλητής και άλλη ο συμμετέχων σκύλος στην έκθεση.....:rolleyes:
εσύ για τι ακριβώς ενδιαφέρεσαι;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τον ημιαιμο που μας ελεγες χθες; Φιλε ή φιλη katroulis, μην παιζεις με τα λογια και με τα μελη. Θα καεις στο τελος...

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

katroulis

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2011
75
0
άλλη εκπαίδευση κάνει ο πολυπρωταθλητής και άλλη ο συμμετέχων σκύλος στην έκθεση.....:rolleyes:
εσύ για τι ακριβώς ενδιαφέρεσαι;
ειναι διαφορετικες εκθεσεις ? θα μπορουσες να μου πεις τι κανει ο πολυπρωταθλητης κ τι ο συμμετεχον σε εκθεσεις ?

ειναι δηλαδη 2 διαφορετικες εκθεσεις ?

katroulis

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2011
75
0
Τον ημιαιμο που μας ελεγες χθες; Φιλε ή φιλη katroulis, μην παιζεις με τα λογια και με τα μελη. Θα καεις στο τελος...

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk
κάτσε ρε ice... μην πετάγεσε αμέσως , είναι για τον δεύτερο σκύλο πυ έχω . το είπα χθες αλλα δεν πρόσεχες

έχω κ ενα american staff 3 χρόνων

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
katrouli βοήθησε τα παιδιά, να σε βοηθήσουν.
Αν και το επόμενο ποστ σου, είναι τέτοιος γρίφος και όχι ξεκάθαρη απάντηση, το θέμα σου θα κλειδωθεί.
Οπως και ότι επόμενο αντίστοιχο ανοίξεις ;)

katroulis

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2011
75
0
katrouli βοήθησε τα παιδιά, να σε βοηθήσουν.
Αν και το επόμενο ποστ σου, είναι τέτοιος γρίφος και όχι ξεκάθαρη απάντηση, το θέμα σου θα κλειδωθεί.
Οπως και ότι επόμενο αντίστοιχο ανοίξεις ;)
ναι βρε παιδια πειτε μου τι θελετε να σας πω . σας ειπα ρατσα , ηλικια κ γιατι ενδιαφερομαι . θελω να με βοηθησετε να το εκπαιδευσω για επιδειξεις στις οποιες ειμαι ασχετος . δεν γνωριζω κατηγοριες επιδειξεων πειτε μου εσεις

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ηθελα να ηξερα ποιος πικραμενος εισαι.βαζω ενα στοιχημα οτι αρχιζει απο Κ.
Ομορφααααααααααντρα μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97