προβλημα συμπερισφορας

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
Καλησπερα
Πηρα πριν λιγο καιρο ενα κουταβι σχεδον 2 μηνων. Πρωτη φορα εχω σκυλο κ η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκα(και δυσκολευομαι ακομα) να προσαρμοστω μαζι του κ αυτο με εμενα. Παρ ολα αυτα προσπαθω να εχω φοβερη υπομονη κ να του μαθω τα βασικα εστω για αρχη. Το προβλημα μου ειναι το εξης : Τις προαλες που επαιζε μεσα στο σπιτι μου εκανε μια ζημια, εριξε ενα μεταλλικο παραβαν με κατι γυαλινα διακοσμητικα απανω. Σαφεστατα το σκυλι τρομαξε κ ετρεξε πανω στον καναπε κ εκεινη την στιγμη εγω τρομαξα περισσοτερο κ του εβαλα πολυ δυνατα τις φωνες, οχι για την ζημια δεν με ενοιαξε, αλλα για να μην κατεβει απο τον καναπε κ πατησει κανενα γυαλι μεχρι να τα σκουπισω. Απο εκεινη την μερα ομως δειχνει να με φοβαται κ δεν με αφηνει μερικες φορες ουτε καν να το χαιδεψω. Προσπαθω να το παιρνω συνεχεια αγκαλια, να το χαιδευω να του λεω μπραβο, αλλα αυτο δεν θελει πολλες φορες ουτε να παιξει μαζι μου ενω με τους αλλους παιζει. Συν τις αλλης δαγκωνει συνεχεια τα ποδια μου κ τα χερια οταν παω να το χαιδεψω. Καμια συμβουλη πως να ξανακερδισω την εμπιστοσυνη του κ τον σεβασμο του ??
Ευχαριστω..

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
γεία σου Moby.
τι ράτσα είναι το σκυλάκι σου?
είναι αρκετά μικρό 2 μηνών για να του φωνάζεις,θα πρέπει να τον διορθώνεις με μαλακό αλλά και αποφασιστικό τρόπο.ένα κοφτό ΜΗ είναι αρκετό.

δακγώνει συνεχώς γιατί τον πονάνε τα δοντάκια του.
ρίξε μια ματιά εδώ http://www.dogforum.gr/v3/content.php?52-Mεγαλωνοντας-ενα-κουταβι

http://www.dogforum.gr/v3/content.php?56-Πως-θα-το-μάθω-να-τα-κάνει-έξω...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το κατατρόμαξες το σκυλάκι βρε, λογικό είναι. Δεν βάζουμε τις φωνές στα κουτάβια!!
Σιγά σιγά θα κερδίσεις πάλι την εμπιστοσύνη του , μην ανυσηχείς :)

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
Eιναι ημιαιμο κοκερ, προσπαθω να του λεω συνεχεια Μη αλλα πολλες φορες δεν με ακουει... οσο για το δαγκωμα δεν εννοω μονο πανω στο παιχνιδι που που μπορει να δαγκωσει αλλα κανει κ επιθεσεις στα ποδια περνοντας φορα κ γρυλιζοντας..

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
Sofouli...ευχομαι να ειναι οπως τα λες γιατι ειλικρινα δεν μου αρεσει που μου κραταει μουτρα.... κ εννοειται κομμενες οι φωνες

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Βρε τι να ακούσει ένα σκυλάκι 2 μηνών;; Μην βιάζεσαι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Πάρτου κανά παιχνίδι να δαγκώνει :)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Χαχα! Κάποτε είχα ένα σκύλο που με κατάντησε ξυπόλυτη κυριολεκτικά.Δεν μου άφησε ούτε ένα παππούτσι.. Και δεν τον πονούσαν τα δόντια, απλά αγαπούσε τις παντόφλες! Κακιά συνήθεια, πρόσεξε το ;)

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
αχαχαχχαχαχαχ....μωρε απλα ωρες ωρες τον φοβαμαι (ναι το κουταβι !!! ) ειναι πολυ επιθετικος τρεχει σαν το παλαβο δαγκωνι κ φευγει σφαιρα...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το καλύτερο που θα σου πρότεινα είναι να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση του φόρουμ και να βρεις αντίστοιχα θέματα.
Να μελετήσεις και να διαβάσεις και κολπάκια για τουαλέτα δάγκωμα φοβίες κλπ. Θα σε βοηθήσουν πολύ και μεγαλώνοντας το κουτάβι θα είσαι καλά προετοιμασμένος για πολλά θέματα :)
Πόσο καιρό το έχεις το κουτάβι;;
Πόσο καιρό έζησε με τη μαμά του;;
Μιας και είσαι και νέος στην παρέα, ενημερώσου περί puppy mills, BYB, και γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας!!
Καλό διαβασμα :)

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
Τον βρηκα εξω απο το γραφειο 45 ημερων οποτε δεν ξερω πως ηταν πριν... εγω τον εχω σχεδον 3 βδομαδες... το εχω ριξει ηδη στο διαβασμα κ αυτο προσπαθω να κανω (οταν με αφηνει φυσικα) ... Ευχαριστω για ολα...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αδεσποτάκι δηλαδή;; Συγχαρητήρια για την καλή σου πράξη τότε :)
Διάβασε γιατι δυστυχώς υπάρχουν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ θέματα που οι περισσότεροι αγνοούνε.
Ότι άλλο θελήσεις εμείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.
Α!Και όταν βρεις χρόνο, ανέβασε καμιά φώτο να καμαρώσουμε το κουταβάκι :)

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
αδεσποτακι κ φροντισαμε να βρουμε σπιτι κ για τα αλλα 2 του αδελφακια.... το ξερω οτι θελει προσοχη κ υπευθυνοτητα κ αυτο ισως ειναι που να με φοβηζει περισσοτερο.... το να μην κανω καποια πραγματα σωστα.... ευχαριστω κ παλι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97