seasan, εσυ δεν εισαι που εψαχνες για σκυλο? Πώς βρεθηκες ξαφνικα με ενηλικο μαλινουά? Ή το ειχες ηδη και εψαχνες για ενα ακομα?
Οπως εχω ξαναπει παλια, προσωπικα υποστηριζω την επιθετικη σταση στη βολτα, αρκει βεβαια να εχεις και τον καταλληλο σκυλο.
Κάνεις επιθετικη κινηση προς το μερος τους μαζι με τον σκυλο, προτου προλαβουν να σας αξιολογησουν σαν ομαδα. Ο σκυλος σου θα παρει θαρρος απο εσενα τον αρχηγο του και θα ακολουθησει, συνηθως προθυμα.
Αν τα αδεσποτα σε παρουν μυρωδια οτι φοβασαι και δουν οτι οπισθοχωρεις, τοτε ειναι σκουρα τα πραγματα μερικες φορες.
Επισης, δεν μπορεις παντα να τα αποφευγεις. Μπορει καλλιστα να βρεθουν ξαφνικα μπροστα σου και οι μεγαλες αγελες μεγαλοσωμων ειναι συχνα πολυ τσαμπουκαλεμενες.
Εγω μενω κεντρο Ξάνθης αναμεσα σε ολες τις πλατειες και γινεται χαμός απο αγελες αδεσποτων. Τον πρωτο καιρο με την Ηρα δεν ηξερα απο πού να παω για να μην συναντησω καποια.
Πλεον μας εχουνε μαθει κι απο την καλη και απο την αναποδη και μολις μας βλεπουν απο μακρια αλλαζουν πορεια.
Μπορει να μην ακουγεται ιδιαιτερα κυνοφιλικό, αλλά κι εμεις εχουμε διακιωμα στη βολτα, κατα τη διαρκεια της οποιας δεν ενοχλουμε κανεναν, καθως επισης εγω εχω υποχρεωση να φροντισω πρωτα τα δικα μου σκυλια.