προβλημα με γειτόνισσα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
εγώ δεν έχω πρόβλημα ουτε με συγγενεις ουτε με γονεις ουτε με αδέρφια,εγω εχω πρόβλημα με τη γειτόνισσα,της το ειπα μια ευγενικα,δυο ευγενικά,τρεις ευγενικά,μια δυο τρεις προσβλητικα αλλα δε λεει να καταλαβει οτι δε γουσταρω να τα'ί'ζει το σκυλο μου. Όποτε περνάει έξω απο το σπιτι και δεν ειμαι εγώ εξω τσουπ ενα μπουτι κοτοπολου,τσουπ ενα σουβλακι,τώρα εχει αρχίσει να της δίνει και κεράσια.Παιδια τι κανω?δε μπορω να μη βγάζω το σκυλο έξω,τις το εχω πει παρα πολλες φορες (αρχισα ευγενικα αλλα μετα ήρθαν και οι προσβολες) ,απλα δε θέλω να τα'ί'ζει το σκυλο μου,θέλω τα γεύματα του και την τροφη του να τα καθορίζω εγω και μονο εγώ,ειμαι παραλογη?

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Vas, Το Φόρουμ είναι γεμάτο με κραυγές βοήθειας προς ανθρώπους που έχουν πραγματικό πρόβλημα με τους γείτονες, επειδή οι γείτονες σιχαίνονται και δεν ανέχονται την Ύπαρξη Ζώου.

Πραγματικά για να ελέγχεις εσύ την τροφή, πρόσφερε στη καλή σου γειτόνισσα λιχουδιές σκύλου της αρεσκείας σου ώστε να ξέρεις τί του δίνει.

Να ευλογείς την Τύχη σου για την αγάπη των σκυλιών σου από τους καλους σου Γείτονες!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τα κερασια είναι επικίνδυνα αν τα καταπιεί με τα κουκούτσια όπως και τα μηλα και τα ροδάκινα..
Το κουκούτσι περιέχει υδροκυάνιο που είναι δηλητηριώδεις..

Φυσικά και δεν πρέπει να τα ταΐζει κανένας άλλος εκτος από εσένα..
Δεν πρέπει να παρακαλέσεις να μην το ταΐζει, αλλα να το επιβάλεις..
το σκυλί που το έχεις?
Αυτή που του βάζει το φαγητό?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπερβολές....
Καλο ειναι το θεμα.
Εγω σε λιγο ανοιγω θεμα με τιτλο

"Προβλημα με γειτονισσα. Ματιάζει τα σκυλια μου!"

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Τα κερασια είναι επικίνδυνα αν τα καταπιεί με τα κουκούτσια όπως και τα μηλα και τα ροδάκινα..
Το κουκούτσι περιέχει υδροκυάνιο που είναι δηλητηριώδεις..

Φυσικά και δεν πρέπει να τα ταΐζει κανένας άλλος εκτος από εσένα..
Δεν πρέπει να παρακαλέσεις να μην το ταΐζει, αλλα να το επιβάλεις..
το σκυλί που το έχεις?
Αυτή που του βάζει το φαγητό?
το σκυλί το έχω μέσα στο σπίτι αλλά του έχω την πόρτα ανοιχτή για να κατεβαίνει και κάτω εαν θέλει,αυτη απλά τα πετάει απο τα κάγκελα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το σκυλί το έχω μέσα στο σπίτι αλλά του έχω την πόρτα ανοιχτή για να κατεβαίνει και κάτω εαν θέλει,αυτη απλά τα πετάει απο τα κάγκελα
Oποτε με την ίδια λογική μπορεί να πετάξει οτιδήποτε από τα αποφάγια της ...όπως κόκαλα από παιδάκια.., η σοκολάτα, η τσιγαριστά και οτιδήποτε βάλει ο νους σου..
Επισήμανε της πως το σκυλί τρώει συγκεκριμένα φαγητά, συγκεκριμένες ώρες..
Με αυτήν την κίνηση μονο καλο δεν κάνει..

Ας παει αν θέλει να κανει κάτι καλο, να τάισει τα αδέσποτα..

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Υπερβολές....
Καλο ειναι το θεμα.
Εγω σε λιγο ανοιγω θεμα με τιτλο

"Προβλημα με γειτονισσα. Ματιάζει τα σκυλια μου!"
αν ηθελα ειρωνία δε θα απευθυνόμουν σε εσάς.Έχω ενα πρόβλημα(που για σενα μπορει να ειναι ανυπαρκτο) αλλα εμενα με ενοχλεί,θα μπορουσες να απαντησεις οπως ο TruthHunter(με την ευκαιρια δε με πειραζει το τι του δινει αλλα το οτι τα δινει χωρις να ρωτησει,και σιγουρα δε το κανει απο αγάπη,κατι ξερω...)και να μην εχουμε παρεξηγησεις ή απλα να μην ασχοληθεις καν.ευχαριστω.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Oποτε με την ίδια λογική μπορεί να πετάξει οτιδήποτε από τα αποφάγια της ...όπως κόκαλα από παιδάκια.., η σοκολάτα, η τσιγαριστά και οτιδήποτε βάλει ο νους σου..
Επισήμανε της πως το σκυλί τρώει συγκεκριμένα φαγητά, συγκεκριμένες ώρες..
Με αυτήν την κίνηση μονο καλο δεν κάνει..

Ας παει αν θέλει να κανει κάτι καλο, να τάισει τα αδέσποτα..
Της το έχω επισημάνει πολλές φορες και της έχω τονισει πως μπορει να αρρωστησει το σκυλι με αυτο που κανει αλλα συνεχιζει λεγοντας"ελα μωρε αν ηταν στον δρομο τι θα ετρωγε?τιποτα δεν παθαινει"

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nαι μονο μαντάμ απάντησε της, το σκυλί τυχαίνει να μην είναι στον δρόμο και να μην έχει συνηθίσει να πίνει από τους υπονόμους..
και στην τελική το σκυλί είναι δεσποζομενο που σημαίνει πως μονο τα φαγητά της δεν έχει ανάγκη..
Συγγνώμη αλλα αν μου κάναν κάτι τέτοιο στο σκυλί μου θα απαντούσα στην γαλλική αν δεν καταλάβαιναν την ελληνική..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Vas,
Δεν είναι ειρωνια καλη μου
Είναι η απαντηση σε ένα ασημαντο θεμα που μπορεις να το λυσεις σε δευτερολεπτα μονη σου, αντι να φορτωνεις ασκοπα τη βαση δεδομενων.

Ο χρυσος κανονας και αγραφος νομος ολων των φορουμ, τον οποίο πρωτος παραβαινω εγω, είναι
Think twice post once

Να σαι καλα
Αρης

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Όπου δεν πιάνουν τα λόγια πιάνουν οι πράξεις.
Απλά τα πράγματα: πέτα στον κήπο της τα αποφάγια σου. Δεν είναι κακό, το ίδιο κάνει κι αυτή.
Όχι όμως κάτι που θα μπορέσει να το πετάξει με τη μία πίσω, πχ ένα κομμάτι ψωμί. Πέτα ένα πιάτο φακές, φασολάκια, υπολείμματα σαλάτας τέτοια πράγματα.
Ένα κοτόπουλο να του πετάξει μπορεί το σκυλί σου να γίνει μακαρίτης. Γι' αυτό μην το αργείς, ξεκίνα από αύριο να χρησιμοποιείς το καινούργιο σας σκουπιδοφάγο.
Αν την είχα εγώ αυτήν γειτόνισσα θα είχαμε γίνει μπίλιες!

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Μια ιδέα λεω τώρα...
Αν γινόταν να εκπαιδεύσεις το σκυλί σου να μην τρώει από κανέναν άλλο εκτός από σένα και τα μέλη της οικογένειάς σου?
Είχε ο γείτονάς μας προ ετών ένα καταπληκτικό Γ.Π. Ο πατέρας μου, με όλη την καλή θέληση του κόσμου, καμμιά φορά πήγαινε να "του δώσει μεζεδάκι". Ο ιδιοκτήτης του και φίλος οικογενειακός του εξήγησε πως το σκυλί έχει εκπαιδευτεί να μην τρώει παρά μόνον από εκείνον ,τη γυναίκα και τα παιδιά του. Και ο μπαμπάς μου (που λάτρευε τον ΄Οσκαρ), όταν έψηνε έξω φώναζε τον Βασίλη και του έδινε το μεζεδάκι του σκύλου.
By the way, ο συγκεκριμένος σκύλαρος, μόνο στον πατέρα μου καθόταν να τον χαιδέψει. Μας γνώριζε, δεν μας γαύγιζε ποτέ αλλά χαρούλες έκανε μόνο στον πατέρα μου!
Γίνεται να το μάθει αυτό και το δικό σου σκυλί με κάποιον τρόπο?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ίσως αν της εξηγήσεις οτι το σκυλί δεν πρέπει να μαθαίνει να παίρνει φαγητό από άλλους γιατί μπορεί έτσι να κινδυνεύει πχ αν κάποιος του δώσει μια φώλα θα την φάει με την ίδια ευκολία ή αν αδιαθετήσει μπορεί να είναι κάτι που του έχει δώσει και τον έχει πειράξει και εσύ δεν θα ξέρεις τι είναι.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Γενικά απο τα χερια των άλλων δεν τρώει,αλλα αφου τα πετάει μέσα στην αυλή και η Λουλου είναι και λιχούδα δε χάνει ευκαιρία.Σκέφτηκα να της το μάθω,βασικά να ρωτησω πως γινεται να της το μάθω,αλλα θα με παρουν με τις ντομάτες αν πω οτι θελω να μαθω σε τσιουαουα τσεπης να μην τρωει απο αλλους :D:D:D

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ίσως αν της εξηγήσεις οτι το σκυλί δεν πρέπει να μαθαίνει να παίρνει φαγητό από άλλους γιατί μπορεί έτσι να κινδυνεύει πχ αν κάποιος του δώσει μια φώλα θα την φάει με την ίδια ευκολία ή αν αδιαθετήσει μπορεί να είναι κάτι που του έχει δώσει και τον έχει πειράξει και εσύ δεν θα ξέρεις τι είναι.
εεμ ιδέα θα της βάλω,γιατι τον σκυλο μου δεν τον συμπαθεί,λεει συνεχως πως γαβγίζει και την ενοχλεί(ενω δε το κανει,μεσα στο σπιτι πρεπει να εχει απολυτη ησυχια για να το ακουσεις να γαβγίζει,ποσο μαλλον για να το ακουσει αυτη)και γενικα εμενα δε με συμπαθεί καθολου γιατι μαζεύω κατα καιρούς νεογέννητα σκυλια κ γατια που βρισκω παρατημενα και επειδη αυτα κλαινε και εκνευριζεται η κυρια.Δε μπορει να κοιμηθεί λεει,και εχουμε κανει κυνοτροφειο το σπιτι λεει,διαφορα λεει....

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
δεν ξέρω πως είναι το σπίτι,κήπος ,αυλή -

δεν μπορείς με καποιο τροπο πχ περγκολες να απομονώσεις την γειτόνισσα και

γενικότερα οποιονδήποτε από το να πετάει πράγματα στο σκύλο σου-

με αυτην την λογική μπορει κάποιος να πετάξει φόλα-

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Με τις ντοματες δεν θα σαι παρει κανεις ... το ολο θεμα οσο ασυμαντο (να μην τρωει απο ξενους) ειναι και το σπουδεοτερο μαθημα που πρεπει να μαθει ενα σκυλι (στην κοινωνια μας) γιατι μπορει η γειτονισα να εχει ολη την καλη προθεση αλλα υπαρχει περιπτωση να ερθει και ο κακος ο γειτονας με φολα!

Πιθανοτατα δεν την σταματησες την πρωτη φορα και γι'αυτο πηρε θαρρος , μου το εκαναν και μενα και ορθα και κοφτα τους ειπα ΟΧΙ ωστε να το καταλαβουν....

Τι θα εκανα εγω ( ο πονηροκρητικος:D ) :
Παρε ενα απογευμα το σκυλι σου για μια βολτα με το αμαξι και οταν γυρισεις χτυπα της και πες της ευγενικα " Παρακαλω μην ξαναταισετε τον σκυλο γιατι το πηγα στον κτηνιατρο και εχει προβλημμα το στομαχι του(χτυπα ξυλοο) και θα τρωει μονο ξηρα τροφη"

Ουπς δεν ειδα τα ποστ!
Αλλη λυση ειναι να της πεις πως αν παθει κατι το σκυλι θα την θεωρησεις αμεσα υπευθηνη! (μηνυσεις κτλπ)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
παντα ειναι καποιος έξω και επιβλέπει τι γίνεται αλλα δυστυχώς οι υπολοιποι της οικογενειας θελουν να εχουν καλες σχεσεις με τη γειτονισσα με αποτελεσμα να της λενε απλα "δεν κανει" και εκεινη να βρίσκει δικαιολογίες και να πετάει παλι φαγητά μεσα.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Με τις ντοματες δεν θα σαι παρει κανεις ... το ολο θεμα οσο ασυμαντο (να μην τρωει απο ξενους) ειναι και το σπουδεοτερο μαθημα που πρεπει να μαθει ενα σκυλι (στην κοινωνια μας) γιατι μπορει η γειτονισα να εχει ολη την καλη προθεση αλλα υπαρχει περιπτωση να ερθει και ο κακος ο γειτονας με φολα!

Πιθανοτατα δεν την σταματησες την πρωτη φορα και γι'αυτο πηρε θαρρος , μου το εκαναν και μενα και ορθα και κοφτα τους ειπα ΟΧΙ ωστε να το καταλαβουν....

Τι θα εκανα εγω ( ο πονηροκρητικος:D ) :
Παρε ενα απογευμα το σκυλι σου για μια βολτα με το αμαξι και οταν γυρισεις χτυπα της και πες της ευγενικα " Παρακαλω μην ξαναταισετε τον σκυλο γιατι το πηγα στον κτηνιατρο και εχει προβλημμα το στομαχι του(χτυπα ξυλοο) και θα τρωει μονο ξηρα τροφη"

Ουπς δεν ειδα τα ποστ!
Αλλη λυση ειναι να της πεις πως αν παθει κατι το σκυλι θα την θεωρησεις αμεσα υπευθηνη! (μηνυσεις κτλπ)
προσφατα ειχε θέμα με το στομάχι της και αναγκάστηκα να τις δίνω ειδικές κονσέρβες γιατι έκανε διαρεια,της το ειπα και σταμάτησε,οχι για πολυ όμως,ρώτησε τον αδερφο μου αν ειναι καλα τώρα το σκυλι,εκεινος της ειπε ναι(αφου ειχε τελειωσει με τις κονσέρβες και ήταν καλα πια)και φτου και απ'την αρχη

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εγώ λέω ότι το σκυλί μου έχει πρόβλημα με το στομάχι του (κι ας μην έχει) και τρώει μόνο συγκεκριμένη τροφή. Δε νομίζω να θέλει η γειτόνισσα εμετούς και διάρροιες δίπλα της. Στο παλιό μου σπίτι μου πετούσαν κόκαλλα στον κήπο. :mad: Ευτυχώς δεν υπάρχει πρόσβαση στα σκυλιά πλέον. Άμα έχει παιδί να της πεις ότι θα του δίνεις τα αποφάγια σου όποτε το πετυχαίνεις και ότι άμα ενδιαφέρεται τόσο να πάει να ταϊσει κανένα αδέσποτο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog