πριν κοιμηθει

ΜΑΡΙΛΟΥ

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2010
68
0
παιδια καλημερα. εχω την μαριλου η οποια ειναι 3,5 μηνων τωρα πλεον και 11 κιλα.οταν παει να κοιμηθει παει κατω απο το καναπε
πριν κοιμηθει λοιπον εκει που ειναι ξαπλωμενη γαυγιζει..............μονη τησ κανα πενταλεπτο κ μετα κοιμαται. πρεπει να ανυσηχησω?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μάλλον σας ενημερωνει ότι τώρα πάει για ύπνο...και να κλεισετε τηλεοράσεις και φώτα γιατι θέλει ησυχία...!!!:D:D:D

ΜΑΡΙΛΟΥ

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2010
68
0
ναι το ελληνικο ποιμενικο ειναι. ενταξει στην αρχη το εβλεπα για αστειο αλλα ξερω γω μηπωσ σημαινει κατι αυτο γι αυτο ρωταω. εν τωμεταξυ εχει φαει κολλημα με τον καναπε
ανεβαινει καταβαινει ανβενει κατεβαινει
κ στα κρεβατι εχει αρχισει πωσ να τησ το κοψω?
εχω προσπαθησει με κατι λουκανικακαια αλλα
ανεβαινει επιτηδεσ μετα κ κατεβαινει για να τησ δωσω

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ναι το ελληνικο ποιμενικο ειναι. ενταξει στην αρχη το εβλεπα για αστειο αλλα ξερω γω μηπωσ σημαινει κατι αυτο γι αυτο ρωταω. εν τωμεταξυ εχει φαει κολλημα με τον καναπε
ανεβαινει καταβαινει ανβενει κατεβαινει
κ στα κρεβατι εχει αρχισει πωσ να τησ το κοψω?
εχω προσπαθησει με κατι λουκανικακαια αλλα
ανεβαινει επιτηδεσ μετα κ κατεβαινει για να τησ δωσω
Ποιος ειναι το αφεντικο; Μην την παρακαλας κι ολας να κατεβει...
Δωσε τις διαταγη να κατεβει και να παει στο μερος της.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αυτο πρέπει αν της το κόψεις ΑΜΕΣΩΣ...το να έχεις ένα Ελληνικό Ποιμενικό..να ανεβάινει στα κρεβάτια και στους καναπέδες δεν είναι και ότι καλύτερο. Εκτός αν της παρετε έναν δικό της καναπέ...
Ασε τα λουκανικάκια για να κατέβει. Λάθος τρόπος. Έτσι την επιβραβεύεις που ανεβάινει.. Μόλις πάει να ανέβει της λές ένα πολύ αυστηρό ΜΗ και η δεν την αφήνεις να ανέβει καθόλου η...την κατεβάζεις...ξανά και ξανά και ξανά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul