που ειναι οι mod?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ο Τeo υπηρετεί την μαμά πατρίδα. Ο foibos δεν ξέρω. Ακουσα ότι πήρε τα βουνά...

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
όχι, καλέ...απλά απαντήσαμε ,με τη Μαρία την ίδια στιγμή...με την ίδια προταση...!!!:D:D:D
Δεν αναφερομαι σε εσας :D

Μα θεμα ειναι αυτο τωρα ? Που ειναι ο Φοιβος και ο Τεο ? ...που ειναι ο Wagner , που 'ναι ο Puccini :D:p

Ξερεις κανεις ή να το κανουμε δημοσκοπηση ?:maria::D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μα θεμα ειναι αυτο τωρα ? Που ειναι ο Φοιβος και ο Τεο ? ...που ειναι ο Wagner , που 'ναι ο Puccini :D:p
:D:D:paja1:

(Να'σαι καλά, χρειαζόμουν λίγο γέλιο να ξε-πήξω! :) )

Χωρίς πλάκα (και χωρίς παρεξήγηση ελπίζω), αν ήταν να κάνουμε νέο topic όποτε μας λείπει ένα (ή περισσότερα) μέλος/η... :rolleyes:

Στο κάτω κάτω, λογαριασμό θα μας δώσουν? :p :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο Θοδωρης(Teobullmastiff) ειναι φανταρος και σας στελνει τα χαιρετισματα του,μολις μιλησαμε στο τηλεφωνο!

Ο Φοιβος (foibos) θυμαμαι απο οτι ειχε πει σε ενα post του λογω εργασιας απεχει για λιγο!

:D

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
και γώ έλειπα λίγο καιρό αλλά κανεις δεν άνοιξε νέο thread για μένα να με αναζητήσει...:(:(είστε πολύ κακοί άνθρωποι:mad::mad::)D:D:D:D:D)

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Απο ποτε το ανθρωπινο ενδιαφερον ειναι κουτσομπολιο????:mad::mad::mad::mad::mad: Ειναι κακο που τουλαχιστον απο τα γραφομενα τους, τους εχω συμπαθησει? Οι γνωσεις τους και ανταλαγη πληροφοριων μου ελειψαν, ειναι κακο?Αλλωστε αγαπητε tricky δεν ασχολειθηκα με τα της οικιας σου ουτε εκανα αδιακρητες ερρωτησεις!!!! Εγω αισθανομαι εδω οικια αρκετα και με ορισμενους ανθρωπους αισθανομαι μια συμπαθεια εστω και αν ειναι απο μια γραφη, κατα τ'άλλα αν αισθανεσαι οτι ειναι κουτσομπολιο να μην συμμετειχες.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
εκτος απο τους mod μου λειπει
ο :maria:diablo2 :maria:ο denis h ροττιε η chloe
και lonewolf το μπαν εληξε για οσους ειχαν
μακαρι να ξαναγραψουν

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223