ποσο κανει εκεινο το κουταβακι στη βιτρινα?

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
""μπορουμε να το παρουμε στο σπιτι μας μαμα??""
"ποσο κανει εκεινο το κουται στη βιτρινα?""
""γεια σας κυρια μου, μονο 300 ευρω""λεει ο πωλητης
""ειναι πολυ ακριβο"" λεει η μαμα
""αλλα ειναι κατι για να παιζει το παιδι στις διακοπες""
""επιτελους ενα σπιτι "" σκεφτεται το κουταβακι
''τι ειναι εκεινο πανω στο χαλι"" φωναζει ο μπαμπας
""που ειναι τα παπουτσια μου"" φωναζει το αγορακι

μασημενα παπουτσια, μια λιμονουλα απο ουρα πανω στο χαλι, μερικα καφετι κομματια απο κακα στην αλληβ γωνια, κλαμματα απο το κουταβι..

""βγαλε εξω αυτο το πραγμα"" φωναζει η μαμα..
''ειχα φανταστει οτι θα ηταν ενα τελειο μερος εδω"" σκεφτεται το κουταβι
, τρεμοντας βρεγμενο εξω, ''ολοι με φωναζουν, με βριζουν, και μου δινουν κλωτσιες. Εγω ειχα μονο αναγκη να κατουρησω!''.
''βαλε την αλυσιδα στο σκυλο και αστον εκει"" διαταζει η μαμα.
το κουταβι κλαει και γαυγιζει πιο πολυ.

''ΣΚΑΣΕ, ΣΚΑΣΕ!!!"" φωναζουν η οικογενεια και οι γειτονες.
μετα απο μερες παλι ηρεμια και ησυχια στο σπιτι, το παιδι παιζει με τα video games, η μαμα κι ο μπαμπας συνεχιζουν την ζωη τους.
Η ζωη συνεχιζεται με την ρουτινα της για την οικογενεια.
''ειδε κανεις το σκυλακι??"" ρωταει ο μπαμπας.""οχι? βαλε λιγο φαι εξω, θα πεινασει και θα ερθει. εφαγε το τελευταιο πιατο π βαλαμε? ηλιθιο σκυλι, δε ξερει τι τυχερο που ειναι""

κουρασμενο παγωμενο, και πεινασμενο το κουταβι βρισκεται κατω απο ενα φορτηγο και μετα στο κυνοκομειο.
το κουταβι σκεφτεται, ""αυτο το μερος ειναι καλυτερο, δεν εχει παιδια να με τραβανε απο δω απο κει, εχει φαγητο, νερο, και ενα ζεστο μεροσ να κοιμηθω. Εχω παρεα, θελω να μεινω για παντα εδω''

Ειναι χριστουγεννα και το κυνοκομειο ειναι παραγεμισμενο παο τα πολλα παρατημενα και ανεπιθυμητα σκυλια.
""γεια σου κουταβακι "" λεει ο φιλικος κτηνιατρος του κυνοκομειου.'' τωρα αυτο που θα σου κανω δεν θα σε πονεσει πολυ, ενα μικρο τσιμπημα''.
''καληνυχτα κουταβακι'' λεει πολλες φορες η βοηθος σαν τελευταια λογια και κραταει το κουταβι. ''στο αλλο κοσμο''

Η οικογενεια στο σπιτι. ''ειμαι περιεργος τι εγινε εκεινο το αχρηστο κουταβι. Πραγματικα μας ειχε καθησει στο σβερκο με ολη αυτη τη φασαρια'' λεει ο μπαμπας.

ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ?? ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΟΥΡΑ??

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog