ποσο ακομη θα κλαιει...

donna123

New Member
3 Αυγούστου 2012
4
0
καλησπερα και καλο καλοκαιρι..ειμαι παρα πολυ προβληματισμενη με το σκυλακι μου..ειναι 1 χρρονων και τ εχω περιπου 6 μηνες..αλλα ακομη να μαθει να μενει μονο στο σπιτι..προσπαθησα τα παντα,οτι μου ειπαν και οτι διαβασα..να ειμαι αδιαφορη οταν φευγω και οταν γυρναω, να ανοιγοκλεινω την πορτα για να συνηθησει τον ηχο, να φευγω για λιγο και να ξαναγυρησω..τιποτα ειναι τοσο ανυπακοος που δεν αντεχω αλλο..μου εχει καταστεψει τα παντα στο σπιτι ,ουρλιαζει,γρατζουναει την πορτα...οσο ησυχος ειναι οταν ειναι μαζι μου ,τοσο δαιμονιζεται οταν φευγω τι θα κανω θα με διωξουν απο την οικοδομη...σας παρακαλω πολυ τη βοηθεια σας..σας παρακαλω..ευχαριστω

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δυο μικροπράγματα μπορώ να σου προτείνω, πρώτον τον περιορίζεις κάπου για να καταλάβει πως όταν λείπεις χαλαρώνουμε μέχρι να γυρίσεις σπίτι. Δεύτερον, πριν φύγεις για δουλειά μια βολτα να ξεθυμάνει.

donna123

New Member
3 Αυγούστου 2012
4
0
αρχιζω και το σκεφτομαι αλλα και παλι δεν θα κλαει εκει μεσα?? οσο για τον εριορισμο τον βαζω μεσα στ μπανιο...επισης σημερα τον εβαλα μεσα και μολισ γρατζουνουσε την πορτα η εκλαιγε του φωναζα μη,αλλα τιποτα...εκτος αν δεν εχω την υπομονη που χρειαζεται

donna123

New Member
3 Αυγούστου 2012
4
0
αρκετες βολτες περα απο τις μικρεσ για να κανει την αναγκη του, παιχνιδι δν υπαρχει δεν του αρεσουν τα παιχνιδια μολις τον πλησιαζω με αυτα φευγει.. επαφη μ αλλα σκυλακια...γενικα δεν κανουμε πολλα μεσα στο σπιτι γιατι προτιμαει να κοιματε και να ξαπλωνει..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
αρχιζω και το σκεφτομαι αλλα και παλι δεν θα κλαει εκει μεσα?? οσο για τον εριορισμο τον βαζω μεσα στ μπανιο...επισης σημερα τον εβαλα μεσα και μολισ γρατζουνουσε την πορτα η εκλαιγε του φωναζα μη,αλλα τιποτα...εκτος αν δεν εχω την υπομονη που χρειαζεται

Όσες φορές μπαινόβγαινες στο σπιτι για να μάθει να μένει μόνος, καθόσουν πχ πίσω από την εξώπορτα κρυφακούοντας αν κλαίει? Ή του φώναζες να σταματήσει?

manosblue

New Member
6 Μαϊου 2012
3
0
Αθήνα
Και εγώ πάντως θα σου πρότεινα να τον περιορίσεις σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Δε χρειάζεται να φτάνει στην πόρτα και να κλαίει. Να μάθει ότι όταν φεύγεις πρέπει να κάθεται ήσυχος. Μήπως όταν κλαίει εσύ ανταποκρίνεσαι και ξαναγυρνάς μέσα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97