ποιες τροφες κανουν μαλακα κοπρανα?

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Σημερα εκανε επεμβαση η Ναλα για ενα αποστημα που ειχε λιγο κατω απο τον πρωκτο...η τομη αρκετα μεγαλη και η περιοχη δυσκολη...το αποστημα οφειλεται σε αγανο το οποιο βρηκε η γιατρος στην κοιλοτητα του αποστηματος...θα ηθελα να μου προτεινετε τροφες που κανουν μαλακα κοπρανα για να μην υπαρχει μεγαλη ταση στα στην περιοχη οταν κανει κακα...σημερα εδωσα κονσερβα pedigree που τσεκαρισμενα εχει μαλακα κοπρανα αλλα δεν θελω να της δινω κονσερβα...εχετε καμια αλλη ιδεα? σε λιγο καιρο που θα δεσει το τραυμα αρχιζουμε κοτοπουλο και γενικα κρεας να παρει λιγο τα πανω της και να επουλωθει πιο γρηγορα το τραυμα...
Ευχαριστω

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μετά τη στείρωση που θέλαμε μαλακά κακα ,έδινα κοτόπουλο βραστό με λίγο ελαιόλαδο . Καί τις πρώτες δύο μέρες καί ελάχιστο σιρόπι nujol ΠΆΝΤΑ σε συννενόηση με τον γιατρό .
Περαστικά σας καλή ανάρρωση .

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

IVAN-TZIA

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2012
82
0
Κέα, Κυκλάδες
Πάντως μια κουταλιά ελαιόλαδο σε κάθε γεύμα κάνει πολύ καλό και στο τρίχωμα και σε βιταμίνες και βοηθάει την εκκένωση...

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
ευχαριστω για τις απαντησεις...απο γιαουρτακι τι δινουμε? προβειο με πετσα? τωρα θα παω να παρω και φτερουγες κοτοπουλο να της βρασω...η πλακα ειναι οτι δεν κανει ουτε βημα για να παει να κατουρησει η να κανει κακα (δεν εχει κανει απο εχθες)αλλα οταν δει φαγητο πεταγεται σαν ελατηριο...ελπιζω να μην κακομαθει που την πηγαινω παντου αγκαλια ολοκληρο μοσαχαρολαμπραντορ...

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
δινω royal canin labrador που απο οσες εχω δοκιμασει(οχι εγω, ο σκυλος μου...χαχα) μου φαινεται οτι ταιριαζει καλυτερα στην ναλα και δεν θελω να αλλαξω τροφη στη φαση που ειναι... θα αρχισω να δινω κρεας για 2-3 μερες...απλα θελω και καποιο συμπληρωματικο φαγητο για να μαλακωνει τα κοπρανα οπως γιαουρτι...(παιρνει και αντιβιωση οποτε καλο θα της κανει)...απλα δεν ξερω τι γιαουρτακι να δωσω...αγελαδινο η προβειο...

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
τωρα δεν μπορει να κυνηγησει και να φαει τις ακριδες που ετρωγε...αρα πρεπει να αντικαταστησω την πρωτεινη με κανενα κοντοσουβλι... :cool: δεν βρηκα φτερουγες...να δωσω γαλοπουλα που εχω κατι τεραστια μπουτια? θα παω να παρω και προβειο η κατσικισιο γιαουρτι...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Δώστου λίγο συκωτάκι που σου λέει η Αλέξια και καλή ανάρρωση ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog