ποια ειναι καλυτερα τα pit bull red nose,blue nose,black nose η black and white

rott4ever

Member
25 Αυγούστου 2009
24
0
γεια σας μπορειτε να μου πειτε ποια πιτ μπουλ ειναι καλητερα για φυλαξη,ποια ειναι μεγαλητερα και πιο βαρια

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
τα καλυτερα ειναι τα κροκοδειλε κομματια της τελευταιας collection της Louis Vuitton :maria::maria::maria::cuniaoo:

p.s φιλε μου παρε οποιο pit-bull αρεσει σε σενα για κατοικιδιο και φιλο και οχι φονια και δαγκωνιαρη.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Την ποιότητα που αναζητουσα τη βρήκα μόνο στα stripped nose, αλλά θέλει προσοχή! Αυτά με τις κάθετες ρίγες αναπτύσσονται καλύτερα απο αυτά με τις οριζόντιες. Αν βέβαια τα διασταυρώσεις μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρεις chess nose. Βολεύει γιατί ακόμα και αν δε βγει πάνω απο 1 μέτρο ύψος και 90 κιλά και τρομερός φύλακας, μπορείς πάντα να παίζεις ντάμα.

:maria::maria::maria::maria:

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
857
6
μιας και ολοι εσπευσαν να ειρωνευτουν να σε ενημερωσω εγω οτι χρωμα και να εχει η μυτη δεν παιζει ρολο ολα τα pitbull ειναι πολυ καλοι σωματοφυλακες. δεν κανουν για φυλαξη χωρου

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
γεια σας μπορειτε να μου πειτε ποια πιτ μπουλ ειναι καλητερα για φυλαξη,ποια ειναι μεγαλητερα και πιο βαρια
Φιλε μου το χρωμα της μυτης ή του τριχωματος του σκυλιου που θελεις δεν παιζει ρολο στο ποιο ειναι ποιο μεγαλο ή πιο βαρυ. Υπαρχουν και μεγαλα και μικρα, βαρια ή ελαφρυα σε ολα. Και rednose,και blacknose,και blue nose! Το θεμα που πρεπει να εστιασεις την προσοχη σου δεν ειναι το χρωμα αλλα τι ακριβως θελεις να φυλαξει το σκυλι που θελεις να παρεις και αν αυτη η ρατσα που εχεις επιλεξει ειναι ενδεικτικη για αυτο. Επισης πρεπει να ψαξεις και να βρεις απο που θα παρεις το σκυλι σου που κατεληξες και αν αυτος που θα στο προμηθευσει δεν ειναι καποιος ο οποιος θελει απλα να σου πουλησει και να σου παρει τα λεφτα αλλα καποιος που ειναι υπευθυνος για τον σκυλο που σου δινει και εχει καταλαβει τις αναγκες σου και σου δινει αυτο που ψαχνεις!:)