καταρχήν καλημέρα σας με λένε ΑΝΔΡΕΑ και είμαι κάτοχος ενός αρσενικού λαμπραντορ 1,5 χρονών. Εδω και έναν μηνΑ μα έχει κάτσει εμένα κι ενός φίλου μου να αρχίσουμε ΕΑ εκτροφείο σκύλων με δύο βασικές Ράτσες το λαμπραντορ και το γερμανικό ποιμενικό. να ξεκαθαρίσω ο δικός μου δεν τον πήρα με χαρτια δεν μου τα δώσανε αλλα και βλακεία μου που δεν τα ζήτησα αλλα πριν 3 εβδομάδες έκανα ένα τεστ DNA κι βρείκε καθαρό λαμπραντορακι. αυτό το τεστ το βρήκα στην ιστοσελίδα Dog DNA Test, Dog Breed Test - Wisdom Panel Canine DNA Testing | Wisdom Panel (μπείτε) και σκέφτηκα αν αντί για pedigree να τους έλεγα να δοκιμάσαμε το τεστ dna η να τους έδειχνα τα τεστ των γονιών θα κράταγε η επιχειρήση η θα ναυαγουσε??? ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΥΛΆΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ανθρώπους που τα θέλουνε για εκθέσεις φυσικά....τώρα σχετικά με την οικοδομή θα φτιάξω κτίρια για σπίτια σκυλών αι με μικρή εξωτερική αύλη και μεγαλη αυλη για ν τα βγάζω εγώ.... κτίρια για τις εγκύους σκυλες και μικρή πισίνα για γυμναστική και δδιασκέδαση και φφυσικά πολλές βόλτες....και αλλα αλλα τώρα ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.επειγόντως... δεν θέλω με καμία να αντικαταστήσω το pedigree αλλα να δειΚω ότι ββγάζω καθαρά κουταβια....ευχαριστώ εκτον πρότερον
Last edited: