παρεα στην βολτα

cgri1976

Well-Known Member
Καποιος ή καποια που να μενει στην περιοχη του εξωτικου αγιου παντελεημονα για να πηγαινουμε τα σκυλια μας βολτα?ειναι κριμα που την βγαζω μονη της γιατι για να εχει παρεα πρεπει να την παω στην ευελπιδων αλλα ειναι λιγο μακρια. εχω ενα μποξερ θηλυκο και αρκετα φιλικο και ατσουμπαλο!!!! χεχεεχ!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κοντά είμαστε! Περιοχή εξωτικού Αγ. Νικολάου! Μπλέξανε οι Άγιοι βοήθειά μας εδώ που μένουμε! Jack Russell κοριτσάκι πολύ αγαπησιάρικο με όλα τα σκυλάκια! Θα χαρώ πολύ!

cgri1976

Well-Known Member
ναι οντως βοηθεια μας!!!!!!!.... αλλα φοβαμαι λογω ατσουμπαλιασης της δικιας μου μηπως και τραυματισει το δικο σου σκυλακι....ειχε γινει δυο φορες και απο τοτε μολις βλεπω μικροτερα μεγεθους σκυλια, δεν την αφηνω....

:) :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ποιός να τραυματιστεί η Μαίρα???? Μπα.... έχουμε συνηθίσει τα μεγαλόσωμα όλο με τέτοια κάνουμε παρέα μην σκας! Μόνο με τα αγριεμένα έχουμε θεματάκι.... (αγκαλίτσα στην μανούλα) αλλιώς.... τα μικρόσωμα πλην ενός δεν μας θέλουν:p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εμεις δυστυχως δεν ειμαστε κοντα... ομως ευελπιστουμε οτι θα ερθετε και οι δυο σε καμια σκυλοβολτα σε βουνο ή θαλασσα ομως!

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Εμεις πάμε Φωκιωνος. Αν σου πεφτει κοντα ευχαριστως να συν-βολταρουμε :D Και για οποιονδηποτε αλλο ειναι κοντα ας ριξει ενα μηνυμα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τι λέτε ρε παιδιά??? Τόσοι γείτονες και εμείς μένουμε μοναχούλια μας???? Για να συντονιστούμε.....

cgri1976

Well-Known Member
ελα ρε.... λοιπον killah & elli να κανονισουμε πολυ συντομα.....φωκιονος ειναι οτι πρεπει για τα σκυλια μας αλλα και για εμας.....amalliaz ντεν εκο αυτοκινητο καρντια μου(οπως ελεγα μια παλια διαφημιση καφε) χεχεχεχε!!! παρακαλω φιλους και γνωστους που εχουν και δεν θελουν την lucy γιατι φοβουντε να μην μας γιουχαρουν στη παραλια...αλλα τους εχω πει οτι δεν εχουν δικαιωμα να μας διωξουν αν δεν ειναι οργανωμενη παραλια...