παρατημενα γιορκσαϊρ αφου εκαναν τη δουλεια τους

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Eίναι εγκληματικές τέτοιες ενέργειες.... τα ξέσκισαν στις γέννες για να τα κονομήσουν και μετα στο δρόμο σα σκουπίδια.... ντροπή μας!!!

Αλλά τι ψάχνουμε τέτοια είναι η νοοτροπία μας.... ότι μας εμποδίζει και μας επιβαρύνει αντί να προσφέρει λεφτουδάκια στα τσακίδια....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν γνωρίζω καλά την υπόθεση Αλεξια μου, αλλά έχω την εντύπωση ότι όλα έγιναν ανώνυμα..... μακάρι να υπήρχε όνομα και να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι.... απλά τα παράτησε και εξαφανίστηκε.

Αυτή η ατιμωρησία δυστυχώς μας έφτασε στο χάλι αυτό.... και οι κάθε λογής κουταβοπαραγωγοί κάνουν τη δουλίτσα τους ανενόχλητοι!! Ο/η κύριος/α κοιμάται ήσυχος/η τώρα ....μη σου πω και με τη συνείδησή του καθαρή εάν μάθει ότι τα μαζέψανε..... :(

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
να πώ μία χαζομάρα αλλά τα σκυλάκια μόνα τους δεν νιώθουν πώς δεν μπορούν όλη την ώρα να ζευγαρώνουν,άντε η θυληκιά να μην θέλει αλλά ο αρσενικός αναίσθητος είναι?

καλά για αυτούς που τα κάνουν πώς να τους χαρακτηρίσεις ούτε για φτύσιμο δεν είναι γτ θα χαθεί τσάμπα σάλιο.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
να πώ μία χαζομάρα αλλά τα σκυλάκια μόνα τους δεν νιώθουν πώς δεν μπορούν όλη την ώρα να ζευγαρώνουν,άντε η θυληκιά να μην θέλει αλλά ο αρσενικός αναίσθητος είναι?

καλά για αυτούς που τα κάνουν πώς να τους χαρακτηρίσεις ούτε για φτύσιμο δεν είναι γτ θα χαθεί τσάμπα σάλιο.

Οταν λεμε οτι στα σκυλια ολα κινουνται και υποκινουνται απο τις ορμονες τους κι οχι απο δικη τους ερωτικη επιθυμια για τη χαρα του σεξ και της μητρο-πατροτητας και τις λοιπες ανοησιες αυτο εννοουμε. Με τις ορμονες δεν μπορει να τα βαλει κανεις. Αν "διαταζουν" αναπαραγωγη αυτο και θα γινει ειτε εχει ενα ματι και τρια ποδια ειτε ειναι κουφο και με ψωρα. Στειρωνοντας τα κατοικιδια που δεν εχουν τετοιον προορισμο δηλαδη την νομιμη καθ'ολα εκτροφη ησυχαζεις και εσυ και το ζωο μια για παντα απο αυτα κι ακομη περισσοτερα.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Για Τσιπακια? να μην ρωτησω...
Εαν τα κακομοιρα ειναι οντος απο puppy Mill= λες να ειναι βλακας αυτος που τα παρατησε, και να εχουν και καταχωρημενο τσιπ?
Αυτοι μου εκμεταλευτονται αυτα τα πλασματα ειναι σκετη μαφια- και τα σκευτονται ολα!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί κουταβοπαραγωγοί στην Σαλαμίνα.
Και σ' αυτόν τον εγκληματία δίνει επιβαση εκτροφέας με διακρίσεις. Να χαίρεστε την κυνολογία, τον ΚΟΕ και τους τίτλους...

Εχω απογοητευτεί με την κατάσταση στην Ελλάδα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πολλοί εκτροφείς με διακρίσεις δίνουν σκύλους για επίβαση όπου να`ναι αρκεί να πληρωθούν.

Εγώ δεν κατάλαβα πού και πώς βρέθηκαν αυτά τα σκυλάκια!

Απλά τα παράτησε κάπου και τα βρήκαν? Η καταγγελία που γράφει το άρθρο πού κολλάει?
Στη Σαλαμίνα δεν είναι ένα "εκτροφείο" μικρόσωμων?