Γεια σας και πάλι παιδιά!
πρόβλημα ξανα
γύρισα ηρακλειο και τωρα στο σπιτι οπως και καθε σαββατοκυριακο εχουμε δυο σκυλακια, δηλαδη το καινουριο που ειναι πρωην αδεσποτο εδω και 15 μέρες και το αλλο που ειναι 4 χρονων
βαλαμε πανω στο τραπεζακι του σαλονιου ενα πιατο φαγητου. ειδα το πρωην αδεσποτο οτι ηθελε να το παρει. το εμποδισα και τοποθετησα το πιατο στο τραπεζι της τραπεζαριας και αργοτερα το πηγα στην κουζινα το πιατο.
απο εκεινη τη στιγμη η συμπεριφορα του πρωην αδεσποτου εχει αλλαξει. δηλαδη ειναι μονιμως με κατεβασμενη ουρα, καθεται κατω απο την τραπεζαρια και δεν θελει να το πλησιασει καθολου το αλλο μου σκυλακι. πριν της γρυλισε, της γαυγισε μετα και μετα απο λιγο επειδη ξαναπλησιασε στην τραπεζαρια την κυνηγησε.
εμενα πριν λιγο επειδη πηγα να την χαιδεψω μου γρυλισε και πηγε να με δαγκωσει.
παρακαλω πολυ συμβουλες!
τι να κανω σε αναλογες περιπτωσεις;
κανει φυλαξη για το φαγητο και δεν θελει να το παρει κανεις αλλος;
οταν μου το εκανε αυτο της φορεσα λουρι και την απομονωσα στο δωματιο
και επειδη ξαναεγινε αργοτερα, επραξα το ιδιο.
πειτε μου σας παρακαλω...
υγ. ειναι και τα δυο θηλυκα και στειρωμενα
πρόβλημα ξανα
γύρισα ηρακλειο και τωρα στο σπιτι οπως και καθε σαββατοκυριακο εχουμε δυο σκυλακια, δηλαδη το καινουριο που ειναι πρωην αδεσποτο εδω και 15 μέρες και το αλλο που ειναι 4 χρονων
βαλαμε πανω στο τραπεζακι του σαλονιου ενα πιατο φαγητου. ειδα το πρωην αδεσποτο οτι ηθελε να το παρει. το εμποδισα και τοποθετησα το πιατο στο τραπεζι της τραπεζαριας και αργοτερα το πηγα στην κουζινα το πιατο.
απο εκεινη τη στιγμη η συμπεριφορα του πρωην αδεσποτου εχει αλλαξει. δηλαδη ειναι μονιμως με κατεβασμενη ουρα, καθεται κατω απο την τραπεζαρια και δεν θελει να το πλησιασει καθολου το αλλο μου σκυλακι. πριν της γρυλισε, της γαυγισε μετα και μετα απο λιγο επειδη ξαναπλησιασε στην τραπεζαρια την κυνηγησε.
εμενα πριν λιγο επειδη πηγα να την χαιδεψω μου γρυλισε και πηγε να με δαγκωσει.
παρακαλω πολυ συμβουλες!
τι να κανω σε αναλογες περιπτωσεις;
κανει φυλαξη για το φαγητο και δεν θελει να το παρει κανεις αλλος;
οταν μου το εκανε αυτο της φορεσα λουρι και την απομονωσα στο δωματιο
και επειδη ξαναεγινε αργοτερα, επραξα το ιδιο.
πειτε μου σας παρακαλω...
υγ. ειναι και τα δυο θηλυκα και στειρωμενα