εχω μια σκυλιτσα την ιρμα..ειναι λυκος αλλα εχω ενα προβλημα!!ειναι παιχνιδιαρα και τα κιλα της δεν με βοηθανε να παιξω μαζι της!!επισης εχω να πω οτι σε μπαλες και κομπους δεν δινει απολυτως καμια σημασια και λατρευει να παιζει με σκουπες και να μασουλαει πετρες.πως να τησ το κοψω να μην σπασει ολα τησ τα δοντια??ειναι 2 ετων και ενος μηνος και ειναι σε κηπο...
επισης αυτο το σκυλακι το πηραμε για φυλακα αλλα δεν ηταν οτι πιο ευκολο γιατι εγω μενω αθηνα και αυτο λιβαδεια με την μαμα μου.επομενως η εκπαιδευση του να μην υπαρχει.ομολογω οτι εχει υπεροχο χαρακτηρα απλα ειναι αγαρμπη!!σε σχεση με το μαλτεζ που υπαρχει μεσα στο σπιτι ειναι πολυ καλυτερη σε χαρακτηρα.απλα θα ηρεμησει μεγαλωνοντας η θα κανει σαν τρελη καθε φορα που με βλεπει(αποτελεσμα σηνυθως πεφτω κατω και ανεβαινει πανω μου και με γλυφει).επισης δυσκολευομαι στιν βολτα οταν βρεθει αλλο ζωο μπροστα μας...τρελαινεται!!!τραβαει σαν τρρελη και λογω ελλειψησ εκπαιδευσης δεν ακουει παντα...μπορω να διορθωσω καποια απο αυτα τ αλαθη,οσο γινεται γιατι δεν εχω καθημερινη επαφη μαζι της.και η μαμα μου δεν μπορει να ασχοληθει οσο εγω οποτε ειμαι εκει!!