πίτσα είναι αυτό ή σκυλοτροφή;

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Συνάντησα κάποιον στη βόλτα με ένα μαλινουά (ντροπή μου βέβαια το πέρασα για λυκόσκυλο μέχρι που άρχισε να κάνει τις νυχτεριδοκινήσεις που κάνουν τα βέλγικα με τα αυτιά) και μου είπε ότι δίνει μια τροφή δε θυμόταν λέει μάρκα, η οποία έχει κρέας, σολωμό και αντσούγιες :confused:
την έχει ακούσει ποτέ κανένας;
εμένα μου φαίνεται επίφοβη για αλλεργίες-δυσανεξίες δεν ξέρω αν θα την έδινα αλλά το παλικάρι μου είπε ότι ο κτηνίατρος του δίνει το τσουβάλι κοντά στα 90 ευρώ :confused::confused:
έψαξα στο google δεν βρήκα τίποτα που να περιέχει αντσούγιες πέρα από πίτσα που εδώ που τα λέμε όσο νόστιμη κι αν είναι αμφιβάλλω αν κάνει και για 'μας τους ίδιους που έχουμε πολύ μεγαλύτερα όρια (η πίτσα) στο σκουπιδοφαγητό.

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
[\ =δεν ξερω πολυ παραξενο... εχω ψαχτει γενικα με τροφες αρκετα αλα αφτο με την αντζουγια περιεργο πολυ αν ξερει βεβαια κανενας ας μας πει και εμας ακουγεται ενδιαφερον.καλα ρε grife για γερμανικο το περασες το μαλινουα ντροπησου..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αnchovy στα αγγλικά είναι το όνομα μιας οικογένειας ψαριών στην οποία ανήκει και ο γαύρος και νομίζω λένε και τον γαύρο το ίδιο....
Οπότε μια ατυχής μετάφραση στα Ελληνικά κάνει τον γαύρο παστό....αντζούγια....

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Black αντσούγια και γαύρος είναι το ίδιο πράγμα. Ο λόγος της διαφωνίας μου με την τροφή είναι ότι ενώ στο γαύρο βάζεις αλάτι κατά βούληση, η αντσούγια βρίσκεται σε υδατικό εναιώρημα με αλάτι. Και πέραν τούτου αν και πολύ λίγοι άνθρωποι και ακόμη λιγότερα σκυλιά έχουν αλλεργία στα ψάρια (εξαιρούνται τα μαλάκια και τα οστρακοειδή ανήκουν σε άλλη κατηγορία) εντούτοις στο γαύρο υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γενικά και ειδικά όταν βρίσκεται σε άλμη, δηλαδή αντσούγια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog