ο σκύλος μου πηδάει πάνω μου.

EUADIM

Member
27 Αυγούστου 2015
10
2
38
Παιδιά αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα. Έχω ένα Λαμπραντόρ ενός έτους. Όταν ήταν μικρός τον παρακινούσαμε να ανεβαίνει πάνω μας(λάθος) τώρα όμως που μεγάλωσε αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα ανεβαίνει πάνω μας δαγκώνει τραβάει και άλλα... Μου είπαν ότι δεν πρέπει να τον δίνουμε σημασία και να τον αποφεύγουμε. Είδαμε μια μικρή βελτίωση αλλά ακόμα το κάνει... Υπάρχει κάτι άλλο;;;;;;

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Γύρνα πλάτη,σταύρωσε χέρια,πες μη, επιβράβευσε όταν δεν πηδαεί ,αντάλλαξε την λάθος γνώση με εντολή τύπου κάτσε και μείνε... κανε πολλη υπομονή....
Εμένα είναι 2 και ακόμα το παλεύουμε...Μόνο πάνω μου δεν πηδαεί και πάνω σε παιδάκια...όλοι οι άλλοι είναι κινούμενος στόχος...

• Like
Reactions: Orilis and GRDANE

EUADIM

Member
27 Αυγούστου 2015
10
2
38
το θέμα είναι ότι τον πιάνει τρέλα και δεν μπορώ ...εκνευρίζομαι και να πω την μαύρη μου αλήθεια τρώει και από καμιά κάτι που δεν έχει αποτέλεσμα γιατί νομίζει ότι παίζουμε. πραγματικά με στεναχωρεί τραγικά αυτή η κατάσταση και θυμώνω με τον εαυτό μου που χάνω τον έλεγχο...

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
Καλησπέρα @EUADIM
Αν δεν μας δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το λαμπ σου είναι ιδιαίτερο δύσκολο να μπορέσει κάποιος να σε κατευθύνει κάπως

Αλλά...
1. γιατί δεν απευθύνεσαι στον εκπαιδευτή σας?
2. γιατί τη στιγμή που κάνει αυτό που κάνει δεν τον σταματάτε και δεν τον βάζετε να εκτελέσει κάποιες εντολές (να σταματήσει-να μείνει στη θέση του-να του ζητήσετε να κάτσει)
3, ποιός θεούλης σας συνέστησε να αγνοήσετε μια συμπεριφορά που σας ενοχλεί?τις κουραδίτσες του σκύλου αν τύχει και τα κάνει σπίτι τις κρύβετε κάτω από το χαλάκι?Με πιάνεις φαντάζομαι...Το να αγνοείτε μια κατάσταση που σας είναι δυσάρεστη θα επιδεινώσει το πρόβλημα,δε θα το κάνει να περάσει

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Παιδιά αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα. Έχω ένα Λαμπραντόρ ενός έτους. Όταν ήταν μικρός τον παρακινούσαμε να ανεβαίνει πάνω μας(λάθος) τώρα όμως που μεγάλωσε αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα ανεβαίνει πάνω μας δαγκώνει τραβάει και άλλα... Μου είπαν ότι δεν πρέπει να τον δίνουμε σημασία και να τον αποφεύγουμε. Είδαμε μια μικρή βελτίωση αλλά ακόμα το κάνει... Υπάρχει κάτι άλλο;;;;;;
υπάρχει... λέγεται μαθήματα βασικής υπακοής με εκπαιδευτή και αρκετή εκτόνωση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα