ο σκυλος μου δεν με αφηνει να κοιμηθω

ANNASNOUPI

Member
23 Ιουλίου 2018
6
0
51
καλησπέρα όπως βλέπετε ξαγρυπνώ και σήμερα. Με τον σκύλο μου είμαστε πολύ δεμένοι .Είναι χαδιάρης αγαπούλης και τον λατρεύτω. Πάντα αν με έπερνε ο ύπνος την ώρα της βόλτας του ή του φαγητού του με ξυπνουσε . Εδώ και δέκα μέρες έχει αποκτήσει ξαφνικά ένα νεο περίεργο συνήθειο που θα ξεσηκώσει τους γείτονες. μόλις πάω να κοιμηθώ μεσημέρι ή απόγευμα αρχίζει και γαβγίζει συνέχεια. ασταμάτητες ώρες μέχρι να σηκώθώ να μην φέρουν την αστυνομία.τότε μόνο ηρεμεί και πέφτει για ύπνο. έχω χάσει τον ύπνο μου γιατί το κάνει αυτό?τι να κάνω

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Καλημερα!
Ειναι λιγο δυσκολο να σου πει καποιος με σιγουρια ασε που δεν δινεις πολλες πληροφοριες και δεν υπαρχει ενα γαβγισμα σκυλου.

Ποσο χρονων ειναι; Ειναι γενικα φωνακλας; Θες να πεις οτι ειναι ησυχος και απλως γαβγιζει οταν εσυ αποκοιμηθεις; Ειναι γαβγισμα φοβισμενο; Τι αλλαξες τις τελευταιες 10 μερες; Κοιμοταν μαζι σου και τον εξορισες;
Μπορει κατι να τον φοβιζει. Μπορει να βαριεται. Μπορει να τον ξεσηκωνει καποιο γειτονικο σκυλι και να κουβεντιαζουν. Μπορει να εχει οιστρο καποια σκυλιτσα εκει κοντα. Μπορει να τον εχεις κακομαθει.

• Like
Reactions: noni_papa

ANNASNOUPI

Member
23 Ιουλίου 2018
6
0
51
Καλημερα!
Ειναι λιγο δυσκολο να σου πει καποιος με σιγουρια ασε που δεν δινεις πολλες πληροφοριες και δεν υπαρχει ενα γαβγισμα σκυλου.

Ποσο χρονων ειναι; Ειναι γενικα φωνακλας; Θες να πεις οτι ειναι ησυχος και απλως γαβγιζει οταν εσυ αποκοιμηθεις; Ειναι γαβγισμα φοβισμενο; Τι αλλαξες τις τελευταιες 10 μερες; Κοιμοταν μαζι σου και τον εξορισες;
Μπορει κατι να τον φοβιζει. Μπορει να βαριεται. Μπορει να τον ξεσηκωνει καποιο γειτονικο σκυλι και να κουβεντιαζουν. Μπορει να εχει οιστρο καποια σκυλιτσα εκει κοντα. Μπορει να τον εχεις κακομαθει.

ANNASNOUPI

Member
23 Ιουλίου 2018
6
0
51
καλησπερα σας ευχαριστω που ενδιαφεροσαστε γα το προβλημα μου ..γενικα τον εχω κακομαθει αλλα εινα ησυχος ...κοιματε μαζι μου δεν τον εξορισα ...το μονο που ειχα αδεια την προηγουμενη εβδομαδα και η μουν σπιτι δουλευοντας κατι 20 ωρες την ημερα ..ομως και τον ταιζα και τον οτιζα και τον χαιδευα αφηρημενα και τον πηγαινα βολτα τρεια τεταρτα τουλαχιστον ....δεν φωναζει περα απο οταν εχει βροντες ..αυτο ειναι επιμονο γαβγισμα στο αυτη μου και μολις ξυπνησω πεφτει για υπνο