Γιατι ενω εχω καυκασου -δεν εχω κατι με την συγκεκριμενη φυλη- τον εχω χωρις λουρι στην βολτα ? Γιατι ενω ξερω οτι παει κοσμος με σκυλια στο βουνο τετοια ωρα αδιαφορω? Γιατι νομιζω οτι θα με υπακουσει ο σκυλος μου κ θα μεινει διπλα μου ? Γιατι αφου ξερω οτι εχει θεμα με αλλα σκυλια αλλα οχι με ανθρωπους τον εχω ελευθερο? Γιατι ενω βλεπω την επιθεση μαλλον παω με το πασο μου? -ευτυχως που ετρεξε απο το σπιτι συγγενης κ μαζεψε τον σκυλο- Γιατι αφου φτανοντας μετα το εφιαλτικο 2, 3λεπτο κ αφου ειδα οτι ανθρωπος κ μαλλον σκυλος ειναι καλα η απορια μου ειναι πως απωθησες τον σκυλο? ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Πολλα γιατι μετα απο αυτην την εμπειρια μου σημερα, θα μπορουσα να βαλω αλλα θελω να φωναξω σε καποιους με τετοια νοοτροπια οτι εγω που εχω πιο μικροσωμα σκυλια θα συνεχισω τις βολτες μου και ημαρτοοοοοον σοβαρευτειτε επειδη εχετε ενα σκυλο δυνατο δεν μπορειτε να διαγραφετε τους υπολοιπους .Σημερα καταλαβα οτι μπορουσα να γινω καυκασος στη θεση του καυκαυσου.Και για να μην κουραζω για την ιστορια το σκυλακι μου -schnaouzer giant-15m-ευτυχως ειχα μονο αυτο συνηθως στην βολτα μας υπαρχουν κ τα αλλα 2 σκυλια μου- σωματικα ειναι καλα.