οταν ξυπνάω το πρωι...τρελαινεται

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
με το που ξημερωνει και με καταλαβαινει οτι εχω ξυπνησει ερχεται διπλα μου και κλεγεται!Οταν δε σηκωθω πηδαει πανω μου και δεν μπορω να ντυθω!Προσπαθω μερικες φορες να μη του δινω σημασια αλλες φορες του λέω 'οχι' αλλες φορες που σταματαει να με ενοχλει και καθετε του λέω 'μπραβο'.Καθε μερα γινεται το ιδιο πραγμα!Με εχει κουρασει.Αυτο το κανει επειδη χαιρεται που σηκωθηκα και θα παει βόλτα η επειδη κατουργιεται και μου λέει αντε σηκω κανε γρηγορα?τελευταια βολτα που τον βγαζω συνηθως ειναι 7 το απογευμα και σηκωνομαι στις 7:30.Τον εχω απο τον Αυγουστο και ειναι 5χρονων.Αυτο που θελω ειναι να μη πηδαει πανω μου ωστε να μπορω να ντυθω με την ησυχια μου.Καμια ιδεα?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τοτε σου μενει η εκπαιδευση και η υπακοη.
Επισης το σκυλι πιθανοτατα χρειαζεται περισσοτερη εκτονωση.
Πες μας λιγο αν μπορεις το καθημερινο του προγραμμα.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Να τον αγνοείς όταν σηκώνεσαι, όταν μπαίνεις στο σπίτι, όταν σου ζητάει χάδια η παιχνίδια. Εσύ είσαι ο αρχηγός και μόνο εσύ παίρνεις πρωτοβουλίες.

Επίσης ύπνος σε crate διευκολύνει την πρωινή κατάσταση. Τα δικα μου δεν βγαζουν κιχ μέχρι να βγάλω το πανί και να τους ανοίξω το crate και ας έχουν περάσει και μια και δυο ώρες από την στιγμή που σηκώθηκα.

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
το πρωι στις 7:30 παμε βολτα για μιση ωρα.
το απογευμα γυριζω στις 5:30.(Και εκει κανει χαρες αλλα ηρεμει ποιο γρηγορα.του δινω σημασια μετα το 5λεπτο) και κατα τις 6 παμε βόλτα το λιγότερο 1ωρα .Μετα οταν γυριζουμε στο σπίτι παίζουμε μεχρι να βαρεθει η αυτος η εγω(κανενα τεταρτο με 20λεπτο).Ποιο αργα αν εχω ορεξη τον βγαζω για κανενα τεταρτο.Μετα ξερενεται στον υπνο.Το πρωι γινεται η γνωστη ιστορια.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τι ηλικια εχει το σκυλι σου Μαρία?
Νομιζω ότι η εκτονωση που του παρεχεις δεν είναι αρκετη και δεν αθλειται ή κουραζεται αρκετα.
Επισης θα επιμεινω με την εκπαιδευση. Θα σας βοηθησεις να λυσετε ολα σχεδον τα προβληματα.

Νομιζω δεν εχεις αρκετο χρονο να ασχοληθεις προσωπικα και χρειαζεσαι την βοηθεια ενος επαγγελματια εκπαιδευτη.

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
ειναι 5χρονων.Πόση περισσοτερη ασκηση ρε παιδια?τα εχω φτησει?Το μόνο προβλημα που αντιμετοπίζω ειναι αυτο!μαλλον θα πρεπει να μαθω να μην εκνευριζομαι εγω :).
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα προσπαθησω να τον αγνοώ τελειως τα πρωινα και να τον βγαζω μεγαλυτερη βόλτα το βραδυ.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
αυτο που προτεινει η Alexia πιο πανω με το crate ειναι πιστευω η καλυτερη λυση στην περιπτωση σας...θα ηρεμησεις σιγουρα...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
και επισης δοκιμασε να αντιστρεψεις την βραδυνη με την απογευματινη βολτα , η μεγαλη να ειναι το βραδυ

και λιγη βασικη υπακοη δεν θα εβλαπτε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul