ονόματα σκύλων

amstaff_blue

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
100
0
eleysina
καλησπέρα θα ήθελα να μου κάνετε κάποιες πρότασης για ονόματα για τους τετράποδους φίλους μας και επειδή σε λίγο καιρό θα έχω και το κουτάβι μου ( staffordshire θηλυκό ) θα ήθελα κάποιες πρότασης για ονόματα και επιτύ ευκαιρίας να μείνει και το theard αν δεν έχει πρόβλημα η διαχείριση και για τα υπόλοιπα μελόι που ψάχνουν ονόματα

ευχαριστώ πολύ

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Σαρπηδόνας!!!!
Best name evaaaah.

Α!Θηλυκό έχεις ε?Eγώ θα το έβγαζα Σίλμα - απ'το Σιλμαρίλλιον :)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
bela, simon, channel. αυτα τα 3 ειχα σκεφτει αν επαιρνα το θυληκο! αλλα τελικα ισχυει τι απ ολα οσα εχεισ σκεφτει του ταιριαζει. και μια που λεμε για ονοματα οταν επεστρεψα εδω στο <<χωριο>> και ακουνε το ονομα χουκ που λενε ε?? δεν μπορουσες να του βρεις τπτ αλλο ?τοσα ονοματα υπαρχουν. ελεοςςς

amstaff_blue

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
100
0
eleysina
για να του ταιριάζει θα ξέρω σε 2 μήνες όπου θα μου φέρει η θεία μου τον σκύλο από εξωτερικό ( ο ναι θα είναι γνήσιο αμερικανάκι ) έχει γνωριμίες με έναν καλο εκτροφέα μου είπε που εκτρέφει staffordshire και τα χριστούγεννα που θα έρθει θα μου το φέρει κιόλας μαζί με όλα τα απαραίτητα χαρτιά :) ( και κάτι μου λέει πως θα είναι και δώρο ) δεν με χάλασε καθόλου :p

σκεφτόμουνα να το έβγαζα στέφει όπως το προηγούμενο που είχα ( πιτ μπουλινα )αλλα δυστυχώς το έχασα νωρίς

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Κάρλα, Σέβη, Ορνέλα, Φαίδρα, Maya... (πφφ..όταν έψαχνα για το σπόρι δεν μου ερχόταν τίποτα και τώρα...)

Επίσης, όταν μάθεις το επίσημο όνομα της, μπορείς να το κρατήσει ή να το μορφοποιήσεις κάπως!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλέ, πριν 2-3 μέρες έψαχνες για τις διαφορες αναμέσα σε staffy και amstaff και για εκτροφείο στην Ελλάδα, και τώρα βρήκες και στην Αμερική? Και το έκλεισες κιόλας? Και θα το έχεις και σε 2 μήνες στα χέρια σου? Να'χα την τύχη σου φίλε μου να γραφα 5-6 τζόκερ!

amstaff_blue

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
100
0
eleysina
ναι όντως ήθελα να μάθω διαφορες ανάμεσα σε αυτά τα 2 αλλα αν θυμάσαι καλά έψαχνα ελλάδα και εξωτερικό και όπως ανέφερα ο συγκεκριμένος είναι γνωστός τις θείας μου τώρα ποσο θα πάει το σκυλί πως θα το φέρει ελλάδα και ποσο μηνών θα το φέρει δεν ξέρω μίλησα σήμερα μαζί τις και μου είπε πως έχει γεννα αυτός και θα μου φέρει τα χριστούγεννα

amstaff_blue

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
100
0
eleysina
σε ευχαριστώ πως και πως το περιμένω

amstaff ναι αν και ήθελα staffordshire bulls αλλα βλέπεις μου έκατσε αυτή η περίπτωση οποτε λέω να το εκμεταλλευτώ :) ποιος δεν θα το εκμεταλλευότανε άλλωστε? κακά τα ψέματα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Bγαλτο:
"πετρα που ξεκολλησε απο τα βραχια του βουνου και κυλαει στις πεδιαδες προσπερνωντας αγρους και λειβαδια και στο τελος πεφτει στο νερο" και οταν θα βαριεσαι ολο αυτο, απλώς φωναζε το Mπλουμ...

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις απόψεις,αλλά θέλω να πω, γιατί είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό,ότι εγώ δύο σκυλάκια είχα κι δεν σκεφτόμουν ονόματα μέχρι να τα πάρω στο σπίτι μου κι να τα επεξεργαστώ...έψαχνα δηλαδή το κάτι διαφορετικό που θα είχαν πάνω τους κι απ'αυτό έπαιρναν κι το όνομα...το πρώτο μου που ήταν ημίαιμο έιχε κι χάσκι μέσα του κι αυτό φαινόταν στα μάτια τις που ήταν καφέ κι το ένα ήταν μισό κάτασπρο...απ'αυτό την έβγαλα Media Luna(= μισοφέγγαρο) κι την φώναζα Luna...το δεύτερο, αυτό που έχω τώρα, είναι κοκεράκι,δεν βρήκα κάτι ξεχωριστό κι επειδή έτσι ακριβώς όπως είναι είναι ολόκληρος ξεχωριστός για μένα τον έβγαλα Prince κι απ' ότι φάνηκε στην πορεία ήταν το κατάλληλο γιατί στέκεται πάντα κι κάθεται με πολύ καμάρι, μπορεί να κοιτάζει ώωωωρες ατελείωτες τον εαυτό του στον καθρέφτη, δεν κάθεται ποτέ στον ποπό του όταν έχει βρέξει έξω κτλ...κι γενικότερα τον έχω κι εγώ σαν Πρίγκιπα!!! Επομένως για μένα μην κοιτάς απλά έτσι λίστες ονομάτων...το κάθε σκυλάκι είναι ξεχωριστό κι του αξίζει κι ένα ξεχωριστό όνομα...Συμφωνώ, μπορείς να βρεις 100 Lyna κι 100 Prince αλλά δεν εχει σημασία,είναι ξεχωριστός ο λόγος που τα ονομασα έτσι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn