Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις απόψεις,αλλά θέλω να πω, γιατί είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό,ότι εγώ δύο σκυλάκια είχα κι δεν σκεφτόμουν ονόματα μέχρι να τα πάρω στο σπίτι μου κι να τα επεξεργαστώ...έψαχνα δηλαδή το κάτι διαφορετικό που θα είχαν πάνω τους κι απ'αυτό έπαιρναν κι το όνομα...το πρώτο μου που ήταν ημίαιμο έιχε κι χάσκι μέσα του κι αυτό φαινόταν στα μάτια τις που ήταν καφέ κι το ένα ήταν μισό κάτασπρο...απ'αυτό την έβγαλα Media Luna(= μισοφέγγαρο) κι την φώναζα Luna...το δεύτερο, αυτό που έχω τώρα, είναι κοκεράκι,δεν βρήκα κάτι ξεχωριστό κι επειδή έτσι ακριβώς όπως είναι είναι ολόκληρος ξεχωριστός για μένα τον έβγαλα Prince κι απ' ότι φάνηκε στην πορεία ήταν το κατάλληλο γιατί στέκεται πάντα κι κάθεται με πολύ καμάρι, μπορεί να κοιτάζει ώωωωρες ατελείωτες τον εαυτό του στον καθρέφτη, δεν κάθεται ποτέ στον ποπό του όταν έχει βρέξει έξω κτλ...κι γενικότερα τον έχω κι εγώ σαν Πρίγκιπα!!! Επομένως για μένα μην κοιτάς απλά έτσι λίστες ονομάτων...το κάθε σκυλάκι είναι ξεχωριστό κι του αξίζει κι ένα ξεχωριστό όνομα...Συμφωνώ, μπορείς να βρεις 100 Lyna κι 100 Prince αλλά δεν εχει σημασία,είναι ξεχωριστός ο λόγος που τα ονομασα έτσι...