ξηρα τροφη.ποια η γνωμη σας?

dexter1810

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2012
56
0
Καλημερα παιδια!
δινω στο μπιγκλ μου(6 μηνων) την royal canin junior και ειμαι ευχαριστημενος απο αποψη κοπρανων και σωματικο βαρος σκυλου.
μου ειπαν σε ενα πετ σοπ σημερα ομως οτι η RC γενικα ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας τροφη και οτι εχει πολυ υψηλο ποσοστο καλαμποκιου και ελαιων που δεν κανουν καλο στα νεφρα κλπ κλπ.

μου προτειναν 3 τροφες:
την Arden
την Flatazor
την Equilibrio
εχεις δοκιμασει κανεις καμια απο αυτες για να παρω και δευτερη γνωμη?
γινεται ενα μπαχαλο με την ποιοτητα τροφων

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Παντως εχω ακουσει οτι η RC ειναι πολυ καλη τροφη και αφου ταιριαζει στον σκυλοσ ου δεν βρισκω λογο να αλλαξεις :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σε λιγο ετσι οπως παμε δεν θα μας απασχολει τοσο η ποιοτητα οσο το να
βρισκουμε την τροφη που ταιζουμε. . .

Πανω κατω θεωρω οτι ειναι στο ιδιο μηκος κυματος οσον αφορα την ποιοτητα,
απλα με Arden και rc πιο ακριβες. Εφοσον του καθεται καλα δεν υπαρχει λογος
να του την αλλαξεις.

dexter1810

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2012
56
0
λεω να την αλλαξω για κατι παρομοιο και λιγο καλυτερο αλλα σε καλυτερη τιμη.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Υπάρχει και η Sams field με πολυ καλα συστατικα...45 ευρω την παιρνω τα 13 κιλα

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Το θέμα είναι η τιμή.
Πόσα δίνεις για 3 κιλό ή 5κιλό.
Με ένα 5κιλό επειδή και ο δικός μου παίζει στα ίδια κιλά με σένα βγάζεις μήνα περίπου, (δίνω Belcando).
Και όπως σου είπε Eirini-Fontas αν σου κάθετε καλά μην την αλλάζεις για τα συστατικά της, τώρα αν θες να την αλλάξεις λόγο τιμής αυτό είναι άλλο θέμα.

Για τις τροφές που ρωτάς ψάξε στο φόρουμ έχει θέματα σχετικά με αυτές τις τροφές.
Εγώ την Flatazor πρώτη φορά την ακούω δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν την τροφή.

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
Την flazator προσωπικά δεν την ξέρω.
η arden grange είναι εξίσου πολύ καλή τροφή αλλα όπως σου είπαν και οι παραπάνω, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος μην αλλάζεις την royal canin.

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Την equilibrio την puppy την ειχα δωσει για ενα διαστημα στο σκυλακι μας στο χωριο και ηταν ok .Εγω παντως στη δικια μου εδω δινω απ την αρχη της visan την optima puppy ειτε με το κοτοπουλο ειτε με το αρνι και τωρα αρχισαμε την adult με κοτοπουλο.Ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο ολες τις αποψεις και η μικρη τρελαινεται.Βεβαια η δικια μου μπορει να φαει νομιζω κυριολεκτικα τα παντα χωρις υπερβολη.Οσον αφορα το κοστος εχει γυρω στα 42 η κουταβισια και 37 η adult (15κιλα)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν τάιζα ξηρά θα διάλεγα αυτό με τα λιγότερα recalls, να έχει λίγα δημητριακά, περισσότερο ζωικής προέλευσεις συστατικά, να μη έχει βλέννα/υγρά κόπρανα, να μη βρομάει η αναπνοή, να μη βρομίζουν τα δόντια, να μη έχει αλλεργεία σε αυτό, να είναι τροφή που να έχω πάντα άμμεσα διαθέσιμο και τέλος να είναι τροφή που να νιώθω καλά δίνοντας το στα σκυλιά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog