ξαφνικα τα κανει οπου να ναι

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
θα με τρελανει αυτος ο μουργος επιτελους:D

εχουμε μαθει εδω και παρα πολυ καιρο να κανουμε την τουαλετα μας μονο εξω!το ειχαμε μαθει τοσο καλα που για 2 μηνες δεν ειχαμε κανενα ατυχημα μεσα στο σπιτι!τωρα ειναι 7 μηνων απο 5 μηνων ηξερε να περιμενει να βγουμε και να κανει την αναγκη του εξω!εχει τυχει να κρατηθει και 10 ωρες!

εδω και μια βδομαδα κατι τον εχει πιασει και τα κανει οπου να ναι!δηλαδη μπορει στις 5 να ηταν εξω και να εκανε τα τσισα του και στις 7 να τα κανει μεσα στο σπιτι!2 απο αυτες τις φορες τα εχει κανε διπλα απο τα ποδια μου!λετε να θελει να σημαδεψει την περιοχη του και τα κανει μεσα?
να μην κρατιεται αποκλειεται κατι αλλο συμβαινει!
ισως επειδη εχει ζεστη κ πινει περισσοτερο νερο?
δωστε μου τα φωτα σας!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Συνήθως μόλις μπάινουν στην εφηβεία αρχίζει η επανάσταση....και "ξεχνάνε" ότι έχουν μάθει...αντιδρούν σε πολλά...ακριβώς όπως και οι έφηβοι...και βεβάιως αρχίζουν και τσεκάρουν τα όρια τους...
Εκείνη τη περίοδο χρειάζονται μία επανεκπαίδευση των όσων έχουν μάθει και ξαναέρχονται στα ίσια τους όταν δούν ότι δεν τους πάιρνει και πολύ..
Τώρα αν πίνει περισσότερο νερό από ότι έπινε πριν..αυτό είναι άλλο...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μήπως κάνει παρέα με το κουτάβι της g3org1a ; :D
έγραψες!!!
:D:D:D:D:D:D:D

Τωρα σοβαρα. Στο ποστ της g3org1a, επειδη καποιοι την πήραν στα σοβαρα, έχουν ειπωθει καποια πραγματα σχετικα με αυτο.
(ποστ 156).
Τα κανει κανονικα ή σημαδευει;

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
οχι δεν σημαδευει ακομα!σαν τα κοριτσακια κανει τσισα και θελει κ επανασταση!!
γενικα ειναι υπακουος οπως ηταν δεν εχω καταλαβει αλλη αλαγη!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εγω προτείνω να συνεχίσεις κανονικα τη εκπαιδευση της τουαλέτας. σαν να μην εχει μαθει. Ισως διεκδικει κάτι με αυτόν τον τροπο...Χωρο, έσενα.. ποιος ξέρει..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97