ξαπλωνει και αραζει στις εφημεριδες. Κ τις τρωει.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
να ανησυχησω;;; που καποιες φορες δεν παει στο κρεβατακι της αλλα στις εφημεριδες επανω;;; οταν κανει πιπι κακα τις αλλαζω αμεσως τις εφημεριδες αφηνοντας μια λερωμενη απο κατω για να μυριζει. Τι στην ευχη να κανω ;οεο;;;

και βεβαια οταν εχει νευρα κ θελει προσοχη, τις σκιζει και τις τρωει. Μετα αναρωτιεμαι γιατι δεν τρωει ολο της το φαγητο. Εχει ρημαξει την εσπρεσο, καθημερινη και τατοιαυτα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
ηλικία??? φυλή????
τρόπος απόκτησης κουταβιού..?
παιχνίδια...? χρόνος ημερήσιου παιχνιδιού? χρόνος μοναξιάς κουταβιού?
αν είναι σκυλάκι πετσοπ να ξερεις ότι μεσα στο κλουβακι τα έχουν με εφημερίδες ... ένας εύκολος τρόπος να μαζευουν τις ακαθαρσίες... αλλά και τα κουταβια διασκεδαζουν τρώγοντας και ξεσκίζοντας τις αθλιότητες που περιέχουν.... κάτι που κι εμείς θαπρεπε συχνά πυκνά να κάνουμε... αλλά τεσπα....
αν το κουταβι δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια να ασχοληθεί... αν μένει αρκετές ώρες μόνο του , αν δεν εκτονώνει την ενέργεια του σωστά κατά την διάρκεια της ημέρας ανάλογα με την φυλή και την ηλικία του.... αν γενικά βαριέται ... στις εφημερίδες βρίσκει ένα καλό τρόπο εκτόνωσης....
οι απαντήσεις στα ερωτήματα και στα αν... θα σου δώσουν και την λύση που χρειάζεται....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και άτακτο cavalier...όσο της λείπει σε μέγεθος..το αναπληρωνει σε ενέργεια και σκανταλιές!!!
Μη τρελαίνεσαι evelyna...υπομονή...
Να της έχεις παιχνίδια τα οποία να τα αλλάζεις συχνά για να ασχολείται συνέχεια με κάτι καινούργιο...ώστε να ξεχάσει και λίγο τις εφημερίδες..

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
εμας πάλι με την περιέργεια που τον διακατέχει και διάθεση για μασούλισμα...αν βρει κάτι σε χαρτί γενικά το έχει ξεσκίσει και εννοείται και φάει...αν μας δει να κρατάμε κάτι σε χαρτί οτι παιχνίδι και να έχει στο στόμα του το αφήνει και τρελαίνεται για το χαρτί...απλά τον μαλώνουμε και προσέχουμε να μην αφήνουμε χαρτομάντιλα και εφημερίδες να τις πιάνει.
όσο για το άλλο που λες...και εμας πάνω στην κατουρημένη πάνα τον βρίσκαμε να κάθεται...τελικά ανακαλύψαμε ότι εκεί που την αφήναμε απο κάτω περνούσαν σωλήνες θέρμανσης και ηταν ζεστό το πλακάκι κ του άρεσε του κύριου...
ευτύχως όμως δεν την ξεσκίζει...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
καλησπερα σας. Τελικα της εδωσα ενα νεο παιχνιδακι να ασχολειται και τη μαλωνω οταν τρωει εφημεριδες. βεβαια με εχει παρει χαμπαρι κ οταν θελει να με τουμπαρει η τατανιτσα μου, τρεμει και εγω εκει μαμωτη δειλιαζω κ την αφηνω να κανει οτι θελει...Φοβαμαι μην της δημιουργησω ψυχολογικο βασικα, ξερω γω;
Οντως περαννε σωληνες θερμανσης απο εκει οποτε και αλλαξα θεση στις εφημεριδες κ το κρεβατακι της.
Αλλες φορες ειναι ησυχη και χαδιαρα και τρωει μια χαρα, κι αλλες κανει σα κατσικι και δεν τρωει τιποτα.
Δυο μερες τωρα δεν εχει φαει, και παιρνει κ αντιβιωση η χαζουλα, κανει γρουγρου το στομαχακι αλλα ουτε να το αγγιξει το φαγητακι...Με -βλεπω ξανα στην κτηνιατρο...Τωρα παιξαμε λαλα τραλαλο κ τωρα κανει νανακια.

Θελω να ευχαριστησω εσας που δεν αδιαφορειτε για τα ερωτηματα-ανησυχιες μου σχετικα με την χοουπ, γιατι οσο πιο πολυ την αγαπω, τοσο περισσοτερο πελαγωνω και φοβαμαι.

πατουσιτσες απο τη μικρη κ φιλια απο μενα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Σου είπε να της δίνεις κάτι για το στομάχι της για να μη τη πειράξει η αντιβίωση? ίσως λίγο γιαούρτι μαζί?

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Τα νεα ειναι οτι εφαγε τον αγλεορα για μεσημερι κ το βραδυ. Εκανα τον σταυρο μου κ δοξασα την ΠΑναγια.
Η κτηνιατρος δεν ειπε τιποτε για γιαουρτι Κατερινα μου ομως θα την παμε την Τριτη η Τεταρτη πρωτα ο Θεος εκτος αν συμβει τιποτε ανησυχητικο κ παμε αυριο.
Κοκονι σε ευχαριστω, θα το κανω αν και ντρεπομαι γενικα πολυ να ενοχλω.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τα νεα ειναι οτι εφαγε τον αγλεορα για μεσημερι κ το βραδυ. Εκανα τον σταυρο μου κ δοξασα την ΠΑναγια.
Η κτηνιατρος δεν ειπε τιποτε για γιαουρτι Κατερινα μου ομως θα την παμε την Τριτη η Τεταρτη πρωτα ο Θεος εκτος αν συμβει τιποτε ανησυχητικο κ παμε αυριο.
Κοκονι σε ευχαριστω, θα το κανω αν και ντρεπομαι γενικα πολυ να ενοχλω.
Ενας απο τους λογους που αποκταμε σκυλο απο τον εκτροφεα ειναι οτι ειναι δικο του σκυλι και ξερει να σε συμβουλεψει για το οτιδηποτε!
Αρα πρεπει να το αποβαλλεις αυτο!
Να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις!Και ειμαι σιγουρος οτι η εκτροφεας σου θα σου πει 2-3 πραγματακια που πρεπει να κανεις!
Να γινεις, συγνωμη για την εκφραση, κωλος και βρακι με την εκτροφεα σου!Δεν ειναι κακο!

Οσον αφορα την συμπεριφορα της μικρης μεσα στο σπιτι εγω θα σου προτεινα να τις βγαλεις τις εφημεριδες τελειως!Κατ'εμε με τις εφημεριδες της αφηνεις επιλογες στο που να κατουρησει!Μην ανησυχεις,εσυ τις επιθυμητες συμπεριφορες να τις αποφευγεις με επιπληξη και θα της περασει!Ειναι οι μηνες αυτοι οι πρωτοι που τα κανουν αυτα!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Μα δεν ενοχλείς καθόλου είμαι σίγουρος-
απο ότι έχω καταλάβει πρόκειται περι εκτροφέα κανονικού-λογικά λοιπόν εξάγεται το συμπέρασμα να χαρεί να σε βοηθήσει
Σκέψου ότι κατέχει την φυλή και ξέρει και τα σκυλιά του-πιστεύω πως θα ξέρει ακριβώς τι να κάνεις

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97