νεο χούι!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
βοηθεια γρηγορα! ενω ολα καλα με τη βολτα απο την αρχη, τις τελευταιες μερες σταματαει ανα 2 μετρα και δε κανει βημα! ειδικα αμα ειμαστε σε σταυροδρομια σταματα μεσα στη μεση του δρομου και κοιταει αλλη κατευθυνση απο αυτη που πρεπει να παμε! δε μου αρεσει να τον τραβολογαω! αυτο δε το εχει ξανακανει, παντα ακολουθουσε ηρεμα! και οταν πλησιαζουμε το σπιτι κοκαλωνει! δεν εχω κανει πιο μικρες τις βολτες ουτε τα ωραρια! τι συμβαινει? δε μπορω να καταλαβω!

cgri1976

Well-Known Member
δεν εχω τις γνωσεις για να σου απαντησω αλλα αν θες ενημερωσε τα υπολοιπα μελη με την ηλικιια του κουταβιου σου, ποτε ξεκινησαν οι βολτες και ποτε αρχισε να σου κανει τα παραπανω που μας λες.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
δεν ειναι κουταβι 1,5 χρονων ειναι 2 μηνες τον εχω! τις τελευταιες 4 μερες το κανει αυτο! δε ξερω πως να το διωρθωσω αυτο! προσπαθω με χαδια λιχουδιες τπτ! πως γινεται να του ηρθε τωρα? πριν ολα ηταν τελεια!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Δοκιμασε να του πεις "παμε" με πολυ ευθυμη φωνη σαν να του ετοιμαζεις μια εκπληξη. Και σε καθε βημα "μπραβο".

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Πιστευεις οτι τρομαξε απο κατι? Προσπαθησε να μην τον κοιτας, να μην το σκεφτεσαι καν οτι μπορει να το κανει, κανε οτι δεν το βλεπεις. Πολλες φορες ξερουν τι σκεφτομαστε ακριβως.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
πάμε μπράβο, καμιά λιχουδιά στο χέρι σου.. σημαντικό είναι να του γνωρίζεις σιγά σιγά την περιοχή. Μπορεί να πηγαίνεις σε ένα μέρος ενώ ξέρει οτι απο την άλλη μεριά είναι πχ το πάρκο με το χώμα κ τις πολλές μυρωδιές και γι αυτό να κάθεται, για να πάει εκεί.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
το κανει πιο πολυ οταν καταλαβαινει οτι γυριζουμε! με 'παμε' και 'μπραβο' και χαρουμενη φωνη το κανω συνεχεια!
τις τελευταιες μερες το κανει αυτο!
βεβαια ο καιρος ειναι χαλια και δεν βοηθαει ωστε να χαρουμε τη βολτα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97