νεο μελος!

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
Καλησπερα παιδια! Ειμαι νεο μελος.... επιτελους ειμαι κ εγω στην παρεα!
Ακομη δεν ξερω πολλα για την σελιδα ... γιαυτο σας στελνω να γνωριστουμε. Λοιπον παντοτε στα παιδικα μου χρονια ειχα ζωακια.. μεχρι την εφηβεια... ο λογος? Δεν μπορουσα να ξεπεράσω τον θάνατο του κατοικίδιου μου... και ετσι οι δικοι μου δεν με αφηναν να φερω στο σπιτι νεο ζωακι,περιμενα πως κ πως να περασουν τα χρονια να μετακομισω κ να αποκτισω ενα σκυλακι,οταν μετακομισα ο φιλος μου μου χαρισε ενα μικρουλι pug... τον ονομασα Maxim....ειναι 10 μηνων... και πολυ ομορφος χαρακτιρας... ! τον λατρευω ! αυτα προς το παρόν... :)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και να χαίρεσαι το pugουλίνι σου.

Ελπίζουμε να βάλεις φωτογραφίες του Maxim να τον δούμε και εμείς γρήγορα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου.

Κάτι μου λέει, ότι έχεις ήδη ακούσει, όσα εισαγωγικά λέμε, σχεδόν σε κάθε νέο μέλος ε;

Οπότε...να μην τα πούμε...:)

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
Καλησπερα :) εχω βαλει φωτογραφιες του στο αλμπουμ .... ελπιζω να εκανα σωστα

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
καλησπερα κ σε σενα mareco ελπιζω να τα εκανα ολα σωστα ... να μου πειτε... αν ειναι

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Μου αρεσουν πολυ τα παγκ.....εαν δεν επερνα τοτε το μπουλντογκακι μου,θα πηγαινα σε παγκ...

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
και μενα μου αρεζαν πολυ! αλλα ουτε φανταζομουν οτι εχουμε εδω στην ελλαδα τετοια σκυλακια... μονο απο το ιντερνετ τα χαζεβα! τωρα βλεπω εχουν αρκετοι... οταν μου τον χαρισαν αρχισα να κλαιω απο χαρα! μονο αυτο σου λεω χεχεχε!

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Να προσεξεις λοιπον και αν θελεις αναζητησε ενα βιβλιο για την ρατσα του,διαβασε καπια πραγματα εκτος και αν γνωριζεις απο σκυλακια,και προσεχε!!! τα σκυλια δεν ειναι παιδια οι ανθρωποι, ειναι ζωα συντροφιας που εχουν της δικες τουσ αναγκες,διατροφη,βολτα,ασκηση σωματικη και νοητικη συμπεριφορα κτλ.

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
δεν ειπα οτι ειναι ανθρωποι... ισα ισα...ειμαι πληρως ενημερωμενη και προετοιμασμενη... γιατη εχουμε περασει κ καλα κ κακα με τον μικρο!πολλα τρεχαματα. σευχαηστω για την συμβουλη! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi