νεο μελος !!!!

MAN.F

Active Member
10 Οκτωβρίου 2010
32
0
athens
καλησπερα. κανω μια προσπαθεια να στειλω κειμενο μιας και 1ο ειμαι ασχετη 2ο εχω προσπαθησει επι τριωρο και 3ο ειμαι γκαντεμο..
τελοςπαντων. ελπιζω αυτη τη φορα να τα καταφερω. ειμαι μαμα 4 παιδιων και 2 σκυλιων, της μπιζου και της σαρας. η πρωτη ειναι πιντσερ toy και η δευτερα ημιαιμο μαυρο λυκοσκυλακι.
ξαναπαταω το υποβολη και ευχομαι αυτη τη φορα να τα καταφερα......

MAN.F

Active Member
10 Οκτωβρίου 2010
32
0
athens
μονο μην με ρωτησετε πως το καταφερα....θεικη παρεμβαση. αλλα νιωθω ωραια.ουαου
ευχαριστω για το καλως ορισμα...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καλώς την!!
Να τα χαίρεσαι τα μωρά σου.... Αν σου πήρε τρίωρο για το κείμενο, καλύτερα να μην ζητήσω φωτογραφίες των σκυλάκων !!! Είναι και αργά... :D

MAN.F

Active Member
10 Οκτωβρίου 2010
32
0
athens
φωτογραφιες?????????????? θελω τουλαχιστον μηνα για να τα καταφερω...το σιγουρο ειναι οτι εινα υπεροχα και σουργελα ταυτοχρονα. α... και πανεμορφα.....!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες :)
Δηλαδή, να μην τολμήσουμε να σου ζητήσουμε να γράψεις κάτι παραπάνω; Θα σε αγχώσουμε πολύ; Που να έρθει και η ώρα να βάλεις φωτό, τι έχει να γίνει ε; :D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αφού απάντησες τόσο γρήγορα, προοδεύεις !!! :)
Σε 3-4 μέρες θα έχουμε και φωτό....

edit: Μαράκι, μαζί γράφαμε... που θα πάει θα τις βάλει κι' αυτές !

MAN.F

Active Member
10 Οκτωβρίου 2010
32
0
athens
ω στο γραψιμο ειμαι καλη. με εντολες στο pc εχω θεματακι.....ή μαλλον θεματαρα.δεν ειμαι και πιτσιρικα.!οταν θα ερθει η ωρα για φωτογραφικα ντοκουμεντα θα επιστρατεψω (μετα απο παρακλησεις και πληρωμη....)τον γιο μου ή την κορη μου την μεγαλη....αυτα ξερουν!

MAN.F

Active Member
10 Οκτωβρίου 2010
32
0
athens
ευχαριστω για την υπομονη. τα δικα σας τα μωρα ειναι αυτα που βλεπω στις φωτογραφιες?

MAN.F

Active Member
10 Οκτωβρίου 2010
32
0
athens
ααααααα. παιρνω και λιγο αργα.αντε να δουμε τι εχουν να πουν και τα καφετια....τα δικα μου παντως ειναι μαυροκαφε και ασπρομαυρο.....οποτε το ασπρο μας κανει λιγο διαφορετικο.

MAN.F

Active Member
10 Οκτωβρίου 2010
32
0
athens
ευχαριστω πολυ. αυτο το μικρουλι μαυρουλακι εγινε αυτο το ομορφο πλασμα στην φωτο (ειναι λιγο ροζ? ή ειναι η φωτο ετσι?)

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
ευχαριστω πολυ. αυτο το μικρουλι μαυρουλακι εγινε αυτο το ομορφο πλασμα στην φωτο (ειναι λιγο ροζ? ή ειναι η φωτο ετσι?)
Haha, το μαυρουλάκι δεν έγινε ροζ απο το κακό του ακόμα. Είναι πολύ μικρός, δες εδώ, θα τον έχω σε λίγες βδομάδες κοντά μου. Οπότε το ροζουλί πονειρό σκυλάκι στην φωτογραφία είναι άλλου.. περιμένω απλα να μου έρθει η μήνυση για παραβίαση και χρήση εικόνας. :)

MAN.F

Active Member
10 Οκτωβρίου 2010
32
0
athens
χιχιχι σιγα το κακουργημα...θα αποκτησεις νεο σκυλακι δηλαδη? το μαυρουλακι? τι σκυλακι ειναι?

αν θελω να ρωτησω κατι τα μελη πως το κανω? συνεχιζω να γραφω εδωή αρχιζω συζητηση απο την αρχη? συγνωμη που ειμαι ασχετη...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
αν θελω να ρωτησω κατι τα μελη πως το κανω? συνεχιζω να γραφω εδωή αρχιζω συζητηση απο την αρχη? συγνωμη που ειμαι ασχετη...
Εξαρτάται τι θέλεις να ρωτήσεις.
Αν αφορά σε κάποιο θέμα εκπαίδευσης ή διατροφής ή υγείας, ψάξε πρώτα στην αναζήτηση βάζοντας την αντίστοιχη λέξη.
Αν σε απασχολεί κάποιο θέμα που δεν υπάρχει εδώ ή δεν το βρίσκεις, πήγαινε στην αντίστοιχη ενότητα και άνοιξε "νέο θέμα".
Αν πάλι θέλεις να ρωτήσεις κάτι προσωπικό, πήγαινε στο προφίλ του μέλους και στείλε "προσωπικό μήνυμα".