νεος με ημιαιμο.

pudpop

Member
1 Δεκεμβρίου 2015
9
9
44
καλησπερα ...χωρις να το πολυκαταλαβω βρεθηκα με ενα ημιαιμο λυκοσκυλο κοντα στα 18-20κιλα, ηλικιας γυρω στα 2,5ετη

Αν και αγαπω τα ζωα δεν ειχα ποτε σκυλο, οποτε εχω ξεκινησει απο τα βασικα.

Επειδη ηταν ταλαιπωρημενος τον πηγα για γενικοτερο καλλωπισμο και του ψωνισα τα βασικα.

Ποια εταιρεια απο αξεσουαρ θεωρειτε αξιοπιστη; Φτηνο περιλαιμιο τυπου jumbo, το εφαγε :p

Θα ηθελα να σας ρωτησω πως να του επιλεξω μια καλη τροφη, μεσαιας προς καλης κατηγοριας (πως διαβαζω τα συστατικα ..ισως καποιος οδηγος-βιβλιο) και επισης πιο βιβλιο προτεινετε για την βασικη εκπαιδευση.

Επισης φιλος φοιτητης κτηνιατρικης μου ειπε οτι πρεπει να τον εμβολιασω (ποια εμβολια κανουμε; ) να του περασουμε τσιπ και ισως εναν καθαρισμο στα δοντια. Αν θελετε (ισως προσωπικο μηνυμα), προτεινετε μου εναν κτηνιατρο κοντα στο περιστερι κερατσινι νικαια αιγαλεω κτλ.

Ο σκυλακος αν και αδεσποτος ειναι ηδη υπακουος και αψογος.

Ευχαριστω !

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Καλησπερα κ να τον χαιρεσαι τον μουργο.

Για κολλαρο κ λουρι θα χρειαστείς γερές κατασκευες, δεν κοιταω μάρκες να σε βοηθησω, πηγαινε στην Kτηνιατρική στην Γ.Λαμπρακη (πανω απτο γηπεδο της Προοδευτικης σχεδον-οπως παμε για Ταξιαρχων) κ θα βρεις κ κολλαρο κ λουρι κ τροφη (απτις μετριες προς καλές που αποσο ξερω κιολας την φερνει μονο η κτηνιατρικη ειναι η britt) , τα παιδιά είναι πολυ εξυπηρετικα κ με γνώσεις (τζαμπα διαφήμιση κανω αλλα ειναι αλήθεια).

Τωρα πως να "διαβαζεις" συστατικα κλπ πρεπει λιγο να "φθαρεις" με την παροδο του χρόνου, υπαρχουν κ αναλογα θέματα (πολλα) εδω να διαβάσεις!

Εμβολια οπωσδηποτε ναι, θα πας στον κτηνιατρο κ θα σου πει τι πρέπει, ενδοπαρασιτωση εξωπαρασιτωση, τσιπακι βαση νομου , καθαρισμο στα δοντια εξαρταται την κατασταση του αν κ ειναι νεαρος σε ηλικια, θα τον δει ο κτηνιατρος κ θα σου πει (μπορεις να του δίνεις κ μοσχαρισια κοκκαλα ωμα να μασουλαει να καθαριζουν)

Κτηνιατρος που εμπιστεύομαι εγω στην Νικαια, ειναι η Στελλα Μπαλτζαν στην Πλατεία Δαβάκη 17 (Παναγιτσα)

Σας ευχομαι τα καλύτερα!

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Καλορίζικος ο σκυλάκος σου!!!
Για αρχή, και εφόσον μοιάζει υπάκουος όπως λες, μπορείς να του μάθεις μερικές βασικές εντολές με βοήθεια απο βιντεάκια θετικών εκπαιδευτών στο YouTube, όπως πχ της kikopup. Για πιο σύνθετα θέματα (αν προκύψουν) συμβουλεψου εκπαιδευτή.

Μην τον αφήσεις λυτο σε απεριφρακτο χώρο, τουλαχιστον οχι μέχρι να επιστρέφει αξιόπιστα σε σένα, και έλεγξε πως αντιδρά με τα αλλα σκυλιά, ιδίως του ίδιου φύλου, αφού ειναι ήδη ενήλικος και δεν ξέρεις τα βιώματα του.
Α! Πολύ βασικό.... Βάλε φωτογραφίες να τον δουμε!!!

pudpop

Member
1 Δεκεμβρίου 2015
9
9
44
Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες και χρονια πολλα. Λοιπον ο σκυλακος μου ειναι αψογος! Περασαμε τις πρωτες επισκεψεις στην κτηνιατρο που προτεινε η μαρια και ειμαστε χαρουμενοι.

Ξεκινησα και μια φυτικη σκονη για τα δοντια που προτεινε η κτηνιατρος και γλιτωσαμε τον καθαρισμο. Πραγματικα εντυπωσιακο τα δοντια εχουν σχεδον ασπρισει μετα απο εναν μηνα.

Τροφη ξεκινησαμε (οχι και με πολυ ορεξη) την optilife και ολα πανε καλα. Σπανια λιχουδιες και κοκκαλα και πολλα παιχνιδια.

Σχετικα με αξεσουαρ κτλ γρηγορα συνειδητοποιησα οτι πληρωνεις περνεις. Οποτε λιγα και καλα.

Θα φτιαξουμε και ενα ταμπελακι με το ονομα του - Μαξιμος και συντομα θα ανεβασουμε και φωτος.

Τωρα πιο πολυ θελω να δωσω βαση στην εκπαιδευση καθως και να προγραμματισω καθημερινα περισσοτερο χρονο για βολτες.

• Like
Reactions: kosmaki

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog