νέος κηδεμόνας γερμ.ποιμεν (ΑΝΑΠΟΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Γεια σας και από έμενα
Νέος στην παρέα και νέος κηδεμόνας ενός γερμανικού ποιμενικού.
Πιστεύοντας πάντα στο ρητό ότι ο έξυπνος μαθαίνει από την πείρα του αλλά ο εξυπνότερος από την πείρα των άλλων , αποφάσισα να ρωτήσω κάποιους ποιο έμπειρους .
Ενώ καθημερινά η μικρή channel απολαμβάνει τις βόλτες της σε σταθερούς χρόνους και οι οποίες διαρκούν περίπου μια με μιάμιση ώρα δεν έχει κάνει ποτέ την ανάγκη της έξω, παρόλα αυτά μόλις γυρίσουμε στο σπίτι θα ανακουφιστεί άμεσα στην πάνα της .
Εύχομαι να βρίσκεται όλοι σε μια καλή διάθεση καλοκαιριού

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Κι ο δικός μου πάνω κάτω το ίδιο πρόβλημα είχε... Είχε μάθει την πάνα από τη 3η μέρα στο σπίτι και ήταν πολύ δύσκολο να τον ξεμάθω, το 'χε μάθει ανάποδα κι αυτός. Αλλά διάβασε τα θέματα που σου έδωσαν τα παιδιά κι αν επιμείνεις θα δεις αποτέλεσμα. Κι εγώ δυσκολεύτηκα πολύ, αλλά πλεόν σχεδόν κάθε φορά που βγαίνουμε βολτα τα κάνει έξω. Ατυχήματα έχουμε μόνο όταν δεν μπορεί να κρατηθεί γιατί είναι και μικρός ακόμα. Υπομονή κι επιμονή, μην απελπίζεσαι!

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
καλως ηρθες λοιπον........υπομονη,επιμονη και πολυ αγαπη και θα μαθει

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Καλώς ήρθες στο club! Και ο δικός μου έκανε ακριβώς τα ίδια. Θέλει το χρόνο του ακόμη για να καταλάβει ότι πρέπει να ξεχάσει την πάνα και να τα κάνει έξω.
Να την βγάζεις έξω μικρές βολτίτσες την ώρα που ξέρεις περίπου πως θέλει να τα κάνει, και να την ενθαρρύνεις με λόγια.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kαλώς ήρθες και να την χαίρεσαι!
Να προσθέσω σε αυτό που είπε ο radion ότι αυτό που βοήθησε το δικό μου κουτάβι να τα κάνει στη βόλτα πολύ πιο γρήγορα από ότι συνήθως ακούω για άλλα κουτάβια είναι ότι του είχα μάθει με εντολή το πιπι, και όταν ήμασταν έξω του έλεγα πιπι και τα έκανε ο μπουνταλάς, και τωρά ακόμη τα κάνει με την λέξη αυτή :)

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Kαλώς ήρθες και να την χαίρεσαι!
Να προσθέσω σε αυτό που είπε ο radion ότι αυτό που βοήθησε το δικό μου κουτάβι να τα κάνει στη βόλτα πολύ πιο γρήγορα από ότι συνήθως ακούω για άλλα κουτάβια είναι ότι του είχα μάθει με εντολή το πιπι, και όταν ήμασταν έξω του έλεγα πιπι και τα έκανε ο μπουνταλάς, και τωρά ακόμη τα κάνει με την λέξη αυτή :)
Ακριβώς έτσι Κυβέλη. Εμείς λέμε τσίσα