μυριζει περιοδο και γαυγιζει οταν μενει μονος

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
καλησπερα! ο σκυλος μου πλεον 15 μηνων παρουσιαζει ενα θεματακι...

δευτερη περιοδος μιασ σκυλας που περνανε αρκετο χρονο μαζι κ δευτερη φορα το παρουσιαζει(που δε νομιζω τυχαια)συμπεφτει με τη περιοδο της...

τον αφησα μονο του κ βρηκα ενα ξεσκισμενο χαρι που οσο μπορεσα διαβαζα που εγραφε οτι ο σκυλος γαυγιζε(μπορει κ γαυγιζει)..γενικα δε τον εχω ακουζει ποτε φευγοντας να γαυγιζει η οταν γτανω στη πολυκατοικια να φωναζει(κ σημερα δεν εληψα πανω απο δυο ωρες....)

τι να κανω ειμαι φουλ ξενερωμενη γιατι δε γαυγιζει οταν μενει μονος του...του εχω εκει κ απασχολειται...

το πιστευω οτι ειναι λογο περιοδου της θυληκιας αλλα αν υπαρχει τροποσ αντιμετωπισης θα το εκτιμουσα....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν δεν γαβγίζει -γενικά άσκοπα και αλόγιστα- ο σκύλος και διαμένει εντός διαμερίσματος τότε γράψε σε ένα χαρτί και εσύ "Σκύλος είναι και γαυγίζει, αν έμπαινε κλέφτης στο σπίτι θέλεις να μου πεις τι να έκανε?" και κόλλα το στην είσοδο της πολυκατοικίας για να το δει!

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
οχι δε γαυγιζειδυο φορες μου εχει γινει παρατηρηση κ τις δυο οταν η θυληκια ειναι σε περιοδο....
γενικα δεν ενοχλει καθολου....δε θα ντρεποντουσαν να μου το πουν...απλα κ τις δυο φορες εγινε βραδυ κατα τισ 12-1....
για αθτο κ μου την ειπαν...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
zerom αυτοί δεν ξέρουν τον λόγο που γαβγίζει ο σκύλος σου!Εσύ τον ξέρεις τον λόγο!Δηλαδή ότι γαβγίζει λόγω περιόδου μιας σκύλας!
Αυτοί ξέρουν μόνο ότι γαβγίζει και..."ενοχλεί"!
Εφόσον μας λες ότι δεν γαβγίζει, κάλλιστα και εσύ μπορείς να ισχυριστείς ότι κάτι είδε και γάβγισε!Κακό είναι?
Δηλαδή αν συνέβαινε όντως κάτι ύποπτο έξω από την πόρτα σου έστω και στις 3 τα ξημερώματα να μην γαβγίσει ο σκύλος γιατί..."ενοχλεί"?Στην ουσία αν υπήρχε κάτι ύποπτο θα έσωζε όλη την πολυκατοικία από τα γάβα γούβα!Δες το και έτσι, μάλλον ας το δει έτσι η γειτόνισσα!:D
Καιρός να κόψεις λίγο τους γείτονες σου για να μην σου ανέβουν στο κεφάλι και σε πιπιλάνε μετά!

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
καλα γενικα φευγω απο δω το θετω σα κατι γενικοτερο...οτι παρουσιαζει το θεμα του γαυαγισματος σε φαση οσμης περιοδου συγκεκριμενης σκυλας κ πως να το αντιμετωπισω...

κ ειμαι τοσο σιγουρη οτι δε γαυγιζει γενικα γτ τον εχω αφησει στο σπιτι της μανας μοθ 1-2 μερες κ δεν εχει ββγαλει αχνα οθτε κλαμα τπτ...πολυ ησυχος...

απλα αν μπορω με καποιο τροπο(που δε νομιζω) να του το κοψω καλα θα ειναι... :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97